2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
پس همون جی سی اس افه.....  عزیزم من نیم ساعت قبل انتقال داشتم زیرجلدی به بازو....  اما ب ...

عزیزم چرا بعد انتقال اینجوری شدی ؟ یعنی بخاطره همون آمپول جی سی اس اف بود؟ به همه قبل انتقال این آمپولو میزنن؟

قلبم وایساد از حرفی که زدی،خیلی دوووره برام،خیلییی،تازه من کلی بپر بپر داشتم این ماه 😯😆امیدوارم خی ...

عزیزم میشه بگی استخون درد چرا ؟ آخه خوندم که آنا جون هم بعد انتقال استخون درد داشته ؟ یعنی همه بعد انتقال ممکنه استخون درد بگیرن ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا بعد انتقال اینجوری شدی ؟ یعنی بخاطره همون آمپول جی سی اس اف بود؟ به همه قبل انتقال این آمپ ...

عزیزم یکی از عوارض جی سی اس اف درد استخون...... 

همه نداشتن اما یادمه اون زمان که من زدم یکی دو نفرم که چند روز بعد من زدن مثل من استخون درد داشتن..... 

اما بعصیام نداشتن..... 

نه عزیزم همه ندارن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی به وزن حساسه به عالمه به شوهرم ونوستات تجویز کرد یه عالمه هم وبتامین به خودم داد ولی رفتم پیش ن ...

مونا جون

می شه دلیل صبح زود  بیدار نشدن رو بگی چیه از نظر دکتر؟

آخه من حتی عکسش رو شنیده بودم که احتمال نزدیکی و حامله شدن در صبح زود خیلی بیشتره

عزیزم تجربه دقیقی از جانب دوستان با این جزئیات من ندارم ولی داشتیم دوستانی که فریز کردن بیان بهت اطل ...

سلام آنا جون.نمیدونی کدوم یک از دوستان فریز اسپرم داشتن؟ اسمشون یادتون نیست که صداشون بزنی؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم چرا بعد انتقال اینجوری شدی ؟ یعنی بخاطره همون آمپول جی سی اس اف بود؟ به همه قبل انتقال این آمپ ...

عزیزم منم داشتم این امپولو... دوروز قبل انتقال تزریق رحمی...

من برعکس انا جون درد نداشتم... گرفتگی خفیف عضلات فقط که یکی دوساعت بود و تمام.

بعدش نزدیکی نباید داشته باشی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
رفتی آزمایش دادی؟ تیکر بارداری گذاشتی. به سلامتی مثبت شدی؟ خدا را شکر

نه هنو ازمایش ندادم😁

سه شنبه  بابد برم

خواستم رودتر برم

همه گفتن بازم دو روز دیگه هم صبر کن بعد برو 

خودم تیکر زدم 

امیدم زیاد بشه

تا خدا چی بخواد 😭😔😔😔

عزیزم میشه بگی استخون درد چرا ؟ آخه خوندم که آنا جون هم بعد انتقال استخون درد داشته ؟ یعنی همه بعد ا ...

نه عزیزم همه استخون درد نمیگیرن به من به خاطر آزمایش ایمنیم دارو داده که ایمنیمو بیاره پایین،پردنیزولون  داده اگه لازم شه سرمم میده اینا ممکنه باعث استخون درد بشه،البته ممکنم هست نشه،کلا داروهای کورتون دار برای استخون خوب نیستن مصرف طولانی مدتشون باعث پوکی استخوان میشه

مونا جون می شه دلیل صبح زود  بیدار نشدن رو بگی چیه از نظر دکتر؟ آخه من حتی عکسش رو شنیده بودم ...

به خاطر بدخوابی که دارم بهم گفت صبح زود بیدار نشو و استرس نداشته باش و راحت بخواب دلیل دیگه ای نداشت گلم

سلام به روی ماهت عزیزم.....  انشالله دیگه به ایستگاه آخر انتظارت رسیدی و قراره خط عوص کنی و سو ...

انا جون من قند ناشتام ۱۰۰ بودش و قند دو ساعته و سه ساعته و چهار ساعتمم ی کم بالا بودش ولی دکتر گفتش ک قند ناشتات بالا هستش . هر شب قبل از خواب پنج واحد انسولین میزنم و قند ناشتا و دوساعت بعد ناشتا و بعد ناهار و بعد شام اندازه میگیرم . ولی بازم با وجود انسولین بازم قند ناشتام ۹۸ بودش . میگم الان برام سوال پیش اومده ک میگن برا ناشتا باید ده ساعت ناشتا باشی بخاطر همینه ک قند ناشتا بازم بخاطر انسولین بالاهه .مقلا من تا ساعت دوازده شب چیز میخورم و صبح ساعت شش قند ناشتا میگیرم و میشه شش ساعت . یعنی بخاطر اینه ک بازم قند ناشتام بالاهه ؟ باید ناشتایی بالای ده ساعت باشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود