2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثمین جونم خوبی؟ امروز برنمازصبح حسابی به یادم اومدی،اگه قابل باشیم دعات کردم

فدات بشم سهیلا جون شکر خوبم میگذرونم .ممنون خواهری خیلی محبت کردی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
😍😍😍😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃 عزیزم.....خدا بزرگه انشاله دوتاش بشه سه تا تو شکمت😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

مرسی مهربون😉😍😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
انشالله به سلامتی و دل خوش 2هفته دیگه منتظرجواب مثبتتیم میدونی که خودت به گرید مرید نیست من با جنین ...

مرسی ثمین جان 

همینطوره

لطف خدا شامل حالمون باشه انشالله😍

خیلی ممنونم.خداخیردنیا وآخرت بهت بده ،خدا دامنت ر به اولادی صالح وسالم ونسلی پاک سبز کنه

الهی انتظارت به زودی زود به جای ۱۰سال بشه ۱۰ روز و نی نی های خوشگلت رو بقل بگیری

بیمارستان طالقانی از مهدیه درست حسابی تر هست اونجا هم میتونی بری عزیزم

عزیزم خدا بخواد همچین جوندار بشن چشم دکترا چهار تا بشه.... عزیزم پیشاپیش مادرشدنت مبارک....

فدای مهربونیت دوست نازنینم😘

مبارک ان شالله که خیره و مامان میشی

مرسی عزیزم

انشالله که همینطوره😍🌹

آها اوکی....  اتفاقا کرمشم گرون خریدم😄😁 استفاده کنم پس. روش نوشته روزی دوبار... بنظرت دوبار ...

دوستم تا ماه ۸ زد یه دونه ترک هم نداشت

کرم ش تموم شد نخرید آقا تررررک خورد

بخیه ش کردن😂😂😂

بزن ولی تموم شد بخر باز😉

من نفهمیدم چی شد شما الان جنین بلاست فریز داری؟ فاصله پانکچر تا انتقال ت مگه نمیخوای لاپراسکوپی کن ...

عزیزم من میخوام اول تخمک کشی کنم دوم برم واسه لاپاراسکوپی چون یه لولم هیدرو شده به علت بارداری خارج رحم که قبلا عمل کردم ودکتر برام برنداشت اونجا مونده چسبنده شده باید برم بردارم سوم باید انشأالله اگه خدا بخواد برم واسه انتقال 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خواهش میکنم😚 خداروشکر خوبیم😍 ان شاءالله فردا اکوی قلب میریم ❤

اخ جون چه خوب

الهی ۱۲۰سال قلبش قوی و قدرتمند بتپه عزیزم🌹

چرا نشه در هر حالت میشه بلاست انتقال داد فقط برا تعداد پایین یه کم ریسکش بیشتره چون ممکنه یه تعداد ا ...

آها که اینطور ممنون عزیزدلم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم من میخوام اول تخمک کشی کنم دوم برم واسه لاپاراسکوپی چون یه لولم هیدرو شده به علت بارداری خارج ...

بسلامتی عزیزم

خدا پشت و پناهت 

من هم هر دو لوله داغونِ

اما چون ذخیرم هم کمِ دکتر تشخیص ش این بود که لاپرا نشم و میگفت لوله هات از تو بسته شدن (جای اتصال لوله و رحم)

اینه که عفونت وارد رحم نمیشه

توکل به خدا

نمیدونم کی درست میگه کی غلط 

فعلا که انتقال دادم و انشالله میگیره😍