2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
باشه گلم.  خودمون میشه بزنیم ؟؟ من برا امپولا میرفتم درمانگاه

والا مال منو همسرم زد.... 

با اینکه بلد نبود با خوندن چند تا مطلب یاد گرفت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رشکررررررمیتونم بپرسم پی آرپی ر کجاانجام دادین،هزینه ش چقدرشد؟ ومراحل انجامش ر کامل توضیح بدین

ممنون از شما 

الهی که خبر های خوبی از شما به زودی زود بشنویم

من کلا کار عمل هام رو بیمارستان دولتی انجام میدم

پی ار پی شد ۱۹۰ تومان

سالی یک بار هم میتونی ۸۰درصد تخفیف دولتی بگیری

البته اگر زیر چهل سال و بدون بچه باشی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مبارک باشه عزززززیز دلم💙☘🌻🍀 کلی برات ذوق کردم☘

فدات شم مهربون

خدا رو شکر من هم خیلی خوشحالم از تخمدان من بعید بود حسابی ترکوندن دم شون گرررم😅

عزیزم منم دقیقا روی این انتقالم با خدا معامله کردم .از یه چیز خیلی مهم تو زندگیم گذشتم در عوضش از خد ...

عزیزم رفتی آزمایش؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خداروشکر عزیزم ان شاء الله ۶ تاشم نی نی های سالم و خوشگل میشن براتون  منتظر خبرای خوبم ازت گل ...

خیلی ممنون سارا جان التماس دعا همچنان کار ما دنباله داره

انشالله به زودی خبر مامان شدنت رو بیای بگی و ما برات خوشحالی کنیم 😘😍

مشکل همینه من طبیعی باردار نمیشم لوله چپم رو با فندوقم برداشتن  لوله راستمم گفتن چسبندکی به ل ...

😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم قربونت برم ......😭😭😭😭

مجبوریم باید سر خودمون رو شیره بمالیم اونم فقط اینه که بگیم صبر و امید داشته باشیم تو مشکلات حتما خیریتی داره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یعنی من نمیدونم چرا اینجور شد  اخه دردم و به کی بگم  نمیدونم چه گناه کبیره ای کردم 😔😔 ...

سعی کن با شوهرت درد و دل کنی......بیا اینجا عیبی نداره داد بزن

نمیدونم خانوادت در جریانن یا مثل من نه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام بچه ها خوبین؟کسی تا حالا با شیاف حساسیت داشته؟!میخوام بدونم علائمش چیه.من گاهی وقتا حس میکنم واژنم تیر میکشه....میخوام بدونم ممکنه حساسیت داشته باشم با این شیاف؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رفتم عزیزم  بتام شده بود 8😔

وای نههههه.چرا اینجوری شد عزیزم😥😓😓

امیدوارم خیلی زود دلت شاد شه مهربونم....چی بگم اخه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیز دلم مهربونا  منفی شده بود  بازم برام ازمایش نوشت ولی  دیگه مشخص منفی بود 😔

آخی،حیف شدمن امیدواربودم زیادشده،عزیزم حتماآزمایشهای ایمنی انعقادی روانجام بده،لااقل بدونی مشکلت چیه سرم وپردنیزولون نیازداری حتما،انشالله که طبیعی بارداربشی خدادلتوشادکنه💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام بچه ها خوبین؟کسی تا حالا با شیاف حساسیت داشته؟!میخوام بدونم علائمش چیه.من گاهی وقتا حس میکنم وا ...

عزیزم این حساسیت نیست... 

تیرکشیدن واژن منم دارم که اصولا ایزوپرین میدن.من خیلی وقته میخورم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم این حساسیت نیست...  تیرکشیدن واژن منم دارم که اصولا ایزوپرین میدن.من خیلی وقته میخورم.

مرسی عزیزم.ترسیدم‌گفتم نکنه حساسیته...باشه این هفته رفتم به دکترم میگم برام ایزوپرین بنویسه حتما.هرچند که گیر داده باید سه ماه آخر این قرصو تجویز کرد