2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
عزیرم چرا آز استرادیول و پروژسترون خیلیا بودن داشتن....

اینم جز اون چیزایی هست که دکتر هیچی دربارش نگفته...

من آندومترم  روز نهم ۷.۵ بود و سه خطی و پی ار پی هم که کردم

نمیدونم باز دارم حساس میشم و به جزئیات گیر میدم

عصبی شدم و نگران

اخه خدا وکیلی باید حواست به همه چی باشه انگار نه انگار ما بیماریم اونا پزشک

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
کم نیست اما خوب دیگه زیر ۳۰ کم میشه.... هماتومتم گفتم عزیزم تقریبا یه چهارم هماتوم منه....

ممنون عزیزم..حتمامیرم پیش دکتر برسی بشم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای تو که انقد باحوصله همرو می خونی و جواب میدی خلاصه که سنگ تموم گذاشتی برای همه انشالله خدا خیرت ...

عزیزم بله امکانش هست با رعایت رژیم جلوی عوارض رو گرفت....

انشالله عوارض سراغ دوستمونم نمیاد.....

شما رژیمتو جدی بگیر اگه ریسک هایپری داری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاالله بسلامتی عزیزم ،فقداینکه هایپرشدی عوارض هایپری هم داری شما الان ؟اگه خدایی نکرده داری میشه ل ...

مرسی عزیزم

هیچ حسی ندارم که بگم از هایپر شدنه

هنوز پانکچر نکردم که بدونم چندتا تخمک دارم

دوشنبه صبح پانکچر میشم. اونوخت بهتون میگم😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خدایا خودت کم و کسریای راه رو جبران کن.... دوستمون دست پر از این همه تلاش بیرون بیاد....

الهی فدات شم مهربون😘😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اینم جز اون چیزایی هست که دکتر هیچی دربارش نگفته... من آندومترم  روز نهم ۷.۵ بود و سه خطی و پی ...

خوب احتمالا بر اساس سونوها احساس نیاز نکرده....

دکتر من هیچ وقت برا من ننوشته اما بودن دوستانی که براشون چک کرده....

فکر کنم از سونوها میفهمن یکی جای بررسی داره یا نه لزومی نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم برامنم درحدی بود ک پد رو کاملا کثیف کرد ولی الان خداروشکر نمیاد دیگه شده لکه بینی..تافرد ...

خداروشکر که حال نی نیت خوبه عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
اره عزیزم  آمپول دردناک پروژسترون... اتفاقا فردا باید بپرسم اگر قراره سه شنبه انتقال بدم باید ...

دکتر حیدر آز استراربول نداد من علائم هایپری داشتم ،ورم شکم و دستها و صورت قبل پانکچر برام ایجاد شد حتی ناخنهای دستام رنگش متمایل به زرد شده بود  با این وجود جنین فرش انتقال داد و یک هفته   بعدمثبت شدن  درد شدید تخمدان  راست اومد سراغم  خیلی درد وحشتناکی بود بعد اون درد رفتم بتا دادم عددش ۲۸۹۰ بود متاسفانه سقط شد 

اگه آز استراریول میدادم شاید انتفال جنینم عقب میفتاد و اذیت نمیشدم

فدای تو که انقد باحوصله همرو می خونی و جواب میدی خلاصه که سنگ تموم گذاشتی برای همه انشالله خدا خیرت ...

نگران نباش عزیزم منم هایپر شدم اما عوارض هایپری نداشتم و فقط هم از روز شروع آمپولا رژیم هایپری رعایت کردم، اما کمر درد و دل دردقبل از پانکچر و یکی دو روز بعدش داشتم، خدارو شکر عوارض سنگین هایپری نداشتم، شما هم ان شاالله رژیم را رعایت کنید نخواهید داشت نگران نباشید

عزیزم بله امکانش هست با رعایت رژیم جلوی عوارض رو گرفت.... انشالله عوارض سراغ دوستمونم نمیاد..... ش ...

درسته من اتفاقا  از موقع ی  آی یو آیم احساس می کنم که یا دکترم حتما بهم دارو زیاد میداده که اون همه تخمک داشتم یا کلا مدل بدنمه !چون یادم نیس داروهام چی بودوچقدربودولی درکل می دونم که حسابی باید رژیمو رعایت کنم، چشم😍

نگران نباش عزیزم منم هایپر شدم اما عوارض هایپری نداشتم و فقط هم از روز شروع آمپولا رژیم هایپری رعایت ...

خداروصدهزارمرتبه شکر انشالله تاآخرهمینجورهمه چی عالی برات پیش بره عزیزم فدات

دکتر حیدر آز استراربول نداد من علائم هایپری داشتم ،ورم شکم و دستها و صورت قبل پانکچر برام ایجاد شد ح ...

عجب دکتری بوده، من همون آخرین سونو بهم گفت مشکوک به هایپری هستی و انتقال 2 ماه بعد، ان شاالله هر چی خیر هست براتون پیش بیاد

سلام خاکستری جون  ،دوز امپولت چقد بود چند تا تخمک داشتی

سلام گلم از روز دوم پریود روزی ۲۲۵ واحد...اخراش یکم اضافه اومده بود بیشتر زدم..ولی دکتر گفت اصولا نباید زیاد بیاد...😁 فکرکنم شوهرم دقیق تزریق نکرده بود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم تیر کشیدن فکر کنم با انقباض فرق کنه.... باورت میشه خنگ شدم الان خیلی دقیق یادم نمیاد چی چجوری ...

منم اصلا نمیدونم انقباض چیه😂 دور از جونت عزیزدلم.با این همه مشغله همین که جواب میدی ممنونتم گلم

حالا ایندفعه از دکتر میپرسم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم