2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خب اخه من شنیدم بخواد مثبت باشع همدن روز هم مشخص میشه بعد باز هفدهم میرم  الکی پنج روز استرس ...

برامن روز16 ازمایش نوشته بودن اما من عجول بودم روز14رفتم😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي يأسي جون، والا ب خدا اينجوري نميتونم ادامه بدم ميخوام يكي ببينه اين سمت چپ چي شده اخه،،، شما رو ...

اره عزیزم پورمطرود انجام داد ولی الان دیگه صارم نیست، جدیدا از اونجا رفته واسه خودش مطب زده، میخوای شما ام با یه دکتر مشورت کن اگه صلاح دونست عمل کنی، من نشنیدم بعد از این عمل چسبندگی بیان، شما شنیدی؟ 🤔 ممکنه اونایی که چسبندگی شدید دارن، دکترشونم ناشی باشه، کامل چسبندگی رو رفع نکنه مثلا، من کلا داستانم فرق داشت، اصلا چسبندگی نداشتم، رحمم تک شاخ بود و پولیپ داشتم

هنو در مورد این چیزا میمرسی دختر ایشالله جوابت مثبت ه  انقدر از چیزای پزشکی نپرس خوب نیست هم ...

سلام خوبي؟ در چ حالي؟ ميدوني نميخوام الكي رو هوا حرف زده باشم ولي راستش من بارداري رو حس ميكنم اگه باردار بودم ميفهميدم الان ميفهمم كه بايد امادگي چ جوابي رو داشته باشم پناه بر خدا حالا نميدونم بايد همينجوري ب پانكچر و انتقال ادامه بدم يا چه كنم،، از اين بابت سوال ميپرسم وگرنه با حرفات كاملا موافقم دوستم

...
مرسي يأسي جون، والا ب خدا اينجوري نميتونم ادامه بدم ميخوام يكي ببينه اين سمت چپ چي شده اخه،،، شما رو ...

برای من قبل از ای وی اف انجام داد، چون گفت بعد از این عمل خیلی ها طبیعی باردار میشن که خدا رو شکر من طبیعی جواب گرفتم

نه خود دکتر نوشت... حالا نمیدونم یادش رفته یا لازم ندونسته. قبل انتقالم آز دادم هفت دهم بود.. ک دکت ...

احتمالا از قلم افتاده چون برا من هر دو بار نوشته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم پورمطرود انجام داد ولی الان دیگه صارم نیست، جدیدا از اونجا رفته واسه خودش مطب زده، میخوای ...

مرسي يأسي جون، پس برا همون برا شما قبل از هر كاري هيسترو انجام داده،، پوليپو هم برداشت برات؟ ميدوني اصلا برام منطقي نيس تو اين دهكوره بمونم و اين كارا رو انجام بدم، بايد برم تهران عمرم اينجا هدر شد به خاطر شغل همسرم مجبور شديم اينجا بياييم انجام بديم خيلي پشيمونم بيشعورا اونهمه جنينو هدر كردن همه گريد سي و با ذخيره ٤ در نهايت حماقت بهم گفتن اهدايي و مجدد پانكچر شدم جنين آ هم ب لطف خدا داشتيم اينجا عين بدوي ها عمل ميكنن اشتباه كردم خودمو اينجا گير انداختم از اين شهر متنفر شدم،،، فقط تهران جاي درست كجاست نميدونم،، پورمطرود؟ طرازي؟ رويان؟ صارم؟ ابن سينا؟ نميدونم

...
فکر کنم همینه منم درست نتونستم بخونم فرستادم نسخرو 

نگفت برا چی دیفیرلین میده؟ 

اونم روزای اول سیکل؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای وای ازی جونم واقعا ممنونم.بخاطر من زنگ زدی این موقع سوال پرسیدی.فدات شم که انقد خوبی❤منم شنیده بو ...

سلام عزیزم،امیدوارم تا الان دیگه استرست برطرف شده باشه،من پیاما رو میخونم و همیشه دعاگوی دوستان در همه مراحل پیش روشون هستم ولی معمولا چیزی نمینویسم مگر اینکه فکر کنم واقعا میتونه کمک کننده باشه

ببین به خاطر تو رفتم آز غربالگری خودمو پیدا کردم، یادمه اون موقع منم خودمو کشتم اینقدر سرچ کردم راجع بهش، برای من هر دو تا فاکتور غیر نرمال بود،اونی که نباید پایین میبود زیادی پایین بود و اونی که نباید بالا میبود زیادی بالا بود،ریسک سندرمم هم ۱ به ۱۹۰ بود، ببین تو غربالگری سونو خیلی خیلی اهمیتش از آزمایش بیشتره،حتی خیلی از دکنرها فقط سونو مینویسن، برعکس بعضی ها هم هر دو تا آزمایش غربالگری اول و دوم که میشه دبل مارکر و کواد مارکر رو مینویسن،بعضیها دیگه دومی رو نمیگن بجاش میگن برین سل فری بدین ،بعضی هام یه راست میفرستن آمنیوسنتز! ته ته همشون هم تا ۹۹ درصد جنین سالمه! حالا برو خدا رو شکر کن که بدترین حالتها نصیبت نشده و با یه آزمایش ساده قراره از سلامت جنینت مطمئن بشی٬ به نظرم غیر از سلامت عقلی دکترت همه چیزت نرماله!😁😘

بخدا از دیشبه من چ فکرایی اومد. تو. سرم حتی نصف شب ی نامه نوشتم برا. شوهرم ک طلاق بگیر برو زن بگیر ب ...

چه آرامی هم بوده دکترت..... 

هر چه قدر تونسته بهت آرامش داده..... 

ببین عزیزم مطمئن باش خودت با تخمک خودت مامان میشی فقط سعی کن با بررسی بری جلو که هی با سعی و خطا هدرش ندی..... 

من با ذخیره 1/4 بعد دو بار پانکچر تازه ذخیرم شد 1/١٨ یعنی فقط ٠/22 کم شد..... 

من نتونستم از اون دکتری ک معرفی کردین وقت بگیرم با توجه به سنم که۳۲سالمه شما دکتریو معرفی میکنید. ک ...

عزیزم والا سنت بالا نیست من 37 سالم بود دخترمو به دنیا آوردم.... 

دو ماه دیرتر شروع کردن بهتره تا وارد مسیر اشتباه بشی.... 

بازم پرس و جو کن ولی اکثر دکترای خوب برا چند ماه بعد وقت میدن. 

میتونی تو این زمان بری آزهای تکمیلی و بدی که جلو بیفتی.... 

البته اگه دوست داری انجامشون بدی.... 

من اگه زمان به عقب برمی‌گشت اولین کاری که میکردم اونارو انجام می‌دادم نه بعد از دو تا منفی.... 

من نتونستم از اون دکتری ک معرفی کردین وقت بگیرم با توجه به سنم که۳۲سالمه شما دکتریو معرفی میکنید. ک ...

نسخه 3 و 4 رو اگه بتونی انجام بدی کلی جلو میفتی. بده یا دکتر زنان معمولی بنویسه و بهش بگو مثلا یزد تحت درمانی و سختت بوده برا نسخه بری و دکترت گفته زحمت نسخه رو بدی به همکاراش. بگو دکترت گفته با جوابشو بیا. 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

عزیزم من ذخیرم ۰/۰۳ بود! دو بارم پانکچر شدم و الان دارم با یکی از همون تخمکا که حالا یک سالش شده بازی می‌کنم 😁 خدا خیلی خیلی بزرگتر از عقل ناقص دکتراست! البته ما مجبوریم تو پروسه درمان به دکترها اعتماد کنیم ولی به خودت بگو اینا همه وسیله است و کار اصلی فقط دست خداست، ضمنا کیفیت رو فدای سرعت نکن،چون من سر پانکچر اولم همین کارو کردم و ضربه خوردم،حتما دنبال دکتر خوب باش و با صبر و حوصله و امید پیگیر باش انشاالله که خیلی زود دامنت سبز میشه عزیزم

مرسي يأسي جون، پس برا همون برا شما قبل از هر كاري هيسترو انجام داده،، پوليپو هم برداشت برات؟ ميدوني ...

من از پورمطرود راضی بودم ولی الان خدایی نمیدونم کدوم دکتر خوبه که راهنماییت کنم، خیلی تحقیق کن که دیگه تو دلت شک نیفته، جای خوب برو