انا جونم من تصمیم گرفتم هفته ی اینده برای بررسی هماتوم و جفتم باز برم سونو...میشم ۱۵ هفته و یکی دو روز...
بنظرت برم پیش همون سونوگرافی که هفته ی ۱۳ رفتم یا یه جای دیگه؟همش میگم ممکنه سونوگراف قبلی اندازه ی هماتوم رو اشتباه گفته باشه؟بنظرت اگه برم پیش یکی دیگه بهتر نیست؟الان امروز طبق محاسبه ی گوگل از تاریخ اخرین قاعدگیم ۱۴ هفته و ۳ روز هستم....اخرین پریودم ۷ بهمن بوده و انتقالم ۲۴ بهمن...
خودم اصلا نمیتونم حساب کنم...و هردفعه یادم میره🙈ولی فکرکنم برای ازمایش کوادمارکر بتونم هفته ی دیگه برم درسته؟میخوام سونو و ازمایشو توی یه روز برم.حالا نمیدونم از چه هفته ای این ازمایشو میشه داد.دکترم هفته ی قبل گفت دوهفته دیگه برو
من درد انچنانی ندارمولی نمیدونم ریسک کنم تا بندر برم یا همینجا ازمایشو بدم؟با توجه به اینکه خود دکتر گفت دقت ازمایشگاه اینجا ممکنه پایین باشه...واقعا موندم چیکار کنم.میترسم دقت پایین ازمایشگاه باعث خطا بشه و باز استرسم دوچندان شه.بعدشم میگم بیخیال از این فکرا نکی.مثبت فکرکن😐خلاصه نمیدونم چیکارکنم...گفتم نهایتش اگه دیدم این ازمایش خطا داشت یا هرچیزی میرم بندر تکرار میکنم یا درنهایت سلفری انجام میدم...ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنی عزیزم