2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046607 بازدید | 684532 پست

بچه هایی که استرادیولو قطع کردین،دکترتون گفته بود مث شیاف کم و قطعش کنین؟مثلا یه هفته یه روز درمیون بخورین،یه هفته دو روز درمیون تا اخر...؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خداروشکر که حال نی نیت خوبه عزیزم

ممنون.عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که استرادیولو قطع کردین،دکترتون گفته بود مث شیاف کم و قطعش کنین؟مثلا یه هفته یه روز درمیون ...

برامن از هفته 8کم کرد 4تابود گفت 1هفته روزی سه تا..هفته بعد روزی 2تا وهفته بعد روزی1دونه.ک من دیروز اخریشو خوردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام گلم از روز دوم پریود روزی ۲۲۵ واحد...اخراش یکم اضافه اومده بود بیشتر زدم..ولی دکتر گفت اصولا نب ...

خاکستری جان. شما چندتا تخمک داشتین و چندتاش جنین شدن؟ گریدشون هم بهتون گفتن؟ 

بچه هایی که استرادیولو قطع کردین،دکترتون گفته بود مث شیاف کم و قطعش کنین؟مثلا یه هفته یه روز درمیون ...

بله آروم آروم قطع میکنی....

برا من دو تا بود چند روز یکی بعد چند روز نصف...

چند روزم یه در میون نصف....

بعد قطع....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برامن از هفته 8کم کرد 4تابود گفت 1هفته روزی سه تا..هفته بعد روزی 2تا وهفته بعد روزی1دونه.ک من دیروز ...

خب منم روزی سه تا بودم اول عزیزم.با همین روش رسیدم به روزی یکی و بعد یکی در میون...‌منظورم اینه دکتر بهت گفت بعدش چجوری قطعش کنی؟حالا باید چجوری کمش کنی گلم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله آروم آروم قطع میکنی.... برا من دو تا بود چند روز یکی بعد چند روز نصف... چند روزم یه در میون نص ...

عه به من نگفت نصف...من از همون هفته ی ۱۱ کمش کردم گلم...روزی سه تا رو کردم روزی دوتا بعد روزی یکی...یعد همونم شد یه روز در میون

دو هفته قبل که رفتم پیش دکترزنان گفت هنوز استرادیول داری؟گفتم اره.گفت ما توصیه نمیکنیم بیشتر از ۱۳ هفته استفاده شه.کمش کن!منم گفتم اره الان دیگه کم کم قطع میشه...ولی الان یادم نمیاد اخرین بار کی خودم!اگه کم و زیاد شه ضرر داره؟!مثلا شک دارم دو روز قبل خوردم یا سه روز قبل

عزیزم خدا بهت رحم کرده احتمالا فولیکول ریز زیاد داشتی که خونریزی کردی

تو سونویی که دو روز قبل پانکچر داشتم گفتن ۱۶ تا فولیکول بین ۱۸ تا ۲۰ میلیمتر چیزی از فولی ریز نگفتن!! 

نمیدونم چرا خونریزی کردم اصلا و اینکه همه اون بالای ۱۸ میل رو کشیده با نه!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خب منم روزی سه تا بودم اول عزیزم.با همین روش رسیدم به روزی یکی و بعد یکی در میون...‌منظورم اینه دکتر ...

ب من گفت هفته اخر روزی یکی بعد دیگه قطع.ولی من میخام اینهفته هم یکی درمیون بخورم ب تجویز خودم بعد قطع کنم😁

خاکستری جان. شما چندتا تخمک داشتین و چندتاش جنین شدن؟ گریدشون هم بهتون گفتن؟  

عزیزم من ۱۴ تا تخمک داشتم.که ۱۲ تاشو کشیدن‌..‌چون اسپرم شوهرم ضعیف بود ۵تا جنین برامون تشکیل شد.مرکز ما توی کارت فریزمون چیزی درمورد گرید ننوشته بود.فقط روزی که انتقال داشتم به دکتر گفتم وضعیت جنینام چطوره؟گفت خیلی خیلی خوبه.بالاترین مرحله س!

بعد گفت اون سه تای دیگه که مونده هم‌هچینگ شده!یه‌همچین چیزی!دیگه من چیزی بیشتر نپرسیدم.چون دکتر ما میگفت من اگه جنیناتون ضعیف باشه انتقال نمیدم!یا حداقل اگه یکیش ضعیفه یکی گرید بالاتر کنارش انتقال میدم

ب من گفت هفته اخر روزی یکی بعد دیگه قطع.ولی من میخام اینهفته هم یکی درمیون بخورم ب تجویز خودم بعد قط ...

عه چه جالب...هر دکتری یه نظری داره...خب پس اگه اینجوریه منم میتونم کم کم بذارمش کنار!چون من الان چند هفته س کمش کردم و رسیدم به سه روز یکی!

عزیزم من ۱۴ تا تخمک داشتم.که ۱۲ تاشو کشیدن‌..‌چون اسپرم شوهرم ضعیف بود ۵تا جنین برامون تشکیل شد.مرکز ...

ان شاالله هر 5تاش به نوبت بیان تو دلتو دوران بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی به دنیا بیان ودورو برت شلوغ بشه که وقت سر خاروندن نداشته باشی😉

خب منم روزی سه تا بودم اول عزیزم.با همین روش رسیدم به روزی یکی و بعد یکی در میون...‌منظورم اینه دکتر ...

عزیزم مهم آروم کم کردنسه انقدر حساس نباس....

برا من چون دو تا بود اینطوری کم کردیم....

شایدم نصف نبوده....

سخت نگیر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه به من نگفت نصف...من از همون هفته ی ۱۱ کمش کردم گلم...روزی سه تا رو کردم روزی دوتا بعد روزی یکی... ...

نه دیگه عزیزم قطعش کن قرار نیست دیگه دو سه روز یه بار بخوری.....

نهایت همون یه روز درمیون کافیه....

دیگه نخور....

دوستای گلم منم برم بخوابم....

این وروجکا امشب زود خوابیدن احتمالا خروسخان میخوان بیدار بشن....