بچه ها من نمیدونم زیادی حساس شدم یا طبیعیه این فکرام،میشه کمکم کنید؟
یادتونه که شوهرم اسپرمش همیشه زیر یک میلیون بود با تحرک و مورفوی افتضاح بعد چند ماه تو ابن سینا آز داد که کلا صفر زد،بعد جنتی بهش فرتیل پلاس و سینال اف داد و گفت بعد دو سه ماه آی وی اف کنیم که روز پانکچر اگه اسپرم پیدا نشد بیوپسی کنن،خلاصه یه هفته قبل پانکچر به پیشنهاد دکتر زنانم دکتر طرا زی شوهرم آز داد که اگه اسپرم پیدا شد فریز کنن اگه نه روز پانکچر آماده شه واسه بیوپسی که خداروشکر سه میلیون بود اسپرمش هرچند مورفو نمیدونم صفر بود یا یک و بقیه فاکتوراام پایین و فریز کردن و روز پانکچر دوباره نمونه تازه گرفتن ازش که از ۱۷ تا تخمک ۱۴ تا جنین شد،انتقال اولم سه تا بلاست انتقال دادن که منفی شد،
حالا سوالم اینه میگم نکنه شوهرم آز دی اف آی نداده مشکل از ژنتیک اسپرمش باشه؟چجوری بفهمم این قضیه رو؟اون اسپرمای فریزو میتونن امتحان کنن؟چون اونموقه دارو میخورد و الان چند ماه گذشته و دارو نمیخوره اگه الان اون آزمایشو بده فکر میکنم متفاوت باشه نه؟
اون داروها میتونن کمک کرده باشن که اگه مشکل دی اف آی داشته حل شده باشه؟بهش اکتفا کنم یا فوکوس کنم رو این قضیه؟مثلا پی جی اس کنن میفهمن؟
خودمم آز ایمنی دادم سی دی ۱۹ یدونه بالاست که بهم پردنیزولون داده میخوام تا جایی که ممکنه ریسکو تو انتقال بعدیم بیارم پایین ولی از هزینه پی جی اس خبر ندارم و نمیدونم کار خوبیه یا نه مثلا ممکنه جنینام از بین برن؟۱۰ تا جنین تو سه بسته دارم الان از طرفیم نمیدونم اگه اینا تموم شن دوباره شوهرم اسپرم داشته باشه واسه سری های بعدی یا نه