2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام مرجان جون یه سوال، من الان 2 روزه سردردای بدی میگیرم، بنظرت میتونه از عوارض پروژسترون باشه، فشا ...

عزیزم آسپرینم داری؟ 

آب زیاد بخور حتما.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای پس چقدر من چش سفیدم😂فکر میکردم سه ماه اول تموم بشه دیگه میتونم شوید و هویج و جعفری و اینجور چیز ...

دوستان خودتونو شکنجه ندین.... 

هویج سوپ مشکلی ایجاد نمیکنه..... 

آب هویج نباید زیاد خود.... 

ما خورشت هویج داریم جزء اصلی ترین غذاهامونه..... 

تو مجالسمون اصلی‌ترین غذاست..... 

اینطوری بود که تبریز یه بچه سالم نباید دنیا میومد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوید خوب نیس یعنی؟ من چندروز پیش شوید پلو خوردم که😐

نه بابا من تا دلت بخواد شوید پولو با ماهی و ماهیچه خوردم تو بارداریم..... 

انا جون ازمایش قند مگه مال ماه های بالا نیس..دکتر الان برامن نوشته..پودر قند خوردم..قند 1و2 و3ساعته ...

عزیزم من سر دخترم یادمه همون اولا انجام دادم..... 

اتفاقا خوبه خیالت راحت میشه..... 

سر پسرم فکر کنم موقع غربال قند دوساعته داشتم..... 

عزیزم کم کم بخوری حالتو بد نمیکنه.... 

روش آب بخور بهتر میشی..... 

عزیزم آسپرینم داری؟  آب زیاد بخور حتما....

نه آسپرین ندارم آناجون، موقع سونوگرافی که داشت عروق خونی رو اگه اشتباه نکنم چک میکرد، گفت آسپرین میخوری؟ ، گفتم نه، باید میخوردم؟ ، گفت نه خوبی، حالا یه هفته دیگه وقت دکتر دارم ازش میپرسم، منکه قبلا آزمایش ایمنی و انعقادی ندادم، بعضی وقتا میگم نکنه مشکل انعقادی دارم، اگه داشتم تا الان مشخص میشد؟ 

عزیزم من سر دخترم یادمه همون اولا انجام دادم.....  اتفاقا خوبه خیالت راحت میشه.....  سر ...

انا جون امکانشهست درخاست دوستی منو قبول کنی

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
دوستان خودتونو شکنجه ندین....  هویج سوپ مشکلی ایجاد نمیکنه.....  آب هویج نباید زیاد خود. ...

😂😂😂راست میگی بخدا، اونوقت باید رکورد سقط جنین رو دور از جون میشکستن، اونوقت این حرفت در مورد جعفری و شوید هم صدق میکنه دیگه؟ یعنی اونا هم گاهی مثلا بخوریم چیزی نمیشه؟ 

@مریم،_مادر...   عزیزم درچه حالی؟؟😍😍

سلام

من دیروز ساعت 2 پانکچر شدم....و فقط 3 تا تخمک خوب داشتم سپردم بخدا....هفته دیگه گفتن  زنگ بزنم ببینم چندتا جوجه داریم😍

اما از حال خودم بگم🔊

با اینکه هایپر نشده بودم تا ساعت 8 بیمارستان بودم.....گلو درد شدید لرزش و سرگیجه و حالت تهوع....

الهی شکر بیمارستان خصوصی بود و شوهرم کنارم بود این ارامش میداد بهم....

چند بار بالا اوردم گلاب بروتون....یکم بهتر شدم و مرخص....تمام عوارض بیهوشی در من نمایان شده بود .....از ساعت 8.5 دیشب تا ساعت 8 امروز صب من خواب بودم...گالانم فقط یکم تخمدان درد دارم.....

بهم گفتن انتقال در این ماه نیست🙁 گفتم چرا گفتن حتما شرایط رحم مناسب نبوده البته پرستار گفت چون دیگه دکتر رو ندیدم.....

در مورد هزینه هم حدود 1100 به شوهرم پس دادن.......گفتم برای دوستان در جریان باشن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام من دیروز ساعت 2 پانکچر شدم....و فقط 3 تا تخمک خوب داشتم سپردم بخدا....هفته دیگه گفتن  زنگ ...

خداروشکر که رو براهی عزیزم. انشالله که پایان خوشی در پس این سختی ها در انتظارته😘😘

خداروشکر که رو براهی عزیزم. انشالله که پایان خوشی در پس این سختی ها در انتظارته😘😘

ممنون....انشاله همینا بشن بچه

فقط به من گفتن تا سه چهار روز کار سنگین نکن دیگه کار دیگه ای نیست که نکنم🤔؟ 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه آسپرین ندارم آناجون، موقع سونوگرافی که داشت عروق خونی رو اگه اشتباه نکنم چک میکرد، گفت آسپرین میخ ...

پس احتیاطا آب زیاد بخور انشالله که نداری.... 

انا جون امکانشهست درخاست دوستی منو قبول کنی

چشم الان میرم چک میکنم..... 

سلام من دیروز ساعت 2 پانکچر شدم....و فقط 3 تا تخمک خوب داشتم سپردم بخدا....هفته دیگه گفتن  زنگ ...

سلام عزیزم..خداروشکر انشاءالله همین 3تامیشن جنین های تپلی..مواظب خودت باش..اره دیکه همون کار سنگین نکن دولاراست نشو جارو نکش..کلا سعی کن چندروز استراحت کنی تا حالت کامل خوب شه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😂😂😂راست میگی بخدا، اونوقت باید رکورد سقط جنین رو دور از جون میشکستن، اونوقت این حرفت در مورد جعفر ...

والا من که گفتم شوید گلو زیاد میخوردم خصوصا که سری برنجم میگیره..... 

جعفری تو قورمه و سوپ و آش خوردم..... 

اینکه بشینی کلی جعفری بخوری اون وقت شاید بشه گفت ضرر داره.... 

وگرنه در حدی که تو غذا باشه نه موردی نداره به نظر من لااقل موردی نداره.....