فقط خواستم احوالپرسی کرده باشم و بدونید که به یادتون هستم... خبر تازه ای نیست..و البته دلم نمیخواد مشکلاتم رو بگم...دوست داشتم دست پر بیام اما دیگه آخرین راه ها رو هم امتحان کردم و پذیرفتم که حتما صلاحم نبوده و نباید بیش از این اصرار کنم...
✔✔✔✔رفتم کارت جنین رو گرفتم دو تا گرید b early blast...که قسمت نشد به خودم انتقال بدن چون گرید a نشد و گفتن ساروگیت...که واسه اون هم مردد شدم چون فرصت کافی ندارم..،دیگه نمیدونم کی میتونم درمان رو از سر بگیرم...چون درمان اونجا خیلی هزینه بر هست و اصلا نمیدونم چی پیش میاد....
🔴🔴🔴 دکتر پادمهر ۵ دوره ویزان تجویز کردن هم واسه ریه ام و هم رحم و..البته هنوز درد قفسه سینه دارم نمیدونم به ریه ربط داره حالا میخوام برم اکو ۳بعدی ببینم چه خبره
که الان دومین دوره داره تمام میشه و من همچنان خونریزی دارم یک روز هم بدون لکه و خونریزی نبودم فقط امیدم به اینه که بدنم عادت کنه به شرایط جدید...نزدیک ۵۰ تا قرص خوردم که پربود نشم دیگه شده یه سره...🤪🤪روزی چند پد روزانه استفاده میکنم....
اومدم نگو همه رو گفتمااااا یه بند😊😊🤣
ببخشید به بزرگی خودتون دوستان گل گلاب🌹💐🌻🌺🏵
@مامان_سبحان7   سلااام سلام مامان دو گل زیباااا...حالتون چطوره؟خیلی دلم واستون تنگ شده بود..خیلی پر مشغله ام اما به یادتون هستم
دیگه به سلامتی چیزی تا به دنیا اومدن گل پسر نمونده....در پناه لطف همیشگی خدا باشید...ببوسید روی ماه مهرسا خانوم رو😘😘😘مراقب خودتون باشید