2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
گلم واقعا متاسف شدم از خدا بهترین هارو برات ارزومندم 🙏🏻

ممنونم عزیزم.. ان شالله که شمام زود زود به حاجات دلت برسی. 😍😍

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم متاسفم.....  انشالله دفعه دیگه مامانی....

ممنونم آنای عزیز که هستی... 😍😍😘

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم خیلی امیدوار شدم. خدا میدونه چقدر فکرم هر روز مشغول این موضوعه. منم از خدا میخوام تو این ...

عزیزم روند درمان من صفحه 1 هست..... 

من بعد 2 منفی تازه تستهای تکمیلی و دادم..... 

ایمنی

انعفادی

کاریوتایپ

دی اف ای.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ازمایش دادی .انشالله مثبتی .من دیگ روز نه هست.

سلام نه عزیزم

فردا قراره برم

اصلا احساس خاصی ندارم

غیر از علائم پریوری و ضعف پاهام و معده م

که هر چی میخورم انگار گرسنه ام هنو

سلام نه عزیزم فردا قراره برم اصلا احساس خاصی ندارم غیر از علائم پریوری و ضعف پاهام و معده م که ه ...

انشالله مامانی و با بتای تپل مپل برمیگردی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم روند درمان من صفحه 1 هست.....  من بعد 2 منفی تازه تستهای تکمیلی و دادم.....  ایمنی ...

ممنونم عزیزم، الان میرم میخونم. یعنی تستای تکمیلی رو اون اول نمیگیرن؟ عجیبه فکر میکردم بدون اونا میکرو نمیکنن. الان میخونم باز اگه سوالی بود میام ❤

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
ممنونم عزیزم، الان میرم میخونم. یعنی تستای تکمیلی رو اون اول نمیگیرن؟ عجیبه فکر میکردم بدون اونا میک ...

نه بابا هر فردی سهمیه داره یه چند باری از دید دکترا و مراکز باید با کله بخوریم به دیوار تا راضی بشن بنویسن..... 

شما بهتره خودت پیگیر شی چند نفر از دوستان بودن که قبل اولی رفتن و دیدن مشکل دارن و شانس آوردن وگرنه کم کم 2-3 باری منفی رو شاخش بود..... 

من نمیگم با این آزها 100 + میشیم اما لااقل یکی مثل من که مشکل داره اگه همون اول آز داده بودم لااقل دو تا منفی الکی الکی تو پروندم نمیرفت..... 

انشالله مامانی و با بتای تپل مپل برمیگردی.... 

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

سلام بچه ها و انای عزیزم

من امروز بعد ۱۵ تا ال دی خوردن رفتم دکتر و سونو واژینال شدم.دکتر گفت ۲۱ ال دی تو بخور  و بهم آمپول سینافکت داد از فردا بزنم.و قرص اسپیرین که برای غلظت خونم میخورم.

سول اول😁😁😁😁 اینکه من ۵لظت خون دارم و قراره بعد پریود بعدیم انتقال بدم نباید امپولی چیزی میداد برای غلظت خونم مثل مثلا هپارین اینا؟؟ که از الان تا۳هفته دیگه بزنم

سوال دوم😅😅😅 اینکه چیز دیگه ای نباید بخورم طبق تجربه شما؟ من هم غلظت دارم هم ایمنی مشکل داشت

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه بابا هر فردی سهمیه داره یه چند باری از دید دکترا و مراکز باید با کله بخوریم به دیوار تا راضی بشن ...

و اینکه به نظرتون چه کارهایی انجام بدم مفیده برای اندومتر و مثبت شدنم هر کاری که خوب بگین از امروز انجام بدم یا اگه چیزی خوب بخورم🌷🌷🌷🌷⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان ی سوال  چند روز از موعد پری بگزره میشه رفت ازمایش بتا داد؟

یکی دوروز بعد بدین مشخص میشه ازمایش خون خیلی دقیق عزیزم⚘

به نظر من نیست حتما باید مرکز ناباروری بدین که به جوابش بشه اعتبار کرد.....  هر آزی که رو اسپر ...

مرسی عزیزم سلامت باشی که به سوالامون جواب میدی .خدا بچه های نازت رو حفظ کنه 😘😍😍😍😍😍

خدای مهربونم شکرررررت .
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 سلام بچه ها و انای عزیزم من ...

عزیزم اکثرا از روز انتقال هپارین یا انوکسوپارین دارن..... 

یه چند نفری از قبل داشتن.... 

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 سلام بچه ها و انای عزیزم من ...

تغذیتم مناسب طبعت باشه..... 

آبم زیاد بخور.... 

سالسیلات دار هم زیاد بخور.... 

و اینکه به نظرتون چه کارهایی انجام بدم مفیده برای اندومتر و مثبت شدنم هر کاری که خوب بگین از امروز ا ...

عزیزم آب زیاد بخور..... 

پیاده روی خوبه....