2777
2789

چون همش سرکاره خونه میرسه خسته ولو میشه براش شام و چایی بیارم و بخوابه نه ب بچه میرسه نه چیزی خب این شامم نباشه اصن نیاد بخوره برام واقعا مهم نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی همین شرایطی دارم .همسرم خوبه .. تما ن تفریحی ن چیزی ..داشتم با خودم فکر میکردم منم سرد شدم ..کارم ...

دقیییقا آخه مگ ما رباطیم بابا لااقل اونا میرن سرکار دوتا آدم میبینن بعدم حقوق میگیرن ما بدون حقوق فقط جون میکنیم

دقیییقا آخه مگ ما رباطیم بابا لااقل اونا میرن سرکار دوتا آدم میبینن بعدم حقوق میگیرن ما بدون حقوق فق ...

من ب همسرمیگم تفریح میگه کاردارم..میگم بیاد خونه بابام میگه کاردارم واعا هم سرکاره ولی خب من دیگه نمبکشم حتی ب روش نمیارم ودرخواستم نمیکنم چون همیشه گفته کاردارم . ニ دارم سرد میشم امانقش بازی میکنم .قبلا وابستش بودم ..خیلی هم دوسش دارم ولی دیگه بی میل دارم میشم

من ب همسرمیگم تفریح میگه کاردارم..میگم بیاد خونه بابام میگه کاردارم واعا هم سرکاره ولی خب من دیگه نم ...

من در حد شمام نیس ینی دیگ جایی بخوایم بریم یا گاهی تفریح رو داریم

ولی ازش بریدم چون اصن بم توجه محبت نداره سرده سنگه 

من در حد شمام نیس ینی دیگ جایی بخوایم بریم یا گاهی تفریح رو داریمولی ازش بریدم چون اصن بم توجه محبت ...

به من محبت ابراز کلامی داره رابطه خوبه خرجی خوبه ..ولی ازاونور بوم افتاده دیگه بخاطر شغلش ..حس توقفس بودن دارم ..منطقمونم جای تفریح نداره باید بریم مرکز استان ..که اونم‌کارداره ..فقط محبت توخونش خوبه ...ولی این کاراش محبتشو واسم کمرنگ میکنه همش حس تنهایی دارم توجمع ..حس بدیه

به من محبت ابراز کلامی داره رابطه خوبه خرجی خوبه ..ولی ازاونور بوم افتاده دیگه بخاطر شغلش ..حس توقفس ...

بخدا بازم خیلی خوبه ک محبت داره من ی قربونت برم و خانومم سال ب سال نمیشنوم اسمم تا مجبور نباشه صدا نمیکنه😭