2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
نوش جونت عزیزم😍 من گرفتم همینطوری پوست میگیرم میخورم خوشمزه ن

عزیزم خامش کمی قابضه با احتیاط بخور..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان،،بنظرت به روش بلاست کیفیت جنینا مشخص میشه؟

یعنی چی متوجه نشدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دمنوش من نخوردم اما فکر کنم خوب باشه.....  من مربا درست کردم و خوردم.....

مربا بخاطر قند رعایت میکنم و کم میخورم. البته یه شیشه مربای به رو اون اوایل تموم کردما😂

پس دمنوش میکنم یا آبپز میخورم. الان دیدم گفتی خام قابضه.

همسرجان خریده میگه بخور دخملم قشنگ بشه😂😂😂😁🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام 🔊🔊🔊یه سوال من از بعد پانکچر تمام غدد و عضله گلو و گردن و حلقم درد میکنه😫به نظرتون طبیعیه؟

نمیدونم..... 

شاید از عوارض بیهوشیه..... 

من بعد یکی از بیهوشی ام گلودرد داشتم.... 

نمیاد عزیزم.....  البته یه بوی سوختگی میاد اونم بوی اسفند....  بوی گوسفند قربونی برا زای ...

😄😄😄 واای اره  خیلی باحاله.یادش بخیر 😍 همسرم ماشینم گل زده بود اومده بود دنبالم بریم خونه سردخترم 😁 حالا یه ماه بعد عروسی هم باردار شده بودم انقد ذوق داشت.. 🤣🙈 قراره واسه دومی هم سورپرایز کنه منو اگه قسمتمون باشه البته .... فعلا که گذاشته به ناز فندق کوچولو 🙄🙄

ان شاء الله که ثمین جون و همه دوستان منتظر تاپیک  به زودی زود طعم شیرین این روزها رو بچشن...الهی امین

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام.کسی جدیدا بادکتر طرازی  بیمارستان ابان پانکچر کرده؟ هزینش چقدر شده؟هزینه ی داروها چقدر شده ...

عزیزم هزینه جدید رو نمیدونم ولی میدونم هزینه پانکچر و انتقال رو همون اول میگیرن اگه جنین فرش انتقال داده بشه که هیچ نه که هزینه انتقال رو برمیگردن ولی عوضش هزینه فریز اضافه میشه.... 

ای بابا..حالا برات بد نباشه روزه میگیری خب کنارشون گرمی هم بخور

گرمی بخورم اثر سردیشون از بین میره😁

بخاطر طبع سردشون میگن بخورین

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم میخوان ببینن استروژن چقدره چون خیلی بالا بره ادامه دادن صلاح نیست.....  فولیا معمولا به ...

هرچی خدا بخواد همون میشه

ان شالله که خوبن😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم پلی کیستیک ها مستعد هایپری هستن....  همینکه گفتن فولی ریز زیاد داری یعنی احتمالش برا شما ...

عوارض چیاس؟

مربا بخاطر قند رعایت میکنم و کم میخورم. البته یه شیشه مربای به رو اون اوایل تموم کردما😂 پس دمنوش م ...

مرجان گلی باهاشون غذا درست کن.مثل خورش به؛به پلو؛تاس کباب 😋😋

چرا دکتر اینجور بهم نگفت  گفت باز بیا انتقال  قوی ا رو انتقال ندادم برات . خیلی شوهرم خ ...

عزیزم ببخشیدا دکترت چرت گفته.... 

شما فقط تکرارش کن و انشالله بالا رفت ببر بگو وروجک من قوی‌تر از اونیه که تصور میکردین.... 

به سلامتی انشالله.....  یه پانکچر دیگه انجام میدی یا با همینا تعیین جنسیت میکنی؟

سلامت باشی 

باید ببینم چند تا جنین ازش درمیاد 

انشاالله که ۶ تا جنین بشه و خیالم راحت بشه 

بیشتر الان هدفم فریز جنین هست چون ممکنه نتونم باردار بشم تا ۲ سال دیگه و سنم هم بالا رفته 

فعلا که قصد پانکچر مجدد ندارم توکل به خدا 

اوکی. پس همون تنظیمش میکنم رو ساعت ۷ونیم که خواب نمونم .☘ آنا جون من ۲۴ام باید برم اکوی قلب. جواب ...

عزیزم من اکو نداشتم..... 

دقیق نمیدونم چطوریه ولی فکر کنم جوابشو مثل سونو همونجا بدن.... 

چرا دکتر اینجور بهم نگفت  گفت باز بیا انتقال  قوی ا رو انتقال ندادم برات . خیلی شوهرم خ ...

عزیزم ببخشید الان دیدم ...عزیزم اصلا نگران نباش.استرس برات سمه الان.نمونه شو که تو تاپیک خودمون داشتیم و الان پسرگلش بغلشه...توکل به خدا.