سلام دوستان
من بعد چندسال برگشتم به سایت...هفته پیش برا سومین بار انتقال جنین داشتم ولی از دیروز تا حالا امیدی به مثبت شدنش ندارم چون همه علایم پریود دارم حتی سینه هام که درد داشتن الان بدون علامتن.. خلاصه خیلی خیلی ناراحتم و صبح تا حالا اشک میریزم چون ۴ ساله دنبال درمانم و بی نتیجه بوده.. چون مشکل از خودمه بیشتر تحت فشار عصبیم و چندماهیه افسردگی دارم
مشکلم آندومتریوزه پارسال اردیبهشت با دکتر البرزی شیراز عمل شدم و چسبندگیهام برطرف شد ولی بعد عملم دکتر نگفت جنین فریزت انتقال بده در مقابل هفت ماه بهم وقت داد طبیعی حامله بشم و همین موضوع باعث شد دوتا کیسه آندومتریا تو تخمدانم ایجاد بشه... وقتی رفتم پیش دکتر افلاطونیان سریع گفت انتقال بده باید همون پارسال بعد عمل انتقال میدادی ولی بخاطر کیست ۴ تا امپول دیفرلین زدم و بعدش جنینام که بلاست و گرید آ بودن انتقال دادم...
این مدت خیلی خسته شدم از انتقال منفی اونم برا بار سوم وحشت کردم .آمپول انوکساپارین هم هرشب میزدم
البته بدون آزهای انعقادی و ایمنی...چون مرکز ناباروری یزد جدیدا این آمپول برا جنینای فریز امتحان میکنه
احساس میکنم شدیم موش آزمایشگاهی این مرکز😔😔😔
دیگه توانی برا ادامه دادن ندارم تو روخدا شما که همدرد من هستید بگید باید چیکار کنم