2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام خوبید؟

بچه ها من امروز روز سیزدهم انتقالم هستم و روز 17ام باید برم آزمایش

از روز 11 هر از گاهی ترشحاتم رنگ کرمی و نارنجیه. یکی دو بار هم سمت چپ رحمم تیر میکشه یا یهو درد پریودی میاد و میره

دکترم گفت به جای یک شیاف دوتا استفاده کن

کسی این تجربه را داشته؟

امکان داره علامت بارداری باشه؟

ماه قبل 12 ام پریود شدم. میترسم الان هم به خاطر همون باشه و قراره پر بشم

سلام خوبید؟

بچه ها من امروز روز سیزدهم انتقالم هستم و روز 17ام باید برم آزمایش

از روز 11 هر از گاهی ترشحاتم رنگ کرمی و نارنجیه. یکی دو بار هم سمت چپ رحمم تیر میکشه یا یهو درد پریودی میاد و میره

دکترم گفت به جای یک شیاف دوتا استفاده کن

کسی این تجربه را داشته؟

امکان داره علامت بارداری باشه؟

ماه قبل 12 ام پریود شدم. میترسم الان هم به خاطر همون باشه و قراره پر بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشاءالله که خیره...منم موندم رحم دقیق کجاست...ولی برامنم درد یکطرفه میگرفت ک البته من سمت چپم ...

من عکس رنگی گرفتم فهمیدم رحمم به صورت مایل سمت راستم قرار گرفته، اصلا وسط نبود، کلاام فقط لوله ی سمت راستمو داشتم، لوله ی سمت چپم تشکیل نشده بود، ولی چقدر جالب که الان شکمم یک دست میره بالا، فکر کن فقط یه طرفش بالا میرفت😂

من عکس رنگی گرفتم فهمیدم رحمم به صورت مایل سمت راستم قرار گرفته، اصلا وسط نبود، کلاام فقط لوله ی سمت ...

عه پس رحم ممکنه ب سمت  یکطرف باشه

اره اگه کجکی قلمبه میشدیم😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم میتونی اسم روشش رو‌دقیق بپرسی بهم‌بگی، منم دقیقا همین مشکل رو‌دارم🌹🌹🙏🙏

سلام عزیزم 

ولی من الان هر شب یه شیاف پروژسترون دارم

این روش رو اسمش رو گفتن اینداکشن

اما خودم انگار متوجه شدم

دکتر خیلی روی مدل استرادیول و امپول و شیاف و هپارین 

نظرش بود

ولی من با این خیلی بهتر بودم

چون سه بار کنسلم کرده بود با اونا

بدون دارو اصلا هم استرس نگرفتم 

یعنی روز انتقال باورم نمیشد انقدر راحت 

البته بعدش برام قرص نوشت ولی بازم بهتر بود

سلام خوبید؟ بچه ها من امروز روز سیزدهم انتقالم هستم و روز 17ام باید برم آزمایش از روز 11 هر از ...

ایول عزیز دلم 

نگران نباش چع خوب روز سیزده هستی

من دارم لحظه شماری میکنم دوازدهم برم ازمایش 😁😂

امروز روز هفتمم 

اصلا نگران نباش الان مامانی ایشالله 

برای منم دعا کن 

خوش خبر بیا 

عزيزم من هم بار اول مثبت شدم ولي خوب توي ٩ هفته قلبش ايستاد ولي خوب دفعه دوم يعني چند ماه بعدش دوبار ...

قربونت برم عزیزم خدا فرشته های نازتو حفظ کنه انشالله ،اتفاقا منم همسرم پارسال واریکوسل عمل کرد بااینکه واریکوسل نداشت اما دکتر گفت ممکنه یکی از دلایل باردارنشدن همین مساله باشه که خب عمل خیلی به بارداریه طبیعی کمک می کنه اما باردارم نشد حالاام که دیگه قراره آی وی اف کنیم که نیازی به عمل اصلا نبود ولی خب دیگه پارسال عمل شد خب حتما بنظرم بازم بهتره چون حرکت اسپرمش تقریبا صفر بود قبل عمل ولی بعد عمل خداروشکر به حدنرمال رسیدحالا دیگه توکل بخدا ببینیم نتیجه چی میشه .

مرسی از دعای قشنگتم عزیزدلم انشالله قسمت و روزیه همه ی خانمای منتظر این تاپیک آمین😍

سلامممممم دوست گلم پیامت رو تازه دیدم خوبی ؟خوشحال شدم دیدمت اومدی 😍😘دلتنگت بودم 🌸 نمیدونم چی بگ ...

عزیزم.... الهام جان یه خرده به بدنت استراحت بده.ریلکس باش.خودتو تقویت کن.همسرت هم همین طور..من دلم روشنه که طبیعی باردار میشی. و دیگه به این راههای کمک باروری نیازی پیدا نمیکنی.❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام من چهار روزه انتقال داشتم تکرر ادرار دارم برای انتقال قبلیم هم که ناموفق بود خیلی تکرر ادرار دا ...

عزیزم پیشاپیش مادر شدن مبارک.... 

به خونه خودتم توش اومدی..... 

عزیزم اینا همه از داروهاست..... 

دنبال علائم نباش که علائم بارداری معمولا بعد 6 هفته میان تازه اگه بیان..... 

منکه تقریبا میشه گفت جزء بیعلامتها بودم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزدلم فداتشم اینجا خیلی از بچه ها دفعه اول نتیجه گرفتن خداروشکر.بعضیا دفعه ی دوم.بعضیا سوم.من همیش ...

قربونت برم عزیزدلم چقد قشنگ حرف میزنی باورت میشه بگم ۳ دفعه پستتو خوندم، چه نگاه قشنگی داری به مشکلمون کلی حس خوب بهم دادی انشالله خودتو و کنجد تو دلت همیشه سلامت باشین همه ی حرفات درسته و قشنگ❤منم از همین الان با خودم قرار میزارم انشالله به مامان شدن فک کنم 🙈😄انشالله خدا از دهنت بشنوه قربونت برم برای این دعای قشنگت

سلام خوبید؟ بچه ها من امروز روز سیزدهم انتقالم هستم و روز 17ام باید برم آزمایش از روز 11 هر از ...

عزیزم نگران نباش طبیعیه انشالله برا لانه گزینیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من عکس رنگی گرفتم فهمیدم رحمم به صورت مایل سمت راستم قرار گرفته، اصلا وسط نبود، کلاام فقط لوله ی سمت ...

خخخخخخخ.... 

خدا حفظش کنه عزیزم....