2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
عزیزم جنینات چند روزه بودن؟؟؟ 

نمیدونم عزیزدلم.فکرکنم سه روزه بودن!من حسابو گذاشتم روی سه روزه بودنشون.جنین سه روزه هم میشه کامپکت کرد؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم.....  شاید از عوارض بیهوشیه.....  من بعد یکی از بیهوشی ام گلودرد داشتم....

تا چند روز؟

پرستارا گفتن عوارضه بیهوشیه...اما دو روز گذشته

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم عوارض داروی بیهوشیه.مایعات زیاد بخور.منم گلو درد داشتم بعد پانکچر

سارا جون تا چند روز بعدش؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
همینطوره عزیزم.خدا خودش همه ی نی نیارو در پناه خودش حفظ کنه...و همه ی منتظرا رو به ارزوی قلبیشون برس ...

الهی آمیییین... واقعا آدم یادش میاد چکارا کرده چه راه هایی رفته باورش نمیشه همه اون کارارو ما انجام دادیم...

خدا خیلی مهربونه خودش دل همه منتظرا رو ببینه و روزای شیرین رو قسمتشون کنه که همه روزای انتظار رو فراموش کنن...

الحمدالله❤
ای وای این پانکچر چقدر براتون عوارض داره، من که خدارو شکر پریود شدم البته دردناک و با خونریزی زیاد و ...

وای اره برای سه تا جوجه چقدر عوارض....خدایا شکرت

فدای دلت عزیزم.خوب حالتو میفهمم...دعا میکنم برات.شک نکن توام به زودی طعم شیرین مادر شدنو میچشی باور ...

قربونت برم بازم ممنون عزیزم😘

الهی آمیییین🤲🤲برای من وهمه منتظرا

وای اره برای سه تا جوجه چقدر عوارض....خدایا شکرت

ان شاالله میچسبن به دلت و یاداوری عوارضشم برات شیرین میشه عزیزدلمممم💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مریم جون شما هم اولین پانکچرت بود؟؟ تهوع ات همش واسه داروی بیهوشی هست من پارسال سر هیسترو تا یک هفت ...

اره عزیزم من اولین بار و اخرین بارم بود😅😅

عزیزم فدات بشم آرامشت حفظ کن نهایت جوابش بياد بعدش دارو میگیری فرصت داری نگران نباش.....  آسپر ...

اناجون دكتر ب من گفت پرد شروع كنم از حالا و اين سيكل انتقال نده و يك ماه پرد رو روزي دوتا بخورم بعد برم واس انتقال، شمام پرد رو يه ماه قبل از انتقال شروع كرده بودين؟؟ يا ميشه بعد از انتقال هم خورد؟

...
آنا جون میگم مشکلی نداره من همزمان با مصرف سیپرترون ویتامین ای وگل مغربی مصرف کنم برای تخمکا مشکلی ن ...

بهار جون گل مغربي رو دكتر برات داده؟ منم تعريفشو زياد شنيدم ولي ميترسم سر خود بخورم

...
بهار جون گل مغربي رو دكتر برات داده؟ منم تعريفشو زياد شنيدم ولي ميترسم سر خود بخورم

آره دکتر بخاطر فیبروکیستیک بودن سینه بهم داده هفته ای یکی می خورم وضرری نداره همه زنا باید بخورن

مهیا تو انتقال داده بودی چی شد؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اناجون دكتر ب من گفت پرد شروع كنم از حالا و اين سيكل انتقال نده و يك ماه پرد رو روزي دوتا بخورم بعد ...

انتقالت منفی شد😓😓

پرد چیه واسه چیه؟؟؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انا جونم من تصمیم گرفتم هفته ی اینده برای بررسی هماتوم و جفتم باز برم سونو...میشم ۱۵ هفته و یکی دو ر ...

والا برا آزمایشگاه نظری ندارم چون واقعا نمیدونم روش میشه حساب کرد یا نه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون دكتر ب من گفت پرد شروع كنم از حالا و اين سيكل انتقال نده و يك ماه پرد رو روزي دوتا بخورم بعد ...

محیا جان من از شروع سیکل انتقال تا زمان منفی شدن داشتم و همزمان با بقیه داروها  روز منفی شدن قط کردم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آنا جون میگم مشکلی نداره من همزمان با مصرف سیپرترون ویتامین ای وگل مغربی مصرف کنم برای تخمکا مشکلی ن ...

عزیزم والا من با ال دی دکترم ویتنامین ای داده بود ولی گل مغربی اصلا نمیدونم چیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com