2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
مرسی عزیزدلم  اخه قبل من یک خانومی سونو داد گفت تعداد تخمکت ۶ تا هست  ب نظرم شش تا کمه ا ...

از الان نگران نباش ان شاالله پانکچر میشید با تخمکهای زیاد و عالی و بعدشم تشکیل جنین‌های تپل و مپل

سلام دوست جونا

من خيلي وقته به تاپيك سر نزدم مامان جديدي داشتيم تو اين يكماه؟

من فردا ميرم سونو روز سه پريود و شروع استراديول... واسه انتقال. فكر كنم انتقالم بيفته دو هفته ديگه 

يك سئوال داشتم بعد انتقال حتما بايد شياف استفاده كنيم؟ نميشه نوعي خوراكيشو مصرف كرد؟ من واقعا با شياف گذاشتن مشكل دارم  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه چون شوهرم از اونجا اورده تا قشم خراب شده باشه؟نگران شدم!اصلا اب نشده بود.خودش حالت صابونی داشت ...

نه عزیزم نگران نباش خراب نمیشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات قربونت برم خودت خوبی و مهربون که اینجوری میگی ولی واقعا بچهای اینجا همه یکی از یکی مهربون تر و ...

ممنون عزیزم خوبی از خودتونخ 😍😍😍😍

انشالله بچه ها هم 

با جوابای خوشگل هممون رو خوشحال کنن

از جمله خود مهربونت

عزیزم از صمیم قلبم بهت تبریک میگم ان شالله بتات هم بالااا میره  و فسقلی رو بخیر خوشی بغل میگیری ...

خیلی ممنون 

مرسی دوستای گلم 

خدا از دهنتون بشنوه

ایشالله

راضیم به رضای خودش

به به .مبارک مبارک .بخدا اینقدر منتظر خبر مامان شدنت بودم .نگران بتات نباش.خیلی هم خوبه .پنج شنبه می ...

عزیز دلم انشالله که مثبته 

دو قلو اونم با یه بتای تپلی 

ایشالله

فردا خوش خبر باشی 😍😍😍

خوب اگه بخوایی از تعیین جنسیت منصرف بشی دیگه به فریز نیازی نیست میتونی انتقال فرش هم داشته باشی..... ...

خودم می خوام انتقال فرش نداشته باشم چون احتمالا برم خارج و با حاملگی نمیشه اونجا کار کرد

عزیزم اگه فقط سیپروتروندت میفته ماه رمضون بازم میشه اما من توصیه نمیکنم با داروهای تحریک تخمدانت روز ...

آره دیگه بستگی به خودم داره از چه زمانی بخورم چون پریود نشدم بخاطر دیفرلین دکتر گفت بهم سیپرترون بخور که سیکلتو شروع کنی منم میخوام الان شروع کنم که با ماه رمضون بگذره دکتر خودشون گفتن می تونی بگیری ولی سعی که افطار تغذیت خوب باشه البته من تو سحر اصلا نمی تونم بلند شم برنج بخورم ساعت 1 تا 2 که بیدارم یچیزی دهنم می کنم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم فکر کنم یکی هستن ولی فکر کنم عوارص سیپروترون کمتره....  من یه زمانی خیلی قبلا سیپروترون ...

دکترمم بهم گفت سیپرترون بهتره ولی من چون رو قرص اندازه دوزشون دیدم فکر کردم اون ال دی دوزش کمتره ببخشید اینقدر اذیتتون می کنم🙈🙈

آنا جون من دیرور رفتم بتا 53بود حالا حتما باید فردا باز برم آزمایش یا به گفته شوهر جان  بزا ...

الهی شکر عزیزم تبریک تبریک انشأالله که به حق این ماه مبارک بسلامتی بغلشون کنی و بزودی ما هم دونه دونه بیاییم اینجا این خبر خوشو بدیم 

عزیزم فکر کنم یکی هستن ولی فکر کنم عوارص سیپروترون کمتره....  من یه زمانی خیلی قبلا سیپروترون ...

خودمم قبلا بخاطر تنظیم پریود می خوردم ولی الان چون سینم فیبروکستیک شده حساسم رو خوردنشون 

سلام تورک_آنا جون

اسپرمای شوهرم یک میلیون بود ولی همش تعدادشون داره میاد پایین،تو سونوی واریکوسلش نوشته خفیف.بعضی دکترا میگن نه شدیده باید عمل بشه بعضی ها هم میگن نه عمل کنی بی فایده اس،شوهرم که میگه قبل میکرو عمل کنیم بعد پشیمون نشم چرا این کارو نکردم ☹

نظر شما چیه؟ به خدا موندم سر دو راهی.عمل واریکوسل به نظرتون موثره؟

خدایا نظرت بر نگردد