2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
قربونت برم عزیزم دستت درد نکنه، آره واقعا دکترا دارن وقتشو هدر میدن ، بهش گفتم آز اسپرم و رو امجد ان ...

اره عزیزم.ازمایشا رو بده براش بنویسن انجام بده خب طبیعتا کارش جلوتر میفته..دکتر من برا انتقال دکتر داوودی بود ولی از اول کارم و تخمک کشی اینا دکتر قاسمپور بود ک مطب شخصی هم داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی آنای مهربونم.امیدوارم دوتا معجزه بده بهم .عجب پررو شدم نه؟

آمینننننننن...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور نافی زدین؟ جنس سرنگ ها شیشه بود و محلول داخلش اماده داشت. یخچالی هم بود اخه امروز که بردم بیر ...

عزیزم حتما دارو رو باید وقتی از یخچال در میاری یکم تو دست نگه داری ....اگر همونجور بزنی سرد خیلی دردناک میشه.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی عزیزم من روزی ۱۵۰ واحد میزنم آمپوله دوزش ۳۰۰ هستش اما بازم اضافه میاد  آلمانیا کم فروشی ن ...

من فقط همین امپولو داشتم گلم.درکنارش امپول دیگه ای هم داری؟اره من روزی که رفتم برای سونو به دکتر گفتم اضافه اومده گفت حتما کمتر تزریق کردی وگرنه امپولای خارجی به هیچ عنوان کم و زیاد نمیشه.اندازه س!نمیدونم والا.شوهرمم تاکید داشت که با دقت فراوان تزریق کرده.خلاصه هرچی بود به خیر گذشت😁 ولی امپول خوبیه.با اینکه کمتر دیدم کسی این امپولو داشته باشه.ولی جوابدهیش خوبه😘ان شاالله برای تو هم همه چی عالی پیش بره و مامان شدنتو جشن بگیریم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزا من دارم میرم برای انتقال جنین کوچیکه نموند جنین ۴سلولی رشدش متوقف شد الان دیگه ریسک ش ...

سلام عزیزدلممممم.خوبی؟به سلامتی انتقال بدی و بچسبه به دلت ان شاالله😘مامان شدنت از همین لحظه مبااارک❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خواهش میکنم😚 خداروشکر خوبیم😍 ان شاءالله فردا اکوی قلب میریم ❤

الهی.اکوی قلبشو اخه😍ان شاالله همه چی عالیه عزیزم.مواظب دردونمون باش😘

سلام من اومدم با دو تا فندق گومبولی مهدیه اعصاب خورد کن ترین بیمارستان دنیاست صبح گفتن یه دونه مو ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃

عزیزم.....خدا بزرگه انشاله دوتاش بشه سه تا تو شکمت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خواهرای مهربونم☘ من و دخملی فردا میریم اکوی قلب❤ التماس دعا🍃

زیباترین لحظه ی خدا داره تقدیمت میشه...

💑قر دادن دخملی نازت فردا گوارای وجودت😋

الهی.اکوی قلبشو اخه😍ان شاالله همه چی عالیه عزیزم.مواظب دردونمون باش😘

چطوری خاکستری  عزیز.....رفتی ولات ؟بالاخره کی آمپول رو زد؟😉

عزیزم حتما دارو رو باید وقتی از یخچال در میاری یکم تو دست نگه داری ....اگر همونجور بزنی سرد خیلی درد ...

عهههههه

کسی نبود بهم بگه

هر سه تاشونم زدم😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آها اوکی....  اتفاقا کرمشم گرون خریدم😄😁 استفاده کنم پس. روش نوشته روزی دوبار... بنظرت دوبار ...

حالا خوبه کرمشو گرونم خریدی میخوای بذار رو طاقچه یادگاری بمونه هان؟خخخخخ

مردم خسیسی میکنن میبینن گرونه نمیخرن شما خریدی نمیخوای بزنی خخخخخ

انشالله حال پرنسسمون خوبه خوبه اصلا نگران نباش حال دکترا خرابه که عشقه استرس دادنن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اناجون و بچه ها من امپول انوكساپارين ميزنم ،ولي همش احساس گيجي دارم😩 چيكار كنم؟؟

خواهری هر احساسی هم داشته باشی مجبوری بزنی ی کم تحمل کن چاره ای نیست انشالله که برات خیر پیش بیاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خواهری هر احساسی هم داشته باشی مجبوری بزنی ی کم تحمل کن چاره ای نیست انشالله که برات خیر پیش بیاد

ثمین جونم خوبی؟ امروز برنمازصبح حسابی به یادم اومدی،اگه قابل باشیم دعات کردم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.