2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
انا جون سلام من الان توسیکل ای وی افم یه هفته دیگه پانکچر دارم چکار کنم هایپر نشم؟

سفیده تخم مرغ ابپز روزی 5 6 تا😋

اب زیاد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبارکت باشه انشالله برا مادر شدنته عزیزم.....  اگه بعد انتقال هاش سی جی نداشتی 99 درصد م ...

ممنونم نه آمپول هاش سی جی نداشتم ولی آمپول پروژسترون داشتم، انشاالله همه ی منتظرا جواب مثبت بگیرن

نه عزیزم سیکل بلندم زیاد داشتیم....  اتفاقا خیلیا با ذخیره بلند دیدم که سیکل بلند داشتن.....&n ...

ممنون عزیزم از توضیحات کاملت 

مثلا تو داروهای من گونال و پی دی هوموگ تحریک کننده هستند ولی ستروتاید مهار کننده است؟؟ درست فهمیدم؟؟ 

وقتی مدت زمان مهار تو سیکل بلند بیشتر میشه باعث میشه که سایز تخمک ها یکسان تر بشه و کوچک و بزرگ نباشن؟

خانما من رفتم ازمایش تیتر دادم دوباره دعا کنید بالا رفته باشه 😔 ساعت دو اماده میشه 😭

انشاءلله بالارفته نگران نباش .حتما بیاخبر بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنای گلم خواستم ازت تشکر کنم....خیلی چیزا ازت یاد گرفتم.جسارت این رو بهم دادی که به شوهرم برای تزری ...

فدات بشم عزیزم..... 

انصافا اگه همسرمون بزنن خیلی بهتره چون دوستمون داره سعی میکنن خیلی با ملاحظه بزنم..... 

منم یه دنیا از تک تکتون ممنونم که چراغ این خونه رو روشن نگه داشتین ... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون سلام من الان توسیکل ای وی افم یه هفته دیگه پانکچر دارم چکار کنم هایپر نشم؟

عزیزم آب زیاد بخور..... 

سفیده تخم مرغ آب پز هر چند تا میتونی بخور..... 

گوشت و مرغ و ناهی و کلا پروتئین خوبه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم نه آمپول هاش سی جی نداشتم ولی آمپول پروژسترون داشتم، انشاالله همه ی منتظرا جواب مثبت بگیرن

پس به سلامتی و مبارکی انشالله دیگه مامان شدی.... 

ممنون عزیزم از توضیحات کاملت  مثلا تو داروهای من گونال و پی دی هوموگ تحریک کننده هستند ولی ستر ...

گونال میدونم تحریک تخمدان اون یکیم احتمالا برا همین منظوره چون ناآشناست برام..... 

ستروتاید برا مهاره..... 

والا من سیکلم کوتاه بودن و دکترم ال دی ماه قبل رو برا یه دست شدن تجویز می‌کرد.... 

چون من سیکلام منظم بودن و کیستم نداشتم.... 

یکی از کاربردهای ال دی یه دست کردن فولیکولاست که فکر کنم برا من به این منظور تجویز کرده بود.... 

حالا شاید سیکل لانگ همچین هدفی پشت‌ باشه اینو نمیدونم.....