2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان امروز برام دوتا جنین انتقال دادن بهم امپول پروژسترون و شیاف دادن میشه امپول بجای صبح ها ...

مبارک باشه عزیزم ان شاءالله ۹ ماه بجسبن به دلت😍😍

خدا جونم شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙁🙁🙁من پانکچرم انشاله به امید خدا دوشنبست.....برام دعا کن دست پر برگردم خونه...7 تا فولی داشتم.... ...

چقدر زیاد😵

ان شاءالله ۷تا جنین تپل تشکیل میشه برات عزیزم😍😍

خدا جونم شکرت...

سلام آنا جون من برای خونریزی های موقع نزدیکم رفتم پیش پادمهر معاینم کرد گفت دهانه رحمت مشکلی نداره این خون از رحمته تو اصلا پاک نمیشی به خاطر ال دی که میخوری 😶گفتم چرا منو هیستروسکوپی نکردین شاید پولیپ یا فیبرم دارم گفت اگه داشتی تو سونو مشخص میشد رحمت مشکلی نداشته که هیسترو بشی

حالا من میگم اگه فرضیه پادمهر درست باشه و من پاک نمیشم با ال دی الان چطوری میخوان برام انتقال بدن؟؟

چیکار کنم به نظرت ۲۳این ماه میخوام برم پیش دکترم برای سونوی قبل انتقال(گفته ی هفته قبل از تموم شدن ال دی برم پیشش) به دکترم بگم منو بفرسته هیستروسکوپی اصلا میشه الان یا دیره؟؟

خدا جونم شکرت...
چقدر زیاد😵 ان شاءالله ۷تا جنین تپل تشکیل میشه برات عزیزم😍😍

😶😶😶واقعا؟

مگه شما چند دادید؟

الان دلم برا شوهرم میسوزه😥

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
حرف حساب زده والا، شما انتقال هم دارید؟من که سونو آخر گفتن انتقال دوماه بعد و جنینا فریز میشن، قرار ...

من نمیدونم هنوز که انتقال دارم یا نه.....انشاله نتیجه بگیریم همگی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
😶😶😶واقعا؟ مگه شما چند دادید؟ الان دلم برا شوهرم میسوزه😥

من با داروهام و...۵تومن برام تموم شد

بیخیال عزیزم سرت سلامت ان شاءالله با اولین انتقالت ی دوقلو خدا بهت بده یا به قول پسرت سه قلو که دیگه دلت نسوزه😄😍😍

خدا جونم شکرت...
مامان_سبحان7#   خیلی دوست داشتم بگم برام دعا کن😓

عزيز دلم مريم جون من هميشه دعاگوي شما و همه دوستان عزيزم هستم . چشم عزيزم قابل باشم ويژه برات دعا ميكنم .

ان شا الله كه خدا بهتون فرزندان سالم و صالح عطا ميكنه و دوباره حس زيباي مادر شدن رو ميچشي خانمي .

سلام دوستان ...من تو سیکل ای وی افم ..دکترم به خاطر نامتعادل بودن فولیکولام  ک بزرگ و کوچیک میشن استروژن کنژوگه داده ک ۱۵ روز بخورم بعد گفت قطع کن پریود شده گونال اف بزن ...خواستم بدونم کسی از این قرص چیزی میدونه کسی استفاده کرده ؟

خدا جونم شکرررت