2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست
دکترم گفته بود روز پنجم آزمایش بدم ، یعنی تو هر انتقال دوبار آزمایش دادم ، آزمایش اول پنجم و ازمایش ...

خوب اگه انتقالت فرش بوده و از هاش سی جی روز پانکچر کم گذشته بوده شاید بتا مال اون بوده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انای عزیز  من باز مزاحمت شدم میخواستم بپرسم من از شهرستان که ۷ ساعت تا تهران فاصله داره، ...

عزیزم بهتره یا چهار روز بمونی بعد با ماشین خودتون با احتیاط برگردی اما بودن دوستانی که برگشتن و مامانم شدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اگه انتقالت فرش بوده و از هاش سی جی روز پانکچر کم گذشته بوده شاید بتا مال اون بوده.... 

سلام به همگی و آنای عزیزم

آنا جون من دیروز ساعت ۱۱صبح شونزدهمین انتقالمو انجام دادم .قرار بود برام بلاست انتقال بدن یهو توی اتاق عمل گفتنجنین بلاست و کامپکت ی همچین چیزایی منم اینقدور هول بودم نپرسیدم یعنی چی این کامپکت؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی و آنای عزیزم آنا جون من دیروز ساعت ۱۱صبح شونزدهمین انتقالمو انجام دادم .قرار بود برام ...

عزیزم انشاله اینبار مادر میشی....خیلی خوشحال شدم برات

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آنا جان اون آمپول جنین رو از دکترم پرسیدم همون جی سی اس اف هست  البته میگفت همه کار رو با هم ...

عزیزم انشاله اینبار جنینای کپل و مپل تولید میشن😍😍😍😍پانکچر موفق و انتقال مثبتی برات ارزو میکنم😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم انشاله اینبار مادر میشی....خیلی خوشحال شدم برات

فدای محبتت خواهری انشالله به امید خدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی و آنای عزیزم آنا جون من دیروز ساعت ۱۱صبح شونزدهمین انتقالمو انجام دادم .قرار بود برام ...

ای جان 

عزیزم مبارک باشه

آخ که چقدر دلم میخواد ۱۴ روز دیگه بگی همه چی اوکی و عالی پیش رفته

بعدش قلب خوشگلش رو بشنوی

بعد و بعد هم به ترتیب یکی از یکی دیگه بهتر و عالی تر

یه عالمه انرژی مثبت براااااات میفرستم دوست صبور و جسورم

من هم این ماه هم پانکچر دارم هم احتمالا انتقال انشالله.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

اتفاقا دو روز قبلش هاچ سی جی زده بودم ، فقط اخه تو انتقال اول بتا شد ۱۶ ولی دومی شد ۶۵، اگه اثر آمپوله چرا مقدارا باهم فرق داره

نمیدونم چرا ریپلای نشد برات.

مرسی مریم جان

یه عالمه برات دعا میکنم این بار واسه پسر خوشگلت آبجی،داداش بیاری و خونه تون پر باشه از صدای خنده بچه ها😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ای جان  عزیزم مبارک باشه آخ که چقدر دلم میخواد ۱۴ روز دیگه بگی همه چی اوکی و عالی پیش رفته ب ...

فدات خواهری انشالله همه چیز عالی برات پیش بره و این انتظار به خوشی تموم بشه

ثمین جان عزیرم انشاءالله بحق فاطمه زهرا که اینبار سند مادرانگیت واسه ی عمر امضا میشه ..فقط روحیه خوب وانرژی مثبت داشته باش ..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انا جونم سلام. خوبی مهربونم؟ دوتا سوال دارم.یکی اینکه من بعضی وقتا تو خواب واسه اینکه یذره استراحت ...

عزیزم دکتر به من گفته بود به پشت ده دقیقه اما فکر کنم گفته بود زیر سرت بلند باشه بیشتر میتونی بخوابی..... 

بعدش فکر کنم وقتی بلند میشی سرت نباید گیج بره و فشارت بالا پایین نشه موردی نداره..... 

برا شیافم منطق من میگه پروژسترون روز و انوکسان شب باشه خوبه.... 

چون صبح تحرک داری پروژسترون بیشتر نیازه و جبران عدم استراحت رو میکنه و شبام تحرک نداری انوکسان خونرسانی رو بهتر میکنه..... 

اما در کل برا کسی که اکثرا در حال استراحت خیلی حساس نیست..... 

البته اینا حدس منه.... 

تا حالا کسی مشکل منو داشته؟ آخه وقتی کیفیت جنین عالیه چرا جنینها نمیگیره؟ امکان داره جنین گرید ۱ باشه ولی اسپرم معیوب باشه

ثمین جان عزیرم انشاءالله بحق فاطمه زهرا که اینبار سند مادرانگیت واسه ی عمر امضا میشه ..فقط روحیه خوب ...

ممنونم خواهری چشم حتما روحیم عالیه مثل همیشه .منتظر دستان پرتوان خدام

تا حالا کسی مشکل منو داشته؟ آخه وقتی کیفیت جنین عالیه چرا جنینها نمیگیره؟ امکان داره جنین گرید ۱ باش ...

خواهری من نمیدونم جریانتو وگرنه کمکت میکردم