2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم اگه جواب بده بسته با میزان تحریم شاید دارو رو دزشو کم کنن..... 

اها

میگم نکنه داروهارو زیاد کنن هایپر بشم

نمیخوام دوماه بیخودی تلف بشه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه ...

اسم منم بدین

اینماه جواب بگیرم بدون هیچ مشکلی🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها میگم نکنه داروهارو زیاد کنن هایپر بشم نمیخوام دوماه بیخودی تلف بشه

عزیزم اگه تعدا فولیا زیاد باشه کم‌ میکنن کم باشه زیاد میکنن مناسب باشه شاید به همون روال ادامه بدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به به سلام اتریسا جون...خوبی خانمی. .همیشه بیادتم...درچ حالی...یکم از خودت بگو

سلام و صد سللاااااااام به مامان نفسی گل گلابتون.. دوست با معرفت و مهربون خودم....عزیز دلم خیلی خیلی خوشحالم از احوالپرسی....🌹😍😘😍😘💐🌻🌺🏵شما همیشه به من لطف داری...

برای دردونه ات دنیاااا دنیاااا سلامتی و خوشبختی آرزو میکنم مامان خانوم..،خیلی مراقب خودت و تو دلی نازنازی مون باش💗💗💗💗💗💗💗

عزیزم من دیگه راهی نبوده نرفته باشم....دیگه پذیرفتم فقط از خدا سلامتی میخوام....باور کن صبح ساعت ۴ بیدار شدم اطراف سینه و قلبم درد گرفت فک کنم از ریه باشه حالا میخوام قلب رو هم چک کنم ولی دیگه تحمل نداشتم فقط گفتم خدایا از سلامتی رو ازم نگیر....به داده و نداده ات شکر قبول هر چی تو بخوای من اصراری ندارم اما کمکم کن من دیگه تحمل درد جدید رو ندارم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه ...

آناجون لطف میکنین اسم ثمین جان ومن روهم بنویسین،ممنون عزیزم😚

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه بنویسم. البته دوستمون محدود نکردن اما اگه اجازه بدین اولویت با منتظرا باشه که هنوز جواب + نگرفتن. 

1. aatrisa5128..... برای سلامتی و مادر شدنش

2. هومت.... برا مامان شدنش

3. جانان111.... برا مامان شدنش

4. samin11.... برا مامان شدنش

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه. چه جالب یکی مثه خودم پیدا کردم بعد از ۶روز که رفتین سونو چی بهتون گفتن؟ داروت عوض شد یا بیشتر ش ...

یه سری آمپول برام اضافه کرد و گفت 3 روز دیگه بیا، که هنوز سونو نشدم، انجام شد حتما بهت میگم عزیزم

سلام آناجون میشه اسم منو هم بنویسین دارم به هفته های اخر میرسم و یکم شرایطم خاصه فشارخون 😔و غربتم که بهش اضافه شده ...خیلی التماس دعا دارم ازتون

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه بنویسم. البته دوستمون محدود نکردن اما اگه اجازه بدین اولویت با منتظرا باشه که هنوز جواب + نگرفتن. 

1. aatrisa5128..... برای سلامتی و مادر شدنش

2. هومت.... برا مامان شدنش

3. جانان111.... برا مامان شدنش

4. samin11.... برا مامان شدنش

شیما29...... برا زایمان موفقش

ممنونم ازت😍😍

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
مهیا جان بسلامتی انتقال دادی عزیزم. خواهر جان ، من هر روز یه علائمی رو تقریبا داشتم بعد رفع میشد دو ...

سلام عزیرم خوبی؟خیلی وقت بود نبودی

چیکار کردی وارد سیکل پانکچر شدی؟

خدا جونم شکرت...
سلام و صد سللاااااااام به مامان نفسی گل گلابتون.. دوست با معرفت و مهربون خودم....عزیز دلم خیلی خیلی ...

اتریسای عزیزم.از خدای مهربون آرزوی سلامتی دارم برات. که از همه چیز مهمتره😙🌺🌺

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹