2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام عزیزم خوبی؟فندقت خوبه؟اها پس حتما نیازه منم ادامه بدم.منم قبلا هرچی ویتامین دی میخریدم از این و ...

قربونت برم عزیزم خوبیم خداروشکر 😘 نی نی خودت خوبه؟ بزرگ شده؟😍

آره منم با اینکه آزمو تکرار نکرده بودم اصلا نگفتم که قرصام تموم شده یا نه خودش گفت ویتامین دی هم برات نوشتم ،اینام شفاف نیستن ولی قوطیش فرق داره عکسشو میذارم،

من چون همش استراحت میکنم تقریبا آفتابی نمیبینم میگم حتما نیاز داریم، توکل به خدا میخوریم دیگه😂

الحمدالله❤
سلام عزیزم خودت کی ازمایش داری

سلام۱۰اخرین امپولم بود بهمون گفتن ۱۵روز بعد از اخرین امپول این جور باشه باید۲۵ازمایش بدم نمیدونم میشه زودتر ازمایش بدم یا باید حتما ۱۵روز بگذره

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزدلم همچنین 😍 اره منم شنیدم به برای از بین بردن حالت تهوع خیلی خوبه.حتما بخور نوش جون خودت ...

قربونت برم عزیزم 😘 ، واقعا مرسی که گفتین من که مشکل یبوست دارم تازه فکر میکردم بِه فیبر داره مناسب هم هست🙊

الحمدالله❤
قربونت برم عزیزم خوبیم خداروشکر 😘 نی نی خودت خوبه؟ بزرگ شده؟😍 آره منم با اینکه آزمو تکرار نکرده ب ...

مرسی عزیزم.ماهم خداروشکر خوبیم.نی نی هم بد نیس.فکرکنم داره بزرگ میشه قربونش برم😀چرا تیکر نداری عزیزم؟یاد رفته چند هفته ای...

اره منم به همین فکرکردم که اصلا افتاب نمیبینم.مخصوصا الان که بخاطر جفت و هماتومم استراحتم.اصلا بیرون نمیرم.مگه اینکه دکتر داشته باشم‌اونم شبه😅

باشه عزیزم پس منم ادامه میدم.اخه یه جا خوندم ویتامین دی اگه بالا باشه خطرناکه واسه نی نی...گفتم قبلش مطمئن شم.مرسی گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اخ اخ ثمین جون نگم برات.یعنی این تیر کشیدن تخمدانو هرکی داشته بعدش خبر مامان شدنشو داده😍خودم یادمه ...

پس چرا من همه این علائمو داشتمو منفی شد .درد تخمدانا.درد پا ‌کشاله ران .سرگیجه .تپش قلب .ای خدا هرچی فکر میکنم راه بجایی نمیبرم هیچ نمیفهمم چرا 😭😭😭😭😭😭😭

ولی ثمین جون ان شالله که بحق همین ماه مبارک اینا براتو نشانه بارداریت باشه با دل شکستم از خدا برات میخوام 🤲

عزیزم شمام سیکلت کوتاه بوده.....  مثل من سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست بوده.....  سیکل بل ...

سلام آنا جون فردا ۱۶روز انتقالمه ۲۵باید آزمایش بدم به جز خانوادمون به کسی نگفتم فردا عص ختم یکی از آشناهاس ۲۰۰کیلومتری شیراز به نظرتون با احتیاط برم خونه پدرم اونجاس شب میتونم استراحت کنم فرداش برگردم مشکلی ایجاد میکنه یا نرم بهتره؟ البته این ۱۵روز از خونه بیرون نرفتم دوست دارم برم یکم حال وهوام عوض بشه ولی میترسم مشکلی داشته باشه، لطفاراهنماییم کنید

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
مرسی عزیزم.ماهم خداروشکر خوبیم.نی نی هم بد نیس.فکرکنم داره بزرگ میشه قربونش برم😀چرا تیکر نداری عزیز ...

خداروشکر عزیزم وااای الهی قسمت همه منتظرا😍

من که گذاشتم جنسیت معلوم شه بعد تیکر بذارم تو ان تی که نپرسیدم صبر کردم برا سونو بعدی ان شاالله😀 فکر کنم ۱۳ هفته و چند روزمه،

خوب میکنی عزیزم استراحت کن همین قرصا جایگزین آفتابن دیگه فکرم نکنم اونقد ویتامین دی بالا بره تازه من دوزش بیشتر از شماست  توکل به خدا به حرف دکتر گوش میدیم 😊به منم گفته جفتم پایینه سعی میکنم استراحت کنم ان شاالله برامون حل میشه...

الحمدالله❤
سلام آنا جون فردا ۱۶روز انتقالمه ۲۵باید آزمایش بدم به جز خانوادمون به کسی نگفتم فردا عص ختم یکی از آ ...

سلام عزیزم، ۲۰۰ کیلومتر مسیرشه؟ من جای شما باشم کاری رو میکنم که بعدا پشینون نشم بشینم بگم کاش فلان کارو نکرده بودم یا کاش فلان کارو کرده بودم من اینطور مواقع از مسیر نمیترسم از اون مکان میترسم که یهو یکی بیاد بکوبه بهم یا یه بچه بیفته روم، کلا فکرم میره سمت اینچیزا!

الحمدالله❤
عزیزم با چه جراتی روزه گرفتی و داری داروهای پانکچرو مصرف میکنی!!! من پلی کیستیک بودم.بعد پانکچرم دور ...

اخی عزیزم

چقد سخت

من با خدا معامله کردم عزیزم

تا حالا کسی رو دیدی با خدا معامله کنه ضرر کرده باشه

من که تا حالاش اومدم. فقط سه روز مونده که ان شالله تموم میشه

برام دعا کنید مشکلی برام پیش نیاد🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

انا جونم من تصمیم گرفتم هفته ی اینده برای بررسی هماتوم و جفتم باز برم سونو...میشم ۱۵ هفته و یکی دو روز...

بنظرت برم پیش همون سونوگرافی که هفته ی ۱۳ رفتم یا یه جای دیگه؟همش میگم ممکنه سونوگراف قبلی اندازه ی هماتوم رو اشتباه گفته باشه؟بنظرت اگه برم پیش یکی دیگه بهتر نیست؟الان امروز طبق محاسبه ی گوگل از تاریخ اخرین قاعدگیم ۱۴ هفته و ۳ روز هستم....اخرین پریودم ۷ بهمن بوده و انتقالم ۲۴ بهمن...

خودم اصلا نمیتونم حساب کنم...و هردفعه یادم میره🙈ولی فکرکنم برای ازمایش کوادمارکر بتونم هفته ی دیگه برم درسته؟میخوام سونو و ازمایشو توی یه روز برم.حالا نمیدونم از چه هفته ای این ازمایشو میشه داد.دکترم هفته ی قبل گفت دوهفته دیگه برو

من درد انچنانی ندارم‌ولی نمیدونم ریسک کنم تا بندر برم یا همینجا ازمایشو بدم؟با توجه به اینکه خود دکتر گفت دقت ازمایشگاه اینجا ممکنه پایین باشه...واقعا موندم چیکار کنم.میترسم دقت پایین ازمایشگاه باعث خطا بشه و باز استرسم دوچندان شه.بعدشم میگم بیخیال از این فکرا نکی.مثبت فکرکن😐خلاصه نمیدونم چیکارکنم...گفتم نهایتش اگه دیدم این ازمایش خطا داشت یا هرچیزی میرم بندر تکرار میکنم یا درنهایت سلفری انجام میدم...ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنی عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
 پس چرا من همه این علائمو داشتمو منفی شد .درد تخمدانا.درد پا ‌کشاله ران .سرگیجه .تپش قلب .ای خ ...

چی بگم عزیزدلم.منم شنیدم که به علائم نیست.چون اکثرش عوارض دارو هست.ولی ادم خود به خود تو این دوران دنبال یه سری علائم میگرده.عزیزم امیدوارم ایندفعه دلت شاد شه و مامان شی😘ان شاالله ثمین جون و تموم منتظرا هم مامان شن به همین زودی.به حق این روزای عزیز

خداروشکر عزیزم وااای الهی قسمت همه منتظرا😍 من که گذاشتم جنسیت معلوم شه بعد تیکر بذارم تو ان تی که ...

الهی آمین...ای جانم.ان شاالله صحیح و سالم باشه بعد هر جنسیتی که دوست دارین.برای منم واقعا فرقی نمیکنه.ولی چون یکم فقط یکم توی وجودم دختردوستم🙈تیکرو صورتی گذاشتم.ولی اگه پسر باشه هم جاش روی چشمامههههه.ان شاالله صحیح و سالم باشن همه ی نی نیا و به سلامتی دنیا بیان...اره عزیزم منم گوش میکنم به حرف دکترم.فقط به دکترای تاپیکمون بیشتر اعتماد دارم😅💚تا اینجا نپرسم خیالم راحت نمیشه..مرسی که تحمل میکنین سوالامو.اره استراحت کن گلم.ان شاالله زودی جفتمون میره بالا😍

چی بگم عزیزدلم.منم شنیدم که به علائم نیست.چون اکثرش عوارض دارو هست.ولی  ادم خود به خود تو این د ...

نمیدونم شایدم همینی که میگی باشه ولی هیچ جوره دلم آروم نمیشه دیگه از انتقال دوباره هم میترسم .خدا خودش کمکم کنه😭😭

مرسی از دعای قشنگت😘ان شالله همگی واول ثمین جون،خدا فرشته تو راهتو حفظ کنه

سلام عزیزم، ۲۰۰ کیلومتر مسیرشه؟ من جای شما باشم کاری رو میکنم که بعدا پشینون نشم بشینم بگم کاش فلان ...

افرین دقیقا عین منی.منم ترسم از شلوغی بخاطر همین‌موضوعه.تو عید عروسی اقوام نزدیییک داشتیم.انقد اصرار کردن بیا و فلان.ولی خدایی هم مسیر دور بود هم زیر سه ماه بودم جرأت نمیکردم....

تازه اونموقع مشکل جفت و هماتوم هم نبود...الان که دیگه اصلا.حالا حالاها دور مسافرتو خط کشیدیم...ان شاالله وروجک بیاد خودش تفریحمون میشه😁😍ان شاالله قسمت همه منتظرااااا به حق این روزا و شبا

اخه سیپرترون از خانواده ال دیه وهمون جلوگیری محسوب میشه .من با خوردن هیچ کدوم مشکلی ندارم .فقط نمیخو ...

آها از اون لحاظ منم از این امیدها زیاد به خودم دادم منتظر از این معجزه ها خیلی بودم ولی...حالا اگه خودت دوست داری به دلت افتاده امتحانش کن😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏