2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045696 بازدید | 684478 پست
من امشب ۸/۵پری شدم فردا ساعت ۲ نوبت سونو دارم نمیدونم تزریقام از فردا شروع میشه یا سوم پری

عزیزم فردا 8/۵ شب تازه روز اولت تموم میشه میری روز دوم..... 

ساعت 8/۵ به بعد که تزریق نداری که بگی روز اولو رد کردی به نظرم پس فردا روز دو حساب میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شالله آنا جون به دکتر بگم برام مینویسه ازمایشارو؟اگه باز گفت فعلا زوده چیکار کنم؟😢 هزینه آین آ ...

عزیزم والا اکثر دکترا نمينویسن اگه مصر باشی انجام بدی باید در مقابل عمل انجام شده قرار بدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم شب اول ماه مبارک رمضانه🍀🍀

از خدای بزرگ میخوام  همتون حاجت روا و عاقبت بخیر  بشین.التماس دعا🌻☘💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

[QUOTE=89031506]عزیزم خوب کامپکت های من 4 روزه بودن....  فرش هم بودن.... [/QUOTEانا جون یعنی گذاشتن بلاست بشن  پنج روزه شدن ولی به مرحله بلاست نرسیده .در حد چهار روزه .یکم از بلاست کیفیتش پایین تره 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم.سمبوسه خونگی میتونم بخورم؟چون توش جعفری داره میپرسم.میدونم میخواین بگ ...

اون مقدار جعفری اشکال نداره. چیزی که از سمبوسه بده سرخ کردنی بودنشه. البته اونم در حد متعادل که هوست تموم بشه عیبی نداره

من دیگه اخیرا چشم سفید شدم. خیلی وقت بود دلم دلمه میخواست. بالاخره چند روز پیش مامانم برام درست کرد. اما میترسید تو موادش شوید بریزه. منم عاشق عطر شویدم. چشمم رو که دور میدیدم مشتم رو پر از شوید میکردم میریختم تو مواد دلمه😂

عزیزم شما فعلا تو گروه پانکچر به این چیزا فکر نکن.....  به احتمال زیاد انتقالم نداری بعدا در م ...

ماه رمضون چجوری این رژیمو رعایت کنم😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها دارم میرم ازمایش یرام دعا کنید 😭😭😭😔😔😔

عزیزم.انشاءالله خوش خبری برامون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ان شاالله نینیتون به سلامتی بغل بگیری عزیزم، گفتن 8 تا جنین

بسلامتی عزیزم..عالیه..انشاءالله اولین انتقال مامانی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.انشاءالله خوش خبری برامون

سلام خوبی عزیزم؟

میگم شما کپسول زینتوما که خوردین تهوع تون بهتر شد؟

دکتر منم قرص و عوض کرد اینو داد دیشب خوردم اصلا فایده نداشت😪

الحمدالله❤

سلام خانما میدونید تا کی میشه انوکساپارین رو تو شکم زد؟

بعد وقتی بخوایم تو ران پا بزنیم دقیقا کجاش باید زد؟

از تو نت نگاه کردم قسمت بیرونی ران رو نشون داده ولی دیروز از منشی دکتر پرسیدم یهو پاهاشو باز کرد قسمت داخلی رو نشون داد گفت اینجا🙊

الحمدالله❤