2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
من خودم هم اصلا آمپول زدن بلد نبودم ولي همسرم ميگفت از قبل بلده حالا نميدونم همين طوري براي اينكه خي ...

چه خوب😍😍

من موقع پانکچر عضلانیارو بیرون میرفتم زیر جلدیارو همسرم کم کم یاد گرفت..

اما دل نمیده عضلانی یاد بگیره.. پرستار میومد خونه میزد.

حالا شاید برم شهرستان.. غمم گرفته کی برام انوکسان بزنه خودم فک میکنم نتونم😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزم من خوبم خودت در چه حالی گلم ؟  فعلا در مرحله دارو خوردن   فردا برم سونو ببینم ...

انشاله کلی فولی در سایز عالی داشته باشی😋

منم هیچ نمیدونم بخاطر کاهش وزنمه یا داروها و پانکچر خیلی ضعف و سرگیجه دارم و روزه هم نیستم غمگینم😶

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستای خوبم ممنون که دعام کردید امروز پانکچر شدم با پی ار پی باورم نمیشه ۶تا تخمک داشت ...

مبارک باشه عزززززیز دلم💙☘🌻🍀

کلی برات ذوق کردم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
چه خوب😍😍 من موقع پانکچر عضلانیارو بیرون میرفتم زیر جلدیارو همسرم کم کم یاد گرفت.. اما دل نمیده ع ...

خدا بزرگه....یکی پیدا میشه تو فامیل😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

اآناجان یه نگاهی به این بنداز چندتای دیگه هم انجام دادم گفتن خوبه ولی این ازمایشو گفت مهمه باید انجام بشخ

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خدا بزرگه....یکی پیدا میشه تو فامیل😎

خخخخ.. خواهر برادرام از خودم ترسوترن😂😂😂

اینا هم آزمایشات روماتولوژی بود

همشون تو رنج نرمال هستن عزیزم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
انشاله کلی فولی در سایز عالی داشته باشی😋 منم هیچ نمیدونم بخاطر کاهش وزنمه یا داروها و پانکچر خیلی ...

ننه برعکس درد داخل تخمدانم حس میکنم ولی فردا فقط ضخامتو کنترل میکن کلا بیخیال شدم !

اختمالا بخاطر داروهاست چون منم خیلی ضعف میکنم همش میخوام بخورم ولی معده یه ذره جا نداره  

هی هی خواهر بیا پهلوی دلم هردوتامون از روزه امسال معاف شدیم خدایا خودت ببخش🙈🙈

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام به همه دوستای خوبم ممنون که دعام کردید امروز پانکچر شدم با پی ار پی باورم نمیشه ۶تا تخمک داشت ...

خدا رشکررررررمیتونم بپرسم پی آرپی ر کجاانجام دادین،هزینه ش چقدرشد؟ ومراحل انجامش ر کامل توضیح بدین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
حتما بالا رفته.... 

انادجون منفی شد.شده بود 8رفتم پیش دکترر

گفت احتمالادمشگل ایمنی داری باید بری جای دیگه  کاری از من بر نمیادد

به یه انتقال منقی هم امپولاش رو نمیدن 😔😔😔😔