2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
به نظرم که خوبه.....  انشالله به سلامتی و شادی بغلش کنین.....

ممنون فداتشم.امیدوارم همه چی خوب باشه تا اخرش❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به نظرم که خوبه.....  انشالله به سلامتی و شادی بغلش کنین.....

انا جونم تو نمودار اون آبی رنگه که یکمی بالاتره چی هست؟بنظرتون این ازمایش کامله؟!من یه بار همینجا مال یکی از دوستانو دیدم گزینه هاش خیلی بیشتر بود😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صد سلام بر دوستان نازنینم امیدوارم همگی سلامت و پرانرژی باشید❤️🌹💐🌺همیشه به یادتون هستم و ب ...

سلام عزیزم.... 

خدا شاهده به جان همین دو فرشتم یکی دو روزه همش تو ذهنم بودی هی با خودم میگفتم الان چیکار میکنه..... 

حتی خواستم پیغام بدم بعد گفتم بذار خودشو رفرش کنه و فکرش آزاد باشه.... 

خدایی خیلی دلم برات تنگ شده بود..... 

خاله جون مام دستتو میبوسم ممنون که به یادمون بودی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جونم تو نمودار اون آبی رنگه که یکمی بالاتره چی هست؟بنظرتون این ازمایش کامله؟!من یه بار همینجا ما ...

عزیزم مهم اون نسبتا که تو توضیحات گفته که پایینتر از ریسکن و شکر خدا جای نگرانی نداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مهم اون نسبتا که تو توضیحات گفته که پایینتر از ریسکن و شکر خدا جای نگرانی نداره.... 

خب خداروشکر عزیزم.واقعا ممنونم😘

فقط خواستم احوالپرسی کرده باشم و بدونید که به یادتون هستم... خبر تازه ای نیست..و البته دلم نمیخواد مشکلاتم رو بگم...دوست داشتم دست پر بیام اما دیگه آخرین راه ها رو هم امتحان کردم و پذیرفتم که حتما صلاحم نبوده و نباید بیش از این اصرار کنم...

✔✔✔✔رفتم کارت جنین رو گرفتم دو تا گرید b  early blast...که قسمت نشد به خودم انتقال بدن چون گرید a نشد و گفتن ساروگیت...که واسه اون هم مردد شدم چون فرصت کافی ندارم..،دیگه نمیدونم کی میتونم درمان رو از سر بگیرم...چون درمان اونجا خیلی هزینه بر هست و اصلا نمیدونم چی پیش میاد....

🔴🔴🔴 دکتر پادمهر ۵ دوره ویزان تجویز کردن هم واسه ریه ام و هم رحم و..البته هنوز درد قفسه سینه دارم نمیدونم به ریه ربط داره حالا میخوام برم اکو ۳بعدی ببینم چه خبره

که الان دومین دوره داره تمام میشه و من همچنان خونریزی دارم یک روز هم بدون لکه و خونریزی نبودم فقط امیدم به اینه که بدنم عادت کنه به شرایط جدید...نزدیک ۵۰ تا قرص خوردم که پربود نشم دیگه شده یه سره...🤪🤪روزی چند پد روزانه استفاده میکنم....

اومدم نگو همه رو گفتمااااا یه بند😊😊🤣

ببخشید به بزرگی خودتون دوستان گل گلاب🌹💐🌻🌺🏵

@مامان_سبحان7     سلااام سلام مامان دو گل زیباااا...حالتون چطوره؟خیلی دلم واستون تنگ شده بود..خیلی پر مشغله ام اما به یادتون هستم 

دیگه به سلامتی چیزی تا به دنیا اومدن گل پسر نمونده....در پناه لطف همیشگی خدا باشید...ببوسید روی ماه مهرسا خانوم رو😘😘😘مراقب خودتون باشید

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سونو میشی و داروهات یا به همین روال ادامه داره یا کم و زیاد میشه شایدم تغییر کردن....  بعد 2-3 ...

ممنون عزیزم

یعنی اگه به داروها جواب داده باشه بدنم قویترشون نمیکنم؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوستان کسی درباره پروسه میکرو ۱۴ روزه اطلاعی داره؟ من از دیروز امپول گونال آف رو عصر باید بزنم تا ر ...

منم همین زدم بعد از 6 روز سونو میشی طبق پاسخ رحمت به آمپولا دوباره برات تجویز میشه تا روز خاصی که دکتر تشخیص بده و زمان پانکچر برات تعیین کنه

فقط خواستم احوالپرسی کرده باشم و بدونید که به یادتون هستم... خبر تازه ای نیست..و البته دلم نمیخواد م ...

عزیزم میدونم به زودی بهیودیتو به دست میاری..... 

خیلی خیلی مراقب خودت باش عزیزم..... 

انشالله هر جا هستی شادی و سلامتیم باهاتون همراهی کنه.... 

منم همین زدم بعد از 6 روز سونو میشی طبق پاسخ رحمت به آمپولا دوباره برات تجویز میشه تا روز خاصی که دک ...

عه. چه جالب یکی مثه خودم پیدا کردم

بعد از ۶روز که رفتین سونو چی بهتون گفتن؟ داروت عوض شد یا بیشتر شد؟

میشه برام بگی

بعد چی شد؟ نتیجه گرفتی؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه بنویسم. البته دوستمون محدود نکردن اما اگه اجازه بدین اولویت با منتظرا باشه که هنوز جواب + نگرفتن. 

1. aatrisa5128..... برای سلامتی و مادر شدنش

2. هومت.... برا مامان شدنش

سلام عزیزم....  خدا شاهده به جان همین دو فرشتم یکی دو روزه همش تو ذهنم بودی هی با خودم میگفتم ...

ای به قربون دو تا فرشته نازنین بشم من آخه...دورشون بگردم که بودن شون خیر و برکت داره یه عالمه....کلی دعاا همیشه بدرقه راهشونه عزیزای خاله😘😘😘

خب پس باید عرض کنم که بنده هم چند روزی بود که دنبال فرصتی می گشتم تا با خیال راحت بیام اینجا و فکرم آزاد باشه.....چقدر شما مهربونید....دل به دل راه داره نازنین

🌹🌹🌹🌹چراغ این خونه همیشه روشن باشه که هزاران نفر رو نجات داده گل بانو به لطف خدا و شما و دوستان همیشه همراه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنون عزیزم یعنی اگه به داروها جواب داده باشه بدنم قویترشون نمیکنم؟

عزیزم اگه جواب بده بسته با میزان تحریم شاید دارو رو دزشو کم کنن..... 

ای به قربون دو تا فرشته نازنین بشم من آخه...دورشون بگردم که بودن شون خیر و برکت داره یه عالمه....کلی ...

فدات عزیزم....