2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.....  چه قدر خوشحال شدم به به دوقلوها تو راهن به لطف خدا انشالله...  پیشاپیش ...

توکل به خدا ممنون عزیز مهربونم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم ان شالله این سری باردار میشی. اون تیر کشیدنها هم شاید به خاطر لانه گزینی باشه

خداکنه عزیزم.ممنون

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام خوشکل خانوما. من یه مدتی کم میام سایت امیدوارم هممممتون عااالی باشین. من شنبه 7ام رفتم یزد بر ...

خانمی برات بهترین هارو ارزو میکنم ان شالله خبر مادرشدنت رو بهمون بدی🙏🏻😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم داروهای هورمونی ما از عوارض بارزش همینه نگران نباش.....  پریود میشی چطور میشی حالا چندین ...

❤❤❤😘😘😘🙏

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

کسی اینجا هست که برا شوهرش فریز اسپرم انجام داده باشن؟ ما سه شنبه باید بریم برا فریز اسپرم.دکتر همسرم نامه داده که اگه اسپرم خوب پیدا نشد خودش بیاد برا بیوپسی.حالا آیا همون روزی که شوهرم نمونه میده بهمون میگن که آیا اسپرم خوب پیدا کردن تو نمونه یا نه؟ آیا تعداد اسپرم خوب یافت شده رو هم میگن؟ میشه یکی برام توضیح بده؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
کسی اینجا هست که برا شوهرش فریز اسپرم انجام داده باشن؟ ما سه شنبه باید بریم برا فریز اسپرم.دکتر همسر ...

عزیزم تجربه دقیقی از جانب دوستان با این جزئیات من ندارم ولی داشتیم دوستانی که فریز کردن بیان بهت اطلاعات ریز شاید بتونن بدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان گلم .اناجون مامان مهربون مرسی که هستی و همبشه راهنمایی می کنی دوستان رو.مامان سبحان عزیز.ماهی کوچولو.مرمر.عاطی.ثمین.بارانبهاری......بقیه دوستان گلم انشالله همیشه خوب خوش خرم باشید.از خودم بگم بعد از اینکه رزاقی گند زد به رحمم و چسبندگی گرفتم و دکتر اصف جا عملم کرد.بهرحال بعد از چند سیکل کنسلی به علت رشد نکردن اندمتر.....بلاخره به زور به هفت رسید و دوتا بلاست گذاشتن که منفی شدم...و باز امسال پانکچرشدم که همش سه تا جنین داشتم کیفیت متوسط.اندمترم هم بعد از اون عمل رزاقی که به هشت نمی رسه ولی سه خطی شده بود.و پی ار پی هم شدم .که یکشنبه هشتم انتقالم انجام شد.امروز یکم درد پری دارم و کمر درد که از دراز کشیدن هستش....ببخشید خیلی پر حرفی کردم .ترخدا واسم دعا کنید .دیگ نه جنین دارم نه جونی برام مونده .سه بار پانکچر.سه بار هیسترو .دوتا سقط.سه بار عکس رنگی دو بار ای یو ای...دیگ نگم براتون .خیلی گناه دارم .میگم دوستان گلم که باردار شدید مبشه از کیفیت جنین هاتون و اندمترتون بگید که چی بوده؟مرسی.

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام دوستان گلم .اناجون مامان مهربون مرسی که هستی و همبشه راهنمایی می کنی دوستان رو.مامان سبحان عزیز ...

سلام عزيزم ، خوبي سها ستاره جان ؟ خانمي من كه كيفيت جنينهام رو نميدونم چي بود ولي در مورد ضخامت كه خودت در جريان هستي ضخامت من هم بد ميرفت بالا .

ان شا الله اين بار نتيجه ميگيري عزيز دلم و به سلامتي مامان ميشي .

سلام دوستان گلم .اناجون مامان مهربون مرسی که هستی و همبشه راهنمایی می کنی دوستان رو.مامان سبحان عزیز ...

سلام به روی ماهت عزیزم..... 

انشالله دیگه به ایستگاه آخر انتظارت رسیدی و قراره خط عوص کنی و سوار قطار 9 ماه انتظار شیرین بشی..... 

منتظر خبرای خوبتم.... 

به گرید و این چیزام فکر نکن فقط به + شدنت فکر کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اصلا ذهنتو بخاطر این چیزا از الان درگیر نکن ارامشت رو حفظ کن گلم !

آره عزیزم اتفاقاازمجبوری رفتم از کتابخونه چنتا کتاب گرفتم که حداقل یکم بخونم این ذهن منفیم بلکه آروم بگیره همش یه سریع مزخرفات میاد تو سرم اصن بدجور اوضام خرابه خل شدم یجورایی