2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
عکس از آزمایشایی که ازم گرفتن بذارم؟

بذار عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببین ثمین جون ۱۴ بار انتقال داده هنوزم داره تلاش میکنه برا رسیدن به هدفش..... مهم هدفیه که دا ...

اره عزیز دلم همین هم هست 

خواستم برم ببینم مشکل از کجاست که باز 

ازمایش بتا دادم شده 40😭

خب چزا اینجوره 

دلم میحواد موهام رو بکنم 

اخه دیروز هم هم دمنوش خوردم هم اینکه رفتم پیاده روی دارو گیاهی چیدم 

کلا امروزم تا الان سر پا بودم بیرون بخاطر دکتر 

چی میشه اخرش 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما میگم من الان دارم قرص ضدبارداری میخورم واسه شروع سیکل تخمک کشی می تونم در حین خوردن این قرص ب ...

عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه اما خوب مگه نمیخوایی اول پانکچر بشی و جنین ذخیره کنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون فعلا داره رعایت میکنه.روزی دوبار یخ میزاره.میوه و سبزی هم همیشه زیاد مصرف میکنه الان بیشترش ...

عزیزم بستگی به طبعش داره، همسر من طبعش گرم بود تو سیکلهای قبل گرمی و ادویه جات زیاد مصرف میکرد اما بعد رعایت کرد.....

اگه طبعش گرمه به نظرم کمش کنه....

آنا جون یه چیز دیگه شوهرم طبعش گرمه.کلا گرمیجات رو باید حذف کنه یا میتونه کنار گرمیجات سردیجات بخوره ...

عزیزم اگه گرمه کمش کنه....

من اشتباهم این بود طبق تجربه دیگران همسرمو بسته بودم به گرمی همه چیش بدتر شد.....

گرمیو کم که کرد بهتر شد....

عرق کاسنیم براش خوبه هم خنکیه هم هورموناشو تنظیم میکنه.....

ممنونم عزیزم❤ یاس جون گفت اونم چندباری اشتباهی خورده دکتر گفته مشکلی نیست. حالا منم گفتم همون جمعه ...

همیشه یه ذره خودتو بیشتر لوس کن و مجبورش کن از دکتر بپرسه.....

والا برای من پرولوتون که شرو شد گفت شیافو فعلا بزار تا اون کمبود جبران شه.. منظور یهو دوتا عضلانی رو ...

احتمالش هست پس تا ویزیت بعدی ادامه بده ریسک نکن....

چه جالب، خدا کنه بعد از انتقال تو همین جاهلیت بمونه😅

آمینننننننن.....

آنا جون یه سوال دیگم داشتم... من دکتر برام ۲۴ام همین برج اکوی قلب نوشته و گفت برو الوند. حالا من ه ...

عزیزم من چون تجربشو ندارم نمیدونم بگم کجا بری اما یه ذره زنگ بزن الوند رو بیچاره کن شاید قبول کنن.....

بعضا نباید زود کوتاه اومد تا حواسشون به حرفی که میزنن باشه....

😂😂😂😂😂 من یه چی بگم بخندید...... پسر من از اول به توالت فرنگی عادت کرد....خونمون ایرانی هم دار ...

خخخخخخخخ....

حواسم باشه منم یه روز در میونش کنم هر چند من تو مرحله اولشم موندم دختر من فعلا نه ایرانیه نه خارجی تو مای بی بی زحمتشو میکشه!!

تو همه کارشجلو جلو داره میره این یه قلم رو نتونستم کاری بکنم.....

سلام عزیزم☘ اول از همه بگم که ناراحت شدم برات که افت بتا داشتی.. امیدوارم هر چه زودتر معجزه خدا لون ...

عزیز دلم خیلی حرفات بهم ارامش دادن

خدا کنه عزیزم

بازم امروز رعتم بتا داشتم

نمسدونم این کنجدای من چرا میخوان اتقدر منو اذیت کنن قشنگ نمبان 😐

سلام فردا میخوام برم آزمایش خیلی استرس وهیجان دارم بعد ۱۲سال خدا بخواد مثبت بشه نمیدونم چطور هیجانات ...

نگران نباش کیفشو ببر هر چه قدر دوست داری ذوق کن....

منتظر خبرای خوشگلتیم....