2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
خانما من رفتم ازمایش تیتر دادم دوباره دعا کنید بالا رفته باشه 😔 ساعت دو اماده میشه 😭

حتما بالا رفته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلیامون خودمون زدیم یا همسرمون....  تزریقشون راحته....  صفحه 6 رو بخون شاید از پس ...

من اصلا بلد نیسم سوزن بزنم شوهرمم بلد نیس خوب یعنی با این شرایط میتونیم سوزنم بزنیم

...... 
برای شما چند بود؟وقتی anaبالا باشه هپارین میدن؟

۸۰۰ بود. نه پردنیزولون داد. هپارین رو برا غلظت خون دادن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
۸۰۰ بود. نه پردنیزولون داد. هپارین رو برا غلظت خون دادن

آخه من به آزمایش anaدادم رنج نرمالشو نوشته تا 1:100

ولی برای من1:160 ولی هیچی بهم ندادن فقط فرستادن پیش دکتر روماتولوژی اونجام یه سری ازمایش انجام شد .آخرشم گفتن آسپرین بخوری کافیه .

همش تو فکرم  نکنه منم داروهای دیگه نیاز داشتم کوتاهی کردن

آنا جون❤❤❤❤🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹

یه سوال؟؟ سردرد و بیحالی و ببخشید ترشحات سفید بعد از انتقال منفی و قطع داروها طبیعیه؟ ۴ روزه قطع کردم

مثل معتادا شدم تموم تنم کوفته شده و بیحالم. میگم نکنه دار وهام مخدر بودن؟؟؟!!!

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آخه من به آزمایش anaدادم رنج نرمالشو نوشته تا 1:100 ولی برای من1:160 ولی هیچی بهم ندادن فقط فرستادن ...

منم روماتولوژی رفتم اونجا فهمیدم یه فاکتور دیگه هم بالا دارم. تشخیص دادن که فعلادارو نمیخوام. اما واسه انتقال دکتر رنان بهم پرد داد. گفت الان anaمنفی شدی اما احتمال داره دوباره مثبت شه 

منم روماتولوژی رفتم اونجا فهمیدم یه فاکتور دیگه هم بالا دارم. تشخیص دادن که فعلادارو نمیخوام. اما وا ...

من دکتر روماتولوژی گفت مشکلی نداری برو ادامه درمان شروع کن 

فقط اون آزمایش که فرستادم بهش مشکوکم .چیزیم ازش سر درنمیارم😢

من دکتر روماتولوژی گفت مشکلی نداری برو ادامه درمان شروع کن  فقط اون آزمایش که فرستادم بهش مشکو ...

ان شالله چیزی نبوده که نگفته.. من که ۲ تا فاکتور بالا داشتم رو تایید کرد که درمانم رو ادامه بدم اما گفت ۶ ماه بعد چک کن و دوباره که آز دادم منفی شد. آزمایشات رو نگاه کنی متوجه میشی تو رنج نرمال هست یا نه دیگه. یا بفرست اینجا من و دوستان دیگه شاید خوندیم برات

گونال میدونم تحریک تخمدان اون یکیم احتمالا برا همین منظوره چون ناآشناست برام.....  ستروتاید بر ...

مرسسی عزیزم 

دقیقا همین ال دی برای یکدست شدنه 

البته واسه من که جواب نداد چون کلی فولی ریز هم داشتم