2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
نچرال یعنی میذارن تخمکگذاری کنی و هورمونات نرمال ترشح بشن بعد چند روز بعد تخمکگذاری انتقال میدن واست ...

چه جالب، خدا کنه بعد از انتقال تو همین جاهلیت بمونه😅

عزیزم والا از دوستان بودن که فقط این سی دیشون مشکل داشت و بعد یه انتقال منفی یا سقط دکترم سرمم تجویز ...

ممنونم آنا جون،امیدوارم مشکل ما هم با همین داروهای ایمنی حل شه،حالا باز از دکترمم میپرسم ببینم نظرش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان ؟آمپول پیور گان داشتین عوارصش چی بود؟ من بعد اینکه پیورگان میزنم تا دوساعت احساس فشار تو گوش ...

عزیزم یادمه بعضی دوستان وز وز تو گوش داشتن به دکترت بگو اصلا جزئیاتش یادم نمیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانومای گل. خانوما من انتقال اولم هم جنین فریز بود بعدش3تا امپول دادن گفتن 2شب درمیون بزنیم و ...

عزیزن به نظرم زودتر میتونی آز بدی اون دو هفته رو برا اثر هاش سی جی گفتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانم های گل . امروز روز چهارم انتقال بودم و انشالله تولد امام حسن عسگری ازمایش دارم از همتون می ...

انشالله دست پری....

انشالله که میشه. خوبشم میشه من الان چون همش شبا بیدارم یه حاج خانمی بهم گفت بهترین وقته برای اینکه ...

ممنون رویا از دیدن پستت و ام یجیبت آروم شدم.....امروز بعد از سحر یهو دلشوره گرفتم یهو بخودم گفتم چقدر تخمک کم داشتم😪😪خدایا رحم کن بهم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

آنا جون یه سوال دیگم داشتم...

من دکتر برام ۲۴ام همین برج اکوی قلب نوشته و گفت برو الوند.

حالا من همون روز که از مطب دکتر دراومدم زنگ زدم نوبت بگیرم گفت دو سه روز قبل تاریخ نسخه ات زنگ بزن الان زوده.

حالا الان زنگ زدم میگه دوم خرداد بیا ...زودتر نوبت نداریم😑😑😑😑 بزنم لهشون کنما😡😡😡

میگم خودتون گفتین دو سروز قبل نسخه ،میگه اون برا سونوی معمولی... والا کتک لازمن😁😁

بنظرت دیر میشه یا موردی نداره؟

دکتر گفت الوند برو و نمیدونم کی... کیشانی دکتر میری رو هم داد ادرسشو.میگم اگه دیره از اون نوبت بگیرم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من که دیگه از ایرانی نمیتونم استفاده کنم. اصلا نمیشه از جات بلند شی. بعدم وقتی میشینی جای نی نی تنگ ...

😂😂😂😂😂

من یه چی بگم بخندید......

پسر من از اول به توالت فرنگی عادت کرد....خونمون ایرانی هم داره اما خب فقط مهمون تا مهمون در اون دستشویی باز میشه..😅

سفر هم کلی مکافات داشتیم چون باید توالت فرنگی سیار جز وسایل سفرمون میبود😂😂😂😂😂

تا اینکه رفت مدرسه یک روز مجبور بود بره دستشویی رفته دستشویی مدرسه....با ترس برگشته کلاس به معلم گفته به مامانم زنگ بزنید من دستشویی دارم😂😂😂

الان دیگه سفر میریم با خودمون نمیبریم تا  لااقل بلد بشه😁برادرم میگه اشتباه کردی باید یه در میون استفاده میکردی😶

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من روزی ۴ تا پیورگان میزدم و مشکلی نداشتم ارمغان جون. اتفاقا دوستم چند روز میش رفته پیش نصر و بهش گ ...

به خدا نمیدونم چی بگم.....

سلام به همه دوستای گلم لطفا کمک کنید به تجربه تون نیازمندم ۳ تا جنین برام تشکیل شده ۲ تاش گرید آ ...

من به نظرم اون دو تا در وضعیت عالی هستن شکر خدا هیچ.....اون سومی رو بزار انشاله بلاست میشه........ریسک داره....اما چون میگی دو روزه هم داری از قبل پس توکل کن بخدا بزار تا سه شنبه انشاله بلاست شده....

سلام فردا میخوام برم آزمایش خیلی استرس وهیجان دارم بعد ۱۲سال خدا بخواد مثبت بشه نمیدونم چطور هیجاناتمو کنترل کنم میرسم ذوق مرگ بشم  شما ها که مثبت شدید بعدش چکار کردید؟ هیجان زیاد برای جنین ضرر نداره؟ 

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

سلام دوستان

من بعد چندسال برگشتم به سایت...هفته پیش برا سومین بار انتقال جنین داشتم ولی از دیروز تا حالا امیدی به مثبت شدنش ندارم چون همه علایم پریود دارم حتی سینه هام که درد داشتن الان بدون علامتن.. خلاصه خیلی خیلی ناراحتم و صبح تا حالا اشک میریزم چون ۴ ساله دنبال درمانم و بی نتیجه بوده.. چون مشکل از خودمه بیشتر تحت فشار عصبیم و چندماهیه افسردگی دارم

مشکلم آندومتریوزه پارسال اردیبهشت با دکتر البرزی شیراز عمل شدم و چسبندگیهام برطرف شد ولی بعد عملم دکتر نگفت جنین فریزت انتقال بده در مقابل هفت ماه بهم وقت داد طبیعی حامله بشم و همین موضوع باعث شد دوتا کیسه آندومتریا تو تخمدانم ایجاد بشه... وقتی رفتم پیش دکتر افلاطونیان سریع گفت انتقال بده باید همون پارسال بعد عمل انتقال میدادی ولی بخاطر کیست ۴ تا امپول دیفرلین زدم و بعدش جنینام که بلاست و گرید آ بودن انتقال دادم...

این مدت خیلی خسته شدم از انتقال منفی اونم برا بار سوم وحشت کردم .آمپول انوکساپارین هم هرشب میزدم

البته بدون آزهای انعقادی و ایمنی...چون مرکز ناباروری یزد جدیدا این آمپول برا جنینای فریز امتحان میکنه

احساس میکنم شدیم موش آزمایشگاهی این مرکز😔😔😔

دیگه توانی برا ادامه دادن ندارم تو روخدا شما که همدرد من هستید بگید باید چیکار کنم

زمانبندی خدا بی نظیراست نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود فقط اندکی بردباری میطلبد و ایمان بسیار...ولی ارزش انتظار را دارد..
سلام دوستان ،اینجا کسی هست که آلمان زندگی میکنه ؟یکم اطلاعات در مورد زایمان و سزارین و بیمارستاناش م ...

عزیزم بله هستن فکر کنم هانا جون بودن.....

البته قاطی کردم شایدم هانا ایتالیاست یا....

نه تسلیم قاطی کردم....

به هر حال بله از آلمان هم داریم....

الهی قربون دلت برم ایشالله به حق همین ماه عزیز که بارداری 

مرسی عزیز دلم انشالله همه منتظرا🙏🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏