2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم اشکالی نداره سفیده تخم مرغ رو با زرده بخورم؟ یا فقط سفیده رو بخورم؟

عزیزم روزی بیشتر از یه زرده نمیتونی بخوری کلسترول بالا میره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من که بازرده میخورم تو این چند روز اما بخوام هر روز چندتا بازرده بخورم فکر کنم پدر کبد در میاد😣

بیشتر از یه زرده در روز خوب نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا!کی شیراز هست و میخواد ای وی اف کنه  یا انجام داده،؟ میشه بگید زیر نظر کدوم دکتری؟

دوست شیرازی داریم یا دوستانی که شیراز تحت درمان بودن و هستن.... 

بچه ها من دارم پری میشم😭😭

عزیزم خدا نکنه چرا به این چیزا فکر میکنی؟؟؟؟ 

سلام بچه ها عکس آزمایش غربالگری رو بذارم کسی میتونه تفسیرش‌کنه؟ تا شب که‌نوبت دکتر دارم دلم طاقت نم ...

بذار عزیزم..... 

فقط گفت یه دونه امپول پروژسترون اصافه کن،، دکتر که نبود پرستار مرکزشون گفت

عزیزم اضافه کن و استراحت مطلق باش منو یادت رفته؟؟؟؟ 

ان شاء الله شکم بعدی 😄 ان شاء الله  بعد این تو دلی نازت، تااخر سال نشده باز خبر بارداریتو بدی ...

ای جونمممم.ان شاالله همین فسقل رو صحیح و سلامت به دنیا بیاریم بعدش هرچی خواست خدا بود😘 عزیزمی.ان شاالله از این اتفاقای قشنگ برای خودت😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دوستان کسی درباره پروسه میکرو ۱۴ روزه اطلاعی داره؟

من از دیروز امپول گونال آف رو عصر باید بزنم تا روز شنبه بعد برم سونو

میخوام بدونم بعدش چطوری میشه😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام و صد سلام بر دوستان نازنینم
امیدوارم همگی سلامت و پرانرژی باشید❤️🌹💐🌺همیشه به یادتون هستم و بهترین ها رو از خداوند براتون خواهانم🙏دلتنگ تون هستم زیااااااد ...بوس به روی ماه تو تک تون

🌹💗♥️🌹🌺به سلامتی مامان جدید داشتیم فراااووون خدا رو هزار بار شکر...چند تا هم مامان داریم که دیگه چیزی نمونده تا لحظه دیدار روی ماه فرشته هاشون😍👶👧😍

🌼♥️💗💐🌻🌹آنا خانوم عزیز دل ما هم که نگو و نپرس....امیدوارم خوشبخت و سعادتمند باشن در کنار عزیزانشون...اتفاقا اون دو تا توت فرنگی نازنازی شون هم سبب خیر بودن برای ما که آنا جون همچنان همراه باشن با ما...عزیزم ببوس روی ماه نازنین شون رو...خیلی دلم واستون تنگ شده

😔😔

آنا جون تعطیلات که سفر رفته بودیم سر ظهر ناقوس کلیسا نواخته شد..همسرم گفتش که بیا بریم و تو مراسمشون شرکت کنیم و دعا کنیم.. رفتیم شمع روشن کردیم و کلی دعاا کردم برای همگی و همینطور شما و دو تا فرشته تون...مطمئنم خیر و شادی همیشه همراه تون هست...الهی آمین

@تورک_آنا‍ 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
مرسی مهربونم

به نظرم که خوبه..... 

انشالله به سلامتی و شادی بغلش کنین..... 

سلام و صد سلام بر دوستان نازنینم امیدوارم همگی سلامت و پرانرژی باشید❤️🌹💐🌺همیشه به یادتون هستم و ب ...

به به سلام اتریسا جون...خوبی خانمی. .همیشه بیادتم...درچ حالی...یکم از خودت بگو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان کسی درباره پروسه میکرو ۱۴ روزه اطلاعی داره؟ من از دیروز امپول گونال آف رو عصر باید بزنم تا ر ...

سونو میشی و داروهات یا به همین روال ادامه داره یا کم و زیاد میشه شایدم تغییر کردن.... 

بعد 2-3 روز بعد مجدد سونو میشی..... 

سونوها تکرار میشن تا فولیکول ات به سایز حدودا 17ن18 برسن.... 

بعد هاش سی جی تزریق میشه و 36 ساعت بعد پانکچر....