2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046391 بازدید | 684511 پست
انا جان من قبل انتقال ازمایش تیرویید دادم.میشه یه نتیجه رو شماهم ببینی! ماما گفت خوبه و ثبت کرد تو پ ...

عزیزم خوبه اما بهتر بود پایین‌تر باشه چون رنج آزمایشگاه تونم 4 هست برا ما 5/۵ بود دکترم میگفت بهتره زیر 2 باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم چرا باید ۴تا سرم بزنی؟💛💛💛💛💛

ایمنی بدنم بالاست

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرجان گلی باهاشون غذا درست کن.مثل خورش به؛به پلو؛تاس کباب 😋😋

تا بحال خورشت به و به پلو نخوردم. تاس کباب با به؟چطوری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
به سلامتی انشالله.....  یه پانکچر دیگه انجام میدی یا با همینا تعیین جنسیت میکنی؟

انا جون شما چند تا تخمک و چند تا جنین داشتی؟؟

راستی دکترم گفت ممکنه با توجه به گرید جنین ، جنین تحمل فریز رو نداشته باشه و مجبوری که انتقال فرش بدی

می خواستم ببینم گرید b تحمل فریز داره؟؟ و اینکه گرید c رو باید انتقال فرش داد وگرنه حتی اگه فریز بشه موقع دیفراست از بین میره؟

ااا چه خوب...‌تو هر دو فرشته ات رو بعد ۳۸ دنیا آوردی؟ میدونی منظورم این بود بعد ۳۸ منتظر میشه دردت ...

عزیزم برا من پسرم قبل 38 شد یه روز قبلش..... 

دخترم همون 38 شد..... 

معمولا بین 37-38 دیدم وقت میده.... 

یعنی وقتت رو مشخص میکنه مگر اینکه جلو بیفته و اورژانسی بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من اکو نداشتم.....  دقیق نمیدونم چطوریه ولی فکر کنم جوابشو مثل سونو همونجا بدن....

اااا پس چلا برا من نوشته😔 یعنی چیزی بوده؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم خوبه اما بهتر بود پایین‌تر باشه چون رنج آزمایشگاه تونم 4 هست برا ما 5/۵ بود دکترم میگفت بهتره ...

مرسی گلم

بس یادم باشه یه بار دیگه به متخصص هم نشون بدم ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مربا بخاطر قند رعایت میکنم و کم میخورم. البته یه شیشه مربای به رو اون اوایل تموم کردما😂 پس دمنوش م ...

با شیره انگور اگه دوست داری مربا درست کن.... 

گرمی بخورم اثر سردیشون از بین میره😁 بخاطر طبع سردشون میگن بخورین

نه عزیزم با خاطر گروتئین میگن بخورین.... 

رژیم پروتئین جلوی عوارض هایپری میگیره..... 

بله گرمیجات اصلاحش میکنه..... 

مثلا با ادویه جات و زنجفیل و.... اصلاحش کن..... 

هر چیزی مصلح داره و میتونی با مصلحش طبعشو اصلاح کنی و به سمت اعتدال ببری..... 

سلام من دیروز ساعت 2 پانکچر شدم....و فقط 3 تا تخمک خوب داشتم سپردم بخدا....هفته دیگه گفتن  زنگ ...

مریم جون شما هم اولین پانکچرت بود؟؟

تهوع ات همش واسه داروی بیهوشی هست من پارسال سر هیسترو تا یک هفته سرگیجه داشتم ولی این خداروشکر به خیر گذشت ساعت رو که دیدم دقیقا ۱۵ دقیقه تا بهوشی طول کشید

عوارض چیاس؟

عزیزم از سارا جون بپرس نمونه زندست!!!! 

سلامت باشی  باید ببینم چند تا جنین ازش درمیاد  انشاالله که ۶ تا جنین بشه و خیالم راحت بش ...

انشالله همه چی به بهترین شکل ممکن پیش بره.... 

به سلامتی انشالله.....  یه پانکچر دیگه انجام میدی یا با همینا تعیین جنسیت میکنی؟

آنا جون 

من اصلا هایپر نشدم بعد عمل هم سرحال بودم یعنی کلا انگار این داروهای تخمک گذاری روم اثر نداشت به خاطر همین بود که تخمک هم زیاد تولید نشد 

حالا یه سوال دارم 

با توجه به شرایط جسمانی من، انتقال فرش شانسش برام بیشتره یا انتقال فریز؟؟ 

ممنون میشم زود جوابمو بدی چون باید سریع تصمیم بگیرم

انا جون شما چند تا تخمک و چند تا جنین داشتی؟؟ راستی دکترم گفت ممکنه با توجه به گرید جنین ، جنین تحم ...

عزیزم من به ترتیب پانکچر اول و دوم و سوم، تعداد جنینام 2 و 4 و 5 بودن.... 

دو تای اولی همه جنینام انتقال دادن برا سومی 3 تا انتقال دادن 2 تا فریز کردن که به فریز نیاز پیدا نکردم شکر خدا..... 

عزیزم فکر کنم سی هم فریز میکنن مگه محیا جون همه جنینا سی نبودن؟