2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046565 بازدید | 684528 پست
گفت سپتوم داری .قبلش اصف جاه عملم کرده بود یک سانت تو رحمم سپتوم گذاشت برش نداشت .بعد عمل اصف باردار ...

خواهر خودتو ناراخت نکن ،خدا میدونه از  وقتی شنیدم منفی شدی قلبم درد گرقت و نمیدونی چقدر ناراحت شدم خودم دوبار تجربه منفی شدن دارم کامل میفهمم چی میگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من بعد چندسال برگشتم به سایت...هفته پیش برا سومین بار انتقال جنین داشتم ولی از دیروز تا ...

عزیزم الان به هیچی غیر + شدن فکر نکن....

درستش این بود بعد عمل بلافاصله انتقال میدادی و منتظر نمیموندی اونم ۷ ماه....

اما انشالله این دفعه که باردار میشی به لطف خدا آندومتریوزتم خاموش میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من امرور رفتم بتام 40شده باز  یعنی چی  بخدا نمیدونم بخندم یا گریه کنم  اخه ...

عزیزم همه بتا تیتر بودن؟

همه رو به جا انجام دادی؟

اگه یه جا و یه نوع بوده احتمالا دو تا جنین بوده یکی متوقف شده عدد پایین اومده بعد اون یکی بتا ترشح کرده.....

عزیزم درد که نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من واسه انتقال جنین فریز شده میخام برم،،،یعنی ازمایش شماره۳و۴رو باید انجام بدم،،،انا جون میدون ...

عزیزم بله برا فریز اون دو تا کافیه....

عزیزم والا یادمه یکی از دوستان آزاد انجام داد فکر کنم ۱۸۰۰ یا این حدودا شد نیلو....

دقیق نمیدونم....

نه پرولوتون ندارم آناجون، شما تا اون هفته هم پرولوتون داشتید هم شیاف؟ 

سر دخترم یادمه شیاف هفته ۱۵-۱۶ کم و قطع شد برا پسرم فکر کنم بیشتر بود....

اما نه دیگه تا آخرش.....

نهایت صج فکر کنم.....

اما خوب شما همونطور که مامان مرجان میگه شرایطت خاصه طبق گفته دکترت پیش برو.....

عزیزم بله برا فریز اون دو تا کافیه.... عزیزم والا یادمه یکی از دوستان آزاد انجام داد فکر کنم ۱۸۰۰ ی ...

ممنون اناجون،،،،واااای چقد زیاد با دفترچه فکرکنم کمتر بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام به همه دوستای گلم لطفا کمک کنید به تجربه تون نیازمندم ۳ تا جنین برام تشکیل شده ۲ تاش گرید آ ...

دوست عزیزم من تو این زمینه اطلاعاتی ندارم دوستان ان شاءالله درست راهنماییت میکنن ولی چرا نمیری اول لاپرا کنی این جنیناتم فیریز کنی بعد لاپرا انتقال بدی؟حالا که با این همه زحمت این جنینا برات تشکیل شده بهتر نیست قبل از لاپرا ریسک نکنی و انتقال ندی؟؟

از خدا میخوام بهترینا رو برات رقم بزنه و بزودی معجزشو ببینی

خدا جونم شکرت...
ایشالله چه دعای قشنگی 😀😁😂

بخواد بمونه خودتم بکشی هیچی نمیشه....

اما عزیزم کلا یادت باشه همیشه اگه بنا باشه پریودم بشین بهتره طبیعیه و بدون دستکاری بشه.....

عزیز دلم خیلی حرفات بهم ارامش دادن خدا کنه عزیزم بازم امروز رعتم بتا داشتم نمسدونم این کنجدای من ...

خوب ناز دارن دیگه.....

پس چی فکر کردی؟

برا همین بهمون میگن نازدارزا دیگه....

عزیزم همه بتا تیتر بودن؟ همه رو به جا انجام دادی؟ اگه یه جا و یه نوع بوده احتمالا دو تا جنین بوده ...

دوتا اول رو یک جا دادم

ولی این اخری رو رفتم ازمایشگاه نزدیکتر 

کمر درد و تب و این جیزا رو که چرا دارم

دیشب هم چون دیروز پیاده روی کردم خیلی حالم بد بود 

ممنون اناجون،،،،واااای چقد زیاد با دفترچه فکرکنم کمتر بشه

والا من سال ۹۴ با تامین اجتماعی انجام دادم ۹۰۰ اینا شد....

بیمه تامین ۳۰ درصد کمتر میشه.....

دوتا اول رو یک جا دادم ولی این اخری رو رفتم ازمایشگاه نزدیکتر  کمر درد و تب و این جیزا رو که ...

عزیزم تب چند درجه؟

دردات چطورن؟