2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم رحم دقیقاً وسط و حدودا ۵ انگشت بسته زیر ناف قرار داره حالا ممکنِ کمی تمایل به راست یا چپ داشته ...

دوست عزیز وخوش قلب من مرسی از راهنماییت ...انشاءالله بزودی زود از این قلمبگی های کجکی قسمتت میشه و به خودت نگاه میکنی وخندت میگیره😅😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان گلم ی سوال برام پیش اومد وقتی سه تاجنین یا بیشترمیذارن داخل رحم اگه یکی بگیره یا دوتا بقیش چ جوری از تو رحم  بیرون بیاد دیگه پریود که نمیشیم گس اون جنینا چی میشن

...... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه ...

من

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه ...

اناجونم ؛  الهام و محیا و سهیلا و سارا روهم بنویس لطفا ❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

اگه جا بود اسم منم بنویس. سلامتی دردونم💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام نمیدونم این تاپیک پاسخگو. داره یا نه 

من ۳۲سالمه باپروییدی منظم و بدون سابقه فامیلی 

هر ماه هم فولیکول بالغ دارم ولی بعد از ازمایش هورمونی متوجه شدم ک ذخیره تخمدانم ۰.۷هست 

یک دکتر. به من کلومفین و امپول نوشت گفت مشکلی نداری و دکتر دیگه گفت از روز اول پری ی امپولو بزن دوماه دیگه دوباره ازمایش ذخیره بده 😔😔😔😔😔😔😔ناامیدم 

از دیشبه ک گفتن تخمک اهدایی دیوونه شدم

خواهشا تقاضا دارم تو. تهران دکتر. خوبی میشناسید ک تبحر. داشته باشه معرفی کنید 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
سلام نمیدونم این تاپیک پاسخگو. داره یا نه  من ۳۲سالمه باپروییدی منظم و بدون سابقه فامیلی  ...

عزیزم تخمک اهدایی آخرین راه....نگران نشو ....

آنا جون حتما میاد راهنماییت میکنه.....انشاله با تخمک خودت باردار میشی .

میدونم دکتر طرازی اینجا خیلی تعریف کردن....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام عزیزم اگه لیستتون جا داشت اسم منم بنویسید برا سلامتی نی نی م ، خدا خیرشون بده... ممنون

الحمدالله❤
احتیاط شرط عقلِ اما نگرانی بیخودی فقط استرس میده بهت حالش رو ببر این دوره معلوم نیست کی دوباره تکر ...

اره وافعا خودم امروز خیلی خودم رو دعوا کردم دیکه محکم برم جلو 

خدا خودش اخر و عاقبتم رو بخیر کنه

چون خیلی تا حالا سختی کشیدم و خیلی خیلی از لحاظ روحی شکسته شدم

هر چقدر ادمای ضعیف بدم میومد خودم بدترم.

انقدر دوست دارم خدا دستم رو بگیره 

منم دلم محکم بشه

نی نی داره میاد

و منم مامان میشم

اخرش ته دل ادم از تقدیر و سرنوشتش خالیه 😍😘

عزیزم تخمک اهدایی آخرین راه....نگران نشو .... آنا جون حتما میاد راهنماییت میکنه.....انشاله با تخمک ...

ممنون از پاسختون 

الان زنگ زدم مطب دکتر طرازی تیرماه وقت داد😔😢😔😢😔😢😔 من وضعیتم حاده دکتر تو دفترچه زده سندرم lhبالا😔

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

دوستانی که با دکتر طرازی ویزیت میشید اگه جواب سوالم رو میدونید ممنون میشم جواب بدید.من بعد از ۳بار میکرو منفی تو رویان میخوام باخانم دکتر ویزیت بشم.عکس رنگی، ازمایش ذخیره تخمدان ،کاریوتایپ، ایمنی انعقادی، هیسترو وهرچی که لازم هست رو دارم.خواستم بدونم دوباره برای من این هارو مینویسه یانه؟ برای ازمایش اسپرم همسرم یا ذخیره تخمدان برای خودم کدوم ازمایشگاه رو معرفی میکنه؟ می خوام بدونم تو ویزیت اول برای من که قبلا میکرو داشتم چه کارهایی انجام میده؟ 

بچه هاا من آمپول اشتباهی زدم، دوتا دکا زدم با یه الگارترون چون شبیه هم بودن، دکا هم باید سر ساعت هشت و نیم بزنم، اگه الان یه دونه دکا بزنه مشکلی پیش نمیاد، اگه کسی میدونه راهنمایی کنه، خیییلی نگرانم