2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه ...

آنا جان اگه امکان داره میشه لطف کنی اسم منم بنویسی به امید مامان شدن همه ی منتظرا انشالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به پاسخ بدنت داره و رژیم هایپری هم باید رعایت کنی

به من هیچ رژیمی ندادن

مرسی عزیزم. هرروز میام اینجا ببینم خبرای جدید دارین یانه😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام عزیرم خوبی؟خیلی وقت بود نبودی چیکار کردی وارد سیکل پانکچر شدی؟

سلام دوستم خوبم خدا رو شکر

خیلی سرم شلوغ بود والا

الان روز دوم سیکلم ببینیم اینسری چند تا تخمک و جنین تشكیل میشه به امید خدا ...

تو چیکار کردی انتقال دادی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام گلم.من پودر اینفولیک خریدم ولی نمیدونم از کی شروع به خوردن کنم.حالا قراره خرداد برم دکتر ویزیت ...

سلام عزیزم

یک ماه قبل شروع کن 

اگه خرداد قراره پانکچر بشی از الان شروع کن 

خخخخ ببخشید 🙊🙈🙈🙈🙈 من شرمنده ام ادم که مخش نرسع همه چی براش نگران کننده است منم بیکارم بس خو ...

احتیاط شرط عقلِ

اما نگرانی بیخودی فقط استرس میده بهت

حالش رو ببر این دوره معلوم نیست کی دوباره تکرار بشه

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه ...

منم بنویس عزیزم

قبول باشه

سلام عزیزم..میشه اسم منم بگین واسه مامان شدن..دوباره دارم راه سخت ای وی اف رو شروع میکنم..التماس دعا دارم از همتون

عه پس رحم ممکنه ب سمت  یکطرف باشه اره اگه کجکی قلمبه میشدیم😂😂😂

عزیزم رحم دقیقاً وسط و حدودا ۵ انگشت بسته زیر ناف قرار داره حالا ممکنِ کمی تمایل به راست یا چپ داشته باشه با بارداری کاملاحالت عمودی میگره و شروع به باز شدن میکنه بعد زایمان دوباره بر میگرده به حالت اول.

اما کجی شکم رو حتما تو ماههای آخر تجربه میکنید بچه میاد یه طرف و خودش رو جمع میکنه خیلی خنده داره 

من کلی با حاملگی اینو اون حال کردم ایشالله قسمت خودم بشه👼

انا جونم ازمایش غربالگری دوستم ریسک سندرم داون براش متوسط زده.یعنی نوشته ۱:۱۵۰۰

عدد ان تی‌ش هم ۱/۹ بوده.و میگه توی سونو حرفی از ان بی نبوده!یعنی توی برگه ش ننوشته ان بی رویت شد

حالا نگرانه.مبگه دکتر خودم گفته مشکلی نیست و ازمایش پیشرفته تر بده اما بهداشت که رفتم گفتن بچت مشکل داره!

منم بهش گفتم خیلیا با ریسک بالاتر بچشون سالم بوده.اما گفتم بیام اینجا هم بپرسم کسی بوده اینجوری باشه بچش سالم باشه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

اناجون منم بنویسید دستتون درد نکنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان من امروز برای بار ششم انتقال دادم جنینای فریزمو با دلا پاکتون برام دعا کنید ممنونم امید ...

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم ،،،انشالله خبر مامان شدنتو بیای بگی ونی نیتو بسلامتی بغل کنی گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها من بعداز پانکچر وانتقالم کلا بدنم بهم ریخته

پریودم فقط درحد لکه بینی هست چرا آخه

دماروهم که میگرفتم اصلا بعداز تخمک گذاری بالا نرفت یعنی پروژسترون بالا نرفت

چکارکنم بنظرتون

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان