2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
آخ جات خالی چون دلمه هامون تررررش بود😁

اخ خاله ی بدجنس دهنم آب افتاد😂شوخی میکنم نوش جووون خودت و اون فسقل جنگجو😍😋

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام مرسی عزیزم جواب دادی، آنا جون گفت آب زیاد بخور، امتحان کردم خیلی بهترم، به زور آب خوردم، شما آس ...

من آسپرین از اول داشتم به لک بینی که افتادم قطع شد،دیگم نخوردم.

آره عزیزم خیلی خیلی آب بخور. من در طول روز ۵تا قرص میخورم با هر کدوم یه لیوان پر. عمدی لیوانمو دم دست گذاشتم ک آب بخورم.

منم دستشویی زیاد میرم.. طبیعیه..طول روز.

بعدم فکرای منفی رو دور کن. والا منم خدای فکر منفیم.. اما سریع یه استغفرالله میگم... مسمومیت کجاس بابا.. حالشو ببر.. 

من فشارم همیشه رو نه نیمه تازه.

اخر شب دستشویی میرم تا صب دیگه نمیرم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب پس منم این دفعه پروژسترون استفاده میکنم فقط نمیدونم چرا دکتر هیچ وقت پبشنهاد نداده بود.همیشه ...

والا دوزش یادم نیس. فک کنم ۵۰ بود. من بعد پانکچر رفتم زنان برام نوشت. البته فک کنم داروخونه بده. اینسری میرم ازاد میگیرم. فک نکنم چند نوع دوز داشته باشه. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
مرسی ثمین جونم.بعدش تقریبا دو ساعتی دراز کشیدم ولی بعدش رفتم دستشویی انگار تیکه های شیاف بیرون میومد ...

من رکتال میزنم که جذبش راحت تره واژینال دردسر داره به نظر من.رکتال که می زنم اصلا بیرون نمیاد اصلا هم استراحت نمیکنم خودش سر میخوره میره بالا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من آسپرین از اول داشتم به لک بینی که افتادم قطع شد،دیگم نخوردم. آره عزیزم خیلی خیلی آب بخور. من در ...

اره عزیزم باید سعی کنم فکر منفی نکنم، لااقل ماه رمضون روزه نمیگیرم، قرآن بخونم آروم بشم، هی تنبلی میکنم، منم فشارم اغلب 10 هست نهایت میشه 11، من به زور سه چهار لیوان آب میخورم ولی سعی میکنم 8لیوانو بخورم دیگه، ای خدا بچه هامون به موقع به دنیا بیان، 38 هفته به بعد، الهی آمین😍😍😍 راستی جواب آز تیروئیدت چی شد؟ اوکی بود؟ 

سلام دوستای خوبم من از امشب شیافمو عوض کردم و سیکلوژست میذارم حالا شیاف قبلیم کاملا خشک بود عین قر ...

عزیزم من در یخچال میزارم.. بیرون باشه شل و ول میشه...

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممکنه چون شوهرم از اونجا اورده تا قشم خراب شده باشه؟نگران شدم!اصلا اب نشده بود.خودش حالت صابونی داشت ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش روغنیه خراب نمیشه مگه جرأت داره با اون قیمتش خرابم بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من رکتال میزنم که جذبش راحت تره واژینال دردسر داره به نظر من.رکتال که می زنم اصلا بیرون نمیاد اصلا ه ...

جدی عزیزم؟من نمیدونم چرا میترسم رکتال بذارم.همش میترسم تاثیرش مث واژینال نباشه.هرچند دکتز زنانی که میزم گفت رکتال بذار!ولی دکتزی که باهاش ای وی اف کردیم اعتقاد داشت واژینال بذاریم.مگه اینکه حساسیت داشته باشیم یا مشکلی پیش بیاد.مرسی بخاطر کمکت عزیزم.ان شاالله تیکر بارداریتو بذاری به همین زودی😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی ثمین جونم.بعدش تقریبا دو ساعتی دراز کشیدم ولی بعدش رفتم دستشویی انگار تیکه های شیاف بیرون میومد ...

آره عزیزم برای منم صب ک بیدار میشم روی پد ریخته.. مومشه.

آره عزیزم برای منم صب ک بیدار میشم روی پد ریخته.. مومشه.

مرسی فداتشم.توام توی یخچال نگهداری میکنی؟

خانوما میگم تو ماه رمضون بریم تو سیکل واسه تخمک کشی خوبه یا تخمکا ضعیفن چون میخ ام روزه ام بگیرم اگه بتونم چه چیزایی خوبه واسه تخمک بخورم میشه راهنمایی کنید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممکنه چون شوهرم از اونجا اورده تا قشم خراب شده باشه؟نگران شدم!اصلا اب نشده بود.خودش حالت صابونی داشت ...

نه عزیزم خراب نمیشه... 

نگران نباش🌻

تاریخ داره دیگه.

جدی عزیزم؟من نمیدونم چرا میترسم رکتال بذارم.همش میترسم تاثیرش مث واژینال نباشه.هرچند دکتز زنانی که م ...

فدات خواهری والا دکتر من به من تاکید کرد گفت رکتال از بابت اینکه بیرون نمیاد جذبش راحت تره ولی واژینال با هر حرکت ممکنه بریزه بیرون.راستش من تا حال واژینال نزدم ببینم چطوره میگم واژینال بهرحال دهانه رحم رو تحریک میکنه و ممکنه بازش کنه برا خودم استدلال میکنم خخخخ

نه عزیزم خراب نمیشه...  نگران نباش🌻 تاریخ داره دیگه.

الان از شوهرم پرسیدم گفت اونجا که خریدم گذاشتم تو یخچال.خیالم راحت شد.مرسی عشقم