2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
😔😔😔😔فعلا که دمارراز روزگارم در اوردن 

بحق این لحظه ی ملکوتی اذان انشاله خدا یه جفت بچه بهت بده که وقتی اونا دمار از روزگارت در آوردن تازه بفهمی چه روزگار خوبی با شوهرت سپری میکردی😘

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی تو یکی سمن11 واقعا سخته.....انشاله بحق زهرا سمن همین ماه انتقالش مثبت بشه و 15 رمضان رو با تولد ...

اره واقعا خیلی سخته،،،انشالله انشالله انشالله همه منتظرا عزیزم ممنون از دعات

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بحق این لحظه ی ملکوتی اذان انشاله خدا یه جفت بچه بهت بده که وقتی اونا دمار از روزگارت در آوردن تازه ...

عزیزم شما انتقال دادی؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
همین دکترم خیلی ریز بین و حساس ه  از همه جا میان پیشش  خواهری کل ملت مثبت شدن من منفی&nb ...

عزیزم ناشکری نکن ،وقتی بتا تا حدی بالا رفت به این موضوع خوشبینانه باید نگاه کرد شانس بارداریت بالاست

سلام دوستان گلم🌺🌺🌺

من دارم آماده ميشم براي بار چهارم انتقال بدم

دكتر عارفي ديروز برام لنفوسيت انجام داد وفردا هم عمل هيسترو و خراش دارم

يه آمپولي رو ديروز بايد ميزدم به اسم ميكرورلين كه يادم رفته مركز هم امروز تعطيله نميتونستم بپرسم ازشون

من امروز ظهر آمپول رو زدم

نميدونم چي بشه

كسي اطلاع داره؟

چکار کنم دیگه .کاری نمونده نکنم .گول دکتر ها خوردم هی عمل عمل اخرش هم اندمترم بیشت  از هفت نمیش ...

سها جون دلت درد داره حق داری اما دکترا خدا نیستن علمشون هیچوقت کامل نیست قطعی بگن رحم اجاره ای، وقتی که ضخامت رحمت به ۷ میرسه امکان پذیرش جنین داره ، باردار نشدن تقصیر خودت ننداز و فشار روحیتو ازین بیشتر نکن ،

من سال قبل پانکچر شدم ۹تا جنین با کیفبت داشتم یبار انتقالم سقطشد دومی و سومی منفی با وجود اینکه هیسترو سرم،gcsf,مکمل ،پردنیزولون و ....رحم راحت به استرادیول جواب داد بازم نشدددد الان دوباره وارد سیکل شدم و شرایطم سخت تر از اول ،اینبار مثل دفه ی قبل استرس ندارم و آخرین تلاشمو میکنم و بعد زندگی عادیمو ادامه میدم 

شما یمدت به خودت استراحت بده و برنامه ریزی واسه امسالت داشته باش و از نظر روحی سبک شدی بفکر تشکیل جنین باش بقیش قدم به قدم پیش برو ،از الان به رحم اجاره ای فکر نکن چون اول باید خودتو پیدا کنی  و مرحله بعد آی وی اف کنی ،احتمال زیاد برای انتقال فرش ضخامت آندو بیشتر بالا میره ،خودت انرژی مثبت جذب کن حتما خدا کمکت میکنه