2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دو تا بود ممکنه منظرورش این بوده یکی کامپکته یکی بلاست؟

والا من انتقال دومم 2 تا کامپکت بود دو تا بلاست..... 

نمیدونم دقیقا منظور اینا چی بوده اما عزیزم واقعا اینا انقدری تعیین کننده نیستن.... 

مهم سلامت جنین و پذیرش بدنته..... 

انشالله این دفعه تا 9 ماه به سلامتی پیش میری و بغلشون میکنی و 120 سال شاد و خوشو خرم و سلامت خواهین بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات خواهری بد نیستم شکر.دیروز انتقال دادم دوتا بودن .از دیروز خوابیدم کمردردام شروع شده باز .وای ان ...

غر بزن هر چه قدر دوست داری غر بزن مامان خانوم صبور و پرتلاش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجونم و بچه ها كجايي 😭😔😭😔ميخوام دلداريم بدين من احساس ميكنم دارم كم ميارم ميشه بهم انرژي بدين ...

عزیزم همه چی تاثیر داره.... 

استرس.... 

داروها..... 

نگران نباش انشالله این دفعه بهترین جواب منتظرته..... 

عزیزم با داروهات آب زیاد بخور..... 

اگه بهتر نشدی به دکتر بگو اما فکر کنم چند روز بگذره به داروها عادت میکنی.... 

به تغذیتم برس..... 

سلام شرايط انجام ازمايش dfiچيه ممنون ميشم اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه

مثل نمونه اسپرمه شرایطش..... 

فقط حتما مرکز ناباروری انجام بدین..... 

مریم جان امروز پانکچر داری؟ به سلامتی عزیزم 😍😍😍😍 ان شاء الله که بچه های خوشگل و سالمی میشن برات ...

اره عزیم ....خیلی ملتمس دعام....امیدم خیلی زیاده...😋

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره ،هردرور باهم دادن و تقريبا حدود ١٠روز ديگه اينا انتقال جنينمه ،ميشه بگي چرا عجيبه هردورو باهم دا ...

عزیزم احتمالا برا شدت مشکل انعقادیا اینجوری تجویز کرده..... 

نگران نباش..... 

انا جون چرا تو تداخل داروها نوشته انوكسوپارين با اسپرين

عزیزم شاید منظورش این بوده با هم استفاده نکنین مثلا یکی صبح یکی شب باشه..... 

وگرنه خیلیارو میدونم که هر دورو دارن..... 

نگران نباش..... 

سلام من چند ساعته در انتظار پانکچر شدنم.....در این لحظه های عزیز نماز برام دعا کنید😚

عزیزم بهترین ها رو برات میخوام

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
چرا پرولاکتین?من همینطوری الان دوماهه روزی تقریبا دوبار رازیانه دم میکنم میخورم البته زمانی ک پریود ...

عزیزم من یه سال رعایت کردم سردی شکمم کامل رفع شد..... 

دخترر تغییر کاربری میدی نمیگی نگرانت میشیم🤣🤣

عزیزم گفته بود شما پرده برداری از کاربری جدیدشو نبودی..... 

بله همه قرصهای ایمنی و سرم اوزالیپید و هپارین استفاده میکردم ، هر دوبار هم جنین دفع شده رو پاتولوژی ...

نتیجه پاتالوژی جنینات چی بوده؟ 

سمين جون شما چند روز قبل از انتقال امپول انوكسوپارين داشتي؟ اخه چند نفر گفتن ٣،٤روز قبل از انتقال م ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم لی لا جون خیلی قبل‌تر براش شروع کردن..... 

شرایط با شرایط فرق داره..... 

نتایج آزهای انعقادی چی بودن؟ 

احتمالا هموزیگوت موتان بودن درسته؟