2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
خواهش میکنم عزیزم درکت میکنم.. راستش صب زنگ زدم گفتن داروهاتو قط کن پریود دوم بیا..

گلم واقعا متاسف شدم از خدا بهترین هارو برات ارزومندم 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله من به اونجاها نرسم دیگه این آخرین انتقالم باشه اوووووف.

سلام انشالله به سلامتی و دلخوش دوقلوهاتون بیان بغلتون

من سونو آن تی بذارم میگید بچه چیه؟ بعد چندتا عکس دارم کدومو براتون بذارم؟

20تابودعزیزم راستی دکتر رستمی کاراشو کجا انجام میده...پانکجر و انتقال؟تو همون.مطب؟

نه عزیزم، جدا از مطب یه کلینیک داره که کلا عملهاشو اونجا انجام میده، چندتا جنین براتون تشکیل شد با 20 تا تخمک؟ 

نه عزیزم، جدا از مطب یه کلینیک داره که کلا عملهاشو اونجا انجام میده، چندتا جنین براتون تشکیل شد با 2 ...

اها..پس کلینیکش جداست

من 6تا جنین شد....شما رفتی ببینی چنتا جنین داری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنا جون آخه من الان اصلا لکه بینی ندارم فقط اگه نزدیکی داشته باشم خونریزی دارم و تا چند روز بعدش لکه ...

به نظرم هیسترو بشی بد نیس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیستم ایمنی بدنم جنینهارو دفعه کرد

منظورم اینه جنینات از نظر سلامت چطور بودن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله من به اونجاها نرسم دیگه این آخرین انتقالم باشه اوووووف.

حتما هست عزیزم..... 

برا حست که گفتی ترسناکه گفتم.... 

برا بقیه دوستان که بخوان تجربش کنم گفتم وگرنه تو دیگه انشالله این دفعه 120 سال مامانی.... 

عزیزم با خونه خودت خوش اومدی.....  عزیزم اینجا اکثرا با مورفوی یک هستن....  برا ما حتی ب ...

ممنون عزیزم خیلی امیدوار شدم. خدا میدونه چقدر فکرم هر روز مشغول این موضوعه. منم از خدا میخوام تو این ماه عزیز هیچ منتظری رو بی پاسخ نذاره به خصوص اونایی که خیلی وقته منتظرن. منم یادمه تو آزمایش شوهرم دیدم دو تا آیتم نوشته. خدا رو شکر هر دو طبیعی بود. الان خواستم نگاه کنم دقیق بگم چیه اما برگه آز رو پیدا نکردم. البته زیاد چیزی یادم نیست اما یادمه دکتر حرفی در مورد مشکل دی ان آ نزد، حتی گفت دوباره نیازی نیست آز اسپرم بده، اما یه آز خون نوشت که هر دو مون باید میدادیم و مربوط به سلامت کروموزومها بود. در کل من از مراحل میکرو اطلاع زیادی ندارم، نمیدونم برای شما هم روندش این طور بود یا نه؟ 

به هر حال برای همه تو این گروه آرزوی موفقیت میکنم، خیلی نظراتتون امیدوارترم کرد 🌷

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
ممنونم آنا جون ، لطف کردین ، مکمل های خوبی خورد و اسپرمش از ۲ میلیون به ۴۰ میلیون رسید ، دکتر هم خود ...

عزیزم در موردشون شنیدم ولی ما کلا فقط طبق تجویز دکترش پیش رفتیم..... 

خنک کردنو گفتی رعایت میکنه همسرت؟ 

آنا جون ی سوال. من یکماه قبل انتقال پردنیزولون رو روزی یکی شروع کردم تا یک هفته مونده به انتقال سه ...

عزیزم والا من دو تا داشتم.... 

بعد قبل انتقال کم شد بعد یه هفته قبل انتقال قطعش کردم..... 

یه هفته بعد انتقال مجدد و تا شروع کردم تا 17 هفته بعد کم کردم و قطع.... 

شماره شماره تلفن و آدرسی ازشون رو دارین؟ آخه تو اینترنت سرچ کردم چند تا اسم مشابه هم آورد

صفحه 5 هست.... 

نزذیک مطب ط ر ا ز ی ه.... 

نا صر امیر ج ن ت ی 

فامیلیش امیر ج ن ت ی هست.... 

شماره شماره تلفن و آدرسی ازشون رو دارین؟ آخه تو اینترنت سرچ کردم چند تا اسم مشابه هم آورد

http://blog.shafadoc.ir/tag/تلفن-مطب-دکتر-ناصر-امیرجنتی/

خواهش میکنم عزیزم درکت میکنم.. راستش صب زنگ زدم گفتن داروهاتو قط کن پریود دوم بیا..

عزیزم متاسفم..... 

انشالله دفعه دیگه مامانی....