2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها منفی شدم .با پی ار پی .با تزریق سه سرم ای وی ای جی ..

حالا چکار کنم .نه پولی دارم نه جونی نه روحیه ای

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
بچه ها منفی شدم .با پی ار پی .با تزریق سه سرم ای وی ای جی .. حالا چکار کنم .نه پولی دارم نه جونی نه ...

ای خدا چرا اینماه همه منفی شدیم اخه😭😭😭😭

عزیزم متاسفم ان شالله که خدا معجزشو برات کنار گذاشته 

بچه ها منفی شدم .با پی ار پی .با تزریق سه سرم ای وی ای جی .. حالا چکار کنم .نه پولی دارم نه جونی نه ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

چکار کنم دیگه .کاری نمونده نکنم .گول دکتر ها خوردم هی عمل عمل اخرش هم اندمترم بیشت  از هفت نمیشه اخرش منفی....قبل عمل م باردار میشدگ رزاقی خدا لعنتش کنه زد رحمم خراب کرد چسبندگی گرفتم .اصف جاه عملش کرد ولی دیگ مثل اول نشد .اخرش بهم گفتن رحم اجاره کن ..پس اینقدر عمل کردم .هزینه کردم .درد کشیدم ..پس عدالت خدا کجا رفته .مگه نگفته بعد هر سختی خوشی هست پس  کو ...حالا دیگ پولی نمونده واسم که پانکچر شم .رحم اجاره کنم ..خدایا خودت حس مادر شدن رو گذاشتی تو دلمون پس چرا زجر مون میدی .چرا من باید به گربه هایی که توله دارن حسرت بخورم .چرا من به سگ هم حسادت می کنم .سگ خواهر شوهرم تو امسال دوبار زایمان کرد .من چرا باید به سگ حسادت کنم و با گریه نگاهش کنم .خدایا خودت این حسو تو وجودمون گذاشتی .زندگیم سرد شده.داره خراب میشه .خودم شوهرم حرفی نداریم واسه گفتن 

اخه من چه گناهی کردم .پدر مادرم چکار کردن😭😭

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

شرایط هیچ کدومتون مثل من نیست .من خودم .خودم بدبخت کردم .هیچ وقت خودم نمی بخشم.

شرایط هیچ کدومتون مثل من نیست .من خودم .خودم بدبخت کردم .هیچ وقت خودم نمی بخشم.

عزیزم از ته قلبم برات دعا میکنم که به زودی دلت بشه،خودتو سرزنش نکن،یکم به خودت فرصت بده بذار حال روحیت درست شه میدونم منفی شدن چه حس تلخیه ولی خودتو نباز،گریه کن ولی بعدش دیگه بلند شو دنبال راه چاره باش و اول از همه روحیتو ترمیم کن،مواظب روحیت باش،آخر آخرش فکر میکنی چه راهی داری؟مطمئنم بازم یه راهی هست به اون فکر کن،فقط مرگه که چاره نداره  

بچه ها کسی میدونه اگه بخوایم جنین رو پی جی دی یا پی جی اس کنیم چقدره هزینش؟اگه هزینه های بیمارستان آبان رو بدونین که چه بهتر،من جنین دارم انتقال قبلیمم منفی شدم میخوام ببینم این راه هزینش چقدره؟

بچه ها من نمیدونم زیادی حساس شدم یا طبیعیه این فکرام،میشه کمکم کنید؟

یادتونه که شوهرم اسپرمش همیشه زیر یک میلیون بود با تحرک و مورفوی افتضاح بعد چند ماه تو ابن سینا آز داد که کلا صفر زد،بعد جنتی بهش فرتیل پلاس و سینال اف داد و گفت بعد دو سه ماه آی وی اف کنیم که روز پانکچر اگه اسپرم پیدا نشد بیوپسی کنن،خلاصه یه هفته قبل پانکچر به پیشنهاد دکتر زنانم دکتر طرا زی شوهرم آز داد که اگه اسپرم پیدا شد فریز کنن اگه نه روز پانکچر آماده شه واسه بیوپسی که خداروشکر سه میلیون بود اسپرمش هرچند مورفو نمیدونم صفر بود یا یک و بقیه فاکتوراام پایین و فریز کردن و روز پانکچر دوباره نمونه تازه گرفتن ازش که از ۱۷ تا تخمک ۱۴ تا جنین شد،انتقال اولم سه تا بلاست انتقال دادن که منفی شد،

حالا سوالم اینه میگم نکنه شوهرم  آز دی اف آی نداده مشکل از ژنتیک اسپرمش باشه؟چجوری بفهمم این قضیه رو؟اون اسپرمای فریزو میتونن امتحان کنن؟چون اونموقه دارو میخورد و الان چند ماه گذشته و دارو نمیخوره اگه الان اون آزمایشو بده فکر میکنم متفاوت باشه نه؟

اون داروها میتونن کمک کرده باشن که اگه مشکل دی اف آی داشته حل شده باشه؟بهش اکتفا کنم یا فوکوس کنم رو این قضیه؟مثلا پی جی اس کنن میفهمن؟

خودمم آز ایمنی دادم سی دی ۱۹ یدونه بالاست که بهم پردنیزولون داده میخوام تا جایی که ممکنه  ریسکو تو انتقال بعدیم بیارم پایین ولی از هزینه پی جی اس خبر ندارم و نمیدونم کار خوبیه یا نه  مثلا ممکنه جنینام از بین برن؟۱۰ تا جنین تو سه بسته دارم الان از طرفیم نمیدونم اگه اینا تموم شن دوباره شوهرم اسپرم داشته باشه واسه سری های بعدی یا نه 

عزیز دلم درست ادم خیلی جاها میشکنه حالتو درک میکنم گلم اما این روا میگذره خوبیش به این گذرا بودنش بازم سعی کن با خودت کنار بیای اینبار قوی تر از سری قبل پاشی ماها تو راهی قرار گرفتیم ک فقط باید براش بجنگیم از خدا میخوام هرچی زودتر ی نینی خوشگل تو بغلت بزاره شک نکن اگر خدا بخواد توبدترین شرایط بهترین رو برات رقم میزنه 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها من نمیدونم زیادی حساس شدم یا طبیعیه این فکرام،میشه کمکم کنید؟ یادتونه که شوهرم اسپرمش همی ...

عزیزم ببخشید من سوال میپرسم شوهرتون چرا دیگه داروها رو ادامه نداد؟ 

شوهر من هر وقت میره آز پیشرفت داره آزش از نظر تعداد ولی دکترش بهش گفته حتی اگه با آی وی اف هم خانمتون باردار بشه شما باید ادامه بدین داروها رو

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها من نمیدونم زیادی حساس شدم یا طبیعیه این فکرام،میشه کمکم کنید؟ یادتونه که شوهرم اسپرمش همی ...

بنظرم شوهرتون داروهاش رو ادامه بده شاید خدا خواست و تونستین طبیعی باردار بشین.

و ببخشید که پیامم اصلا به سوال شما ربط نداشت.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.