2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045881 بازدید | 684488 پست
والا آنای عزیزم دقیقا گفت دو تا جنین کامپکت بلاست برات انتقال دادیم تازه اسمم براشون انتخاب کرد گفت ...

کم صبوری نکردی عزیزم دوقلو حقته..... 

خدا به سلامتی بذاره بغلتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با بیهوشیه تزریقش؟وای رحم خیلی ترسناکه

نه عزیزم راحته.... 

من انتقال اولم تزریق داخل رحمیه هاش سی جی داشتم اصلا نفهمیدم کی تزریق کردن مثل انتقالمه اصلا نمیفهمی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم میخوام طبیعی اقدام کنم با داروهای میکرو تخمک خوب ندارم ولی با حجامت تخمک خوب دارم

به سلامتی..... 

انشالله یه همبازی میاد فقط از من بهت توصیه بهش فکر نکن از زندگیت لذت ببر به وقتش تشریفشو میاره.... 

عزیزم والا منم با ال دی به لک میفتادم اما مثلا 7-8 تا مونده تموم بشه دکتر من استروژن کنژوگه 1/25 کنا ...

آنا جون آخه من الان اصلا لکه بینی ندارم فقط اگه نزدیکی داشته باشم خونریزی دارم و تا چند روز بعدش لکه بینی 

بعدش دیگه به نظر خودم پاکم ولی پادمهر منو معاینه کرد و داشت نمونه میگرفت برای پاپ اسمیر ی چوب و بهم نشون داد گفت ببین این خون تو رحمت هست با نزدیکی تحریک میشه و خونریزی میکنی 

نمیدونم چطوری میگه تو پاک نمیشی در حالی که حتی لکه بینی هم ندارم😲😲

به نظرت میشه قبل پریود قبل انتقال هیستروسکوپی بشم؟

خدا جونم شکرت...
کم صبوری نکردی عزیزم دوقلو حقته.....  خدا به سلامتی بذاره بغلتون....

انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بله ممکنه جنین گرید آ و بلاست باشه ولی مشکل کروموزومی داشته باشه.....  اما خوب شاید برا ...

ایمنی و انعقادی رو دادم ، اتفاقا سیستم ایمنی بدنم فعال شده بود و جنین رو دفع کرده بود ، دکتر بخاطر همین لنفوسیت کرد ولی میکرو دومم هم بدنم جنین رو دفع‌کرد.

عکس رنگی گرفتم و شوهرم آز کروموزومی و ژنتیک رو داده ، مشکل کمی و تحرک کم اسپرم داشت که ۷ ماه دارو خورد

نه عزیزم راحته....  من انتقال اولم تزریق داخل رحمیه هاش سی جی داشتم اصلا نفهمیدم کی تزریق کردن ...

انشالله من به اونجاها نرسم دیگه این آخرین انتقالم باشه اوووووف.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
امیر ج ن ت ی

ممنونم آنا جون ، لطف کردین ، مکمل های خوبی خورد و اسپرمش از ۲ میلیون به ۴۰ میلیون رسید ، دکتر هم خودش تعجب کرد ولی انگار بازم اسپرم معیوب بوده؟ شما در مورد قرص کلرلا و اسپیرولینا چیزی شنیدین؟

نه عزیزم راحته....  من انتقال اولم تزریق داخل رحمیه هاش سی جی داشتم اصلا نفهمیدم کی تزریق کردن ...

آنا جون ی سوال.

من یکماه قبل انتقال پردنیزولون رو روزی یکی شروع کردم تا یک هفته مونده به انتقال سه روز نصف خوردم بعد قطع کردم الان سه روز قبل انتقالم با دو روز بعد انتقالم نخوردم .به نظرت از فردا دوباره شروع کنم به خوردنش؟بعد روزی یکی بخورم یا نه سه روز نصف بخورم بعد یکی بخورمz؟

الهی آمین

عزیزمممم برات بهترین هارو ارزو میکنممممم ان شالله خدا بحق این ماه مبارک رمضان دامنت رو سبز کنه 🙏🏻🌹منتظرای خبرای خوبتم 😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من توی ی تاپیکی هستم بچه ها عکس سونوی قلب و ان تی میذارن من بهشون میگم چیه بعد با جرات تمام میرن خری ...

اخجوننننننننن ننه بشم عکس میذارم ازت میپرسم 😍😍 اینجا خیلی دیر تشخیص میدن 

سلام من چند ساعته در انتظار پانکچر شدنم.....در این لحظه های عزیز نماز برام دعا کنید😚

عزیزکممممم انشاالله بخیر خوشی مراحل انجام میشه 🙏🏻😍