2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

من همون شیر زنی بودم که هم می خواستم روزه بگیرم هم انتقال جنین بدم😅😅😅😅😅خدا زد پس کله م گفت کووووووجا داری میری؟؟؟ باکدوووووم پول؟؟؟ 😂😂😂😂😂

اینجا بود که من ایسته کردم 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

یه سوال دیگه هم دارم ببخشید منو بابت پر حرفیم 

من طبقه دوم خونه پدرشوهرم زندگی میکنم و پله های فوق بدی داریم الان ک دارم از داروها استفاده میکنم و امپول میزنم این بالا و پایین کردن ک ضرر نداره ؟

اخه بعد از انتقال میرم خونه مامانم میمونم دو هفته رو 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همون شیر زنی بودم که هم می خواستم روزه بگیرم هم انتقال جنین بدم😅😅😅😅😅خدا زد پس کله م گفت کووو ...

خوب بعد چطوری با یک دست دوتا هندونه میخواستی برداری؟

اونهمه دارو بعد انتقال رو کی مصرف میکردی اگر روزه میگرفتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من همون شیر زنی بودم که هم می خواستم روزه بگیرم هم انتقال جنین بدم😅😅😅😅😅خدا زد پس کله م گفت کووو ...

😂😂😂😂😂😂وای لامصب خرجا بالاس 

ما هم وام گرفتیم اولین ساله ک روزه نگرفتم ☹ایشالله خدا قهرش نیاد و رحمم کنه

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
یه سوال دیگه هم دارم ببخشید منو بابت پر حرفیم  من طبقه دوم خونه پدرشوهرم زندگی میکنم و پله های ...

نه دیگه خواهر اینقدرا هم حساس نشو فقط حتی الامکان مراقب باش همین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
😂😂😂😂😂😂وای لامصب خرجا بالاس  ما هم وام گرفتیم اولین ساله ک روزه نگرفتم ☹ایشالله خدا قهرش ...

امیدوارم همین اولین بار بگیره 

مرررسی عزیزدلم  اخه من شنیدم کلی امپول دارو میدن  اما به من فقط سه تا گونال دادن ۲ تا ۴۵ ...

عزیزم خوب اینا گونال پن هستن معادل 16 تا گونال اف 75واحده..... 

کمم نیست داروت..... 

احتمالا ذخیرت بالاست یا پلی کیستیک هستی که فقط گونال داده و احتمالا روزی 150 واحد داده درسته؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب بعد چطوری با یک دست دوتا هندونه میخواستی برداری؟ اونهمه دارو بعد انتقال رو کی مصرف میکردی اگر ر ...

گفتم تا انتقال ر روزه میگیرم ،از روز انتقال دیگه روزه میگیرم.😂😂😂😂

بعد رفتم پیش دکترعارفی،انقدر دارو نوشت برقبل انتقال که هنگ کردم.روشهایی هم برام تعیین کردکه هزینه بر بودن.دیدم راضی نیست به روزه گرفتنم آخه غلظت خونم شدیده.د یدم بااین روسهای هزینه ب. ،پول کم آوردم.ایشون هم از ته دل راضی نیست به روزه داری من،پس تصمیم گرفتیم فعلا تاجورشدن پولمون صبرکنیم وماه رمضون ر هم از دست ندم😂😂😂

آخه از دفتراحکام زنگ زدم پرسیدم گفتن تاقبل انتقالت،هر روز تا حد ترخص برو وبرگرد تابتونی روزه نگیری،از روزی که انتقال دادی چون روزه داری برای جنین ت مشکل ایجادمیکنه دیگه اشکال نداره روزه نگیری،بعدا قضاش ر میگیری.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
یعنی امپول های گونال ک میزنم خم و راست نشم و مراقبت کنم تو فعالیتم ؟وای اینو نمیدونستم  من برا ...

اگر سابقه پرولاكتين بالا داشته باشين سياه دونه نخورين

سياه دونه باعث افزايش پرولاكتين ميشه در مورد كساني ك سابقه پرولاكتين دارن

...
اناجون ديفريلين كه همون دكا هست  اصلا استروژن و پروژسترون نداره، يه چيزي تو مايه هاي هاش س ...

عزیزم من خیلی تو این فازها اطلاعات ندارم چون خیلی درگیرشون نبودم..... 

ویزان یادمه مثل ال دی ای هست که فقط بر پایه پروژسترونه..... 

مثل قرص شیردهی که برا جلوگیری میخوری ولی استروژن نداره به خاطر بچه..... 

البته در همین حده اطلاعاتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صبرکنین سرم ر بکنم زیرپتو ،تاریک که شد اذان ر بگین.البته صبر کنین یه لیوان آب و یه تیکه نون هم ببرم ...

این شد.... 

گوشیم ببر وگرنه صدای اذانمونو از زیر پتو نمیشنوی..... 

خخخخخخخخخ.... 

گفتم تا انتقال ر روزه میگیرم ،از روز انتقال دیگه روزه میگیرم.😂😂😂😂 بعد رفتم پیش دکترعارفی،انقدر ...

سلام، ميتونم بپرسم دكتر چ روشهايي واسه انتقال گفته؟

...
گفتم تا انتقال ر روزه میگیرم ،از روز انتقال دیگه روزه میگیرم.😂😂😂😂 بعد رفتم پیش دکترعارفی،انقدر ...

من دوست  داشتکم بگیرم ولی روزی ۹تا قرص دارم و دوتا شیاف این شد که محروم شدم ارز نون و پنیر و سبزی و چایی شیرین

نه دیگه خواهر اینقدرا هم حساس نشو فقط حتی الامکان مراقب باش همین

اخه ن اینکه اطلاعی ندارم بخاطر همین هی پیش خودم میگم این ضرر تداشته باشه این بد نباشه وسواس شدم کلا😁

امیدوارم همین اولین بار بگیره 

مرسی عزیزدلم ایشالله برای شما هم همینطور😘😘