2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
این آزمایشگاهی که میگین تو مرکز ناباروری بوده؟

نه عزیزم . رفتیم دکتر اونجا گفت من این ازمایشا رو قبول ندارم باید برین فلان جا ازمایش بدین . ما هم رفتیم اونجا همسرم ازمایش داد 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
تو نگران میکرو نیستی ? من خیلی خیلی میترسم ... فکر پانکچر کردنو اینا خیلی اذیتم میکنه ... 

نه بابا چرا بترسم.پانکچر که دردی نداره.بیهوش میشی و بعد پانکچر میشی فقط یکم بعد از بهوش اومدن درد پریودی داری.البته من تاحالا نشدم.ولی اینطور که دوستان میگن اصلا دردی نداره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم . رفتیم دکتر اونجا گفت من این ازمایشا رو قبول ندارم باید برین فلان جا ازمایش بدین . ما هم ر ...

من هنوز متوجه نشدم .یکم گیراییم ضعیفه 😁😁😁اما اگه تو مرکز ناباروری بوده خب مورفولوژی ۴۰ درصد خیلیه.تحرک هم که برا میکرو مهم نیست.با تعداد یک میولیون و مورفوی ۴۰ باید جنینای خوبی داشته باشی.البته صبر کن آنا جون بیاد راهنماییت کنه. اون و بقیه دوستان تجربه دارن و میتونن بهتر راهنماییت کنن

الهی آمین ارمغان جان خدا بخواد و اینسری بشه  با جنین شناس و دکتر حیدر صحبت کردم هر دو گفتن مش ...

عزیزم چیجوریدکتر تشخیص داد تخمک ضعیفه که نتوست لانه گزینی کنه.منظورت جنینه ؟ آخه من نمیدونم چرا منفی شدم مشکل از رحممه یا جنین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

آناجون راهنمایی لازم دارم،میخوام بدونم بیمارستانای دولتی که هزینه ها کمتر باشه کجاهان؟تو یه تاپیکی خانمی گفته بود چمدتا بیمارستان رو اما خب نرفتم اونجاها

من چون دیگه هزینه های رویان برام سنگینه و میترسم برم و بدون بررسی های جدید دوباره برام انتقال بدن و از مثبت نشدن میترسم،پیگیر شدم برم پیش دکتر ط رازی اما خب ایشونم میترسم بازم هزینه هاش زیاد بشه 

واسه همین الان دارم فکزمیکنم به اینکه تو بیمارستانای دولتی که هزینه ها کمتره برم بهترنیست؟البته هیچی نمیدونم ازونجاها و باید پرس و جو کنم میخوام هرجا که رفتم برام بررسی های بیشتری کنن حتما آزمایشای ایمنی و انعقادی و چیزای دیگرو برام بنویسن،بنظرت چیکارکنم چطور پیگیر این موضوع شم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دکترتون کی بوده؟

اسمشو فراموش کردم تازه بار کردیم مدارکش دم دستم نیست دارم میگردم فک میکنم سراج الدین وحیدی بود .

من هنوز متوجه نشدم .یکم گیراییم ضعیفه 😁😁😁اما اگه تو مرکز ناباروری بوده خب مورفولوژی ۴۰ درصد خیلیه ...

بذار الان از ازمایشای شهر خودمون عکس میگیرم هر چی میگردم ازمایش یزدشو پیدا نمیکنم تازه بار کردیم اخه 

چه طوری  بررسی  کنم  البته  قبلش  از دکترم  می خوام  وقت  بگ ...

عزیزم واقعا تب و لرز نشونه پس زدنه جنینه؟ یعنی بدن ما جنینو پس زده؟ آخه من روز ۶ انتقالم صبح از لرز بیدار شدم زیر پتو چند ثانیه اینقدر میلرزیدم که دندونام بهم میخورد. تب اما نداشم. اما بعد منفی شدن ۲ روز تب و سردرد داشتم. پردنیزولون هم داشتم اخه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من هنوز متوجه نشدم .یکم گیراییم ضعیفه 😁😁😁اما اگه تو مرکز ناباروری بوده خب مورفولوژی ۴۰ درصد خیلیه ...

آنا جون ذهنم درگیر شد😕😕😞😞. من روز ۶ انتقال صبح از سرما بیدار شدم با اینکه کلا یه ۲ ماهی هست گرمایی شدم . از سرمادندونام بهم میخورد در حد چند ثانیه. بعد خوب شدم این نشونه چیه؟ بعد از منفی شدنم هم سردرد و تب داشتم. پرد هم داشتم. ممکنه از پس زدن جنین باشه؟

عزیزم ببین اینکارارو که میگم سعی کن انجام بدی لااقل میتونن کمک کنن به نتیجه + گرفتنت....

آب زیاد بخور.....

ورزش و پیاده روی خوبه....

خصوصا پیلاتس.....

طبع خودت و همسرت رو بشناس و طبق اون تغذیه تون رو تنظیم کنین.....

اگه همسرت طبعش گرمه زیادی بهش گرمی نده.....

همسرت اگه مرکز ناباروری آز نداده حتما بده.....

آزهای تکمیلیو (اگه فریز دارین فقط ۳ و ۴) انجام بدین....

عزیزم برات تستهای تکمیلیو میذارم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اسمشو فراموش کردم تازه بار کردیم مدارکش دم دستم نیست دارم میگردم فک میکنم سراج الدین وحیدی بود .

ببین هر آزمایشگاهی بجز آزمایشگاه های تخصصی مراکز ناباروری معتبر نیست.منم شوهرم اولش تو آزمایشگاه عادی آز داد یک میلیون بود بعد که رفتیم دکتر گفت من اینو قبول نداریم برین این آزمایشگاه.که اینم باز عادی بود تعداد سه ملیون مورفولوژی ۴ و تحرک صفر .باز دکترش بهمون گفت از نظر من تعداد صفره بعدم که معاینه کرد گفت واریکوسل یه طرفه داره بعدش هم خودمون رفتیم سونو مشخص شد دوطرفه شدید داره.دکترش رو عوض کردیم رفتیم یه دکتر دیگه گفت باید میرفتین مراکز ناباروری آز میدادین اما الان اول عمل کنین. ما هم رفتیم برا عمل .دکترش گفت دو ماه بعد از عمل بریم مرکز ناباروری آز بدیم اینبار همه چی صفر بود.داروها رو عوض کرد دوباره سه ماه بعد رفتیم تعداد یک میلیون با تحرک و مورفوی صفر گفت یه سری داروی جدید نوشت گفت سه ماه بعد دوباره آز.آخرای فروردین رفتیم تعداد شده بود ده میلیون با تحرک و مورفوی صفر.اینبار تمام تمرکزمون روی بهبود مورفولوژی هست چون جنین شناس مرکز گفت با مورفوی صفر امکان موفقیت کمه و شاید مجبور به پذیرفتن جنین اهدایی بشین که ما هم گفتیم نمیخوایم.الان داره دارو میخوره و یسری نکاتم رعایت میکنه اوایل خرداد باید بره دوباره آز بده اگه خوب بود که فریز کنن اسپرم ها رو .

همین آنا جون تو آزمایشگاه بیرون مورفولوژی همسرشون عالی بوده ولی تو آزمایشگاه مرکز ناباروری یک بوده مورفولوژی.

در کل میخوام بگم من هنوز متوجه نشدم این آزمایشگاه مورد قبول دکتر آیا تخصصی ناباروری بوده یه مثل آزمایشگاهی که دکتر شوهر من اوایل معرفی کرد و گفت قبول دارم آزمایشگاه عادی بوده. اگه آزمایشگاه تخصصی ناباروری بوده که تعداد یک میلیون با مورفوی ۴۰ خیلی خوبه.من درحدی که بلد بودم جواب دادم عزیزم .حالا یکم صبر کن آنا جون بیاد حتما کامل و جامع راهنماییت میکنه