2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
راستی بچه ها بعد انتقال از بی بی چک استفاده کردید؟یه آزمایش خون دادید؟

توصیه نمیکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من عکس رنگی گرفتم فهمیدم رحمم به صورت مایل سمت راستم قرار گرفته، اصلا وسط نبود، کلاام فقط لوله ی سمت ...

🤣🤣 

یاسی شکمت گردالی شده؟؟😍😍😍 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣  یاسی شکمت گردالی شده؟؟😍😍😍

ساراجون....خوبی؟ پریود شدی؟

علایم هایپری از کی شروع میشه؟اخه همش میگم ذخیرم پایینه و داروهام سبک(2تا سینال 2 تا اچ ام جی بک ستروتاید🙃 )هایپر نمیشم...😂

فقط گفتم مطلع باشم.که یهو سورپرایز نشم🙄...جز نفخ دیگه چیه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ساراجون....خوبی؟ پریود شدی؟ علایم هایپری از کی شروع میشه؟اخه همش میگم ذخیرم پایینه و داروهام سبک(2ت ...

عزیزم شما رژیمشو رعایت کن هایپر نشی لااقل تو کیفیت تخمک‌ها تاثیر میذاره..... 

آب زیاد.... 

سفیده تخم مرغ آب پز.... 

گوشت و مرغ و ماهی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم  ولی من الان هر شب یه شیاف پروژسترون دارم این روش رو اسمش رو گفتن اینداکشن اما خو ...

ممنون گلم میشه توضیح بدی داروهای قبل انتقالت برای اینکه آندومترت به ضخامت لازم‌برسه چیا بوده؟ من اینداکشن سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم، دکترتون کیه؟ اخه منم معمولی و‌بدون‌دارو اندومترم خوبه و راحت ۸ تا ۱۰ میشه اما وقتی وارد سیکل میشم و استرادیول مصرف میکنم به زور ۶.۵ میشه، ازشون خواهش کردن سیکلم رو‌نچرال و بدون‌استرادیول شروع کنن اما قبول نکردن

ساراجون....خوبی؟ پریود شدی؟ علایم هایپری از کی شروع میشه؟اخه همش میگم ذخیرم پایینه و داروهام سبک(2ت ...

آره والا این سوال منم هست، شکمم بزرگ شده، نفخ و احساس سنگینی، روز دهم هستم، یعنی هایپر میشم؟ البته رژیم هم از شروع داروها رعایت کردم و امروز بعد از ظهر بازم سونو دارم، ان شاالله که روندش خوب پیش رفته باشه، شما چی عزیزم، تغییر و تحولاتی داشتین؟ 

دارو هاتم کم نیست، من تا روز 7 فقط یه دونه 150 واحدی گونال داشتم

ممنون گلم میشه توضیح بدی داروهای قبل انتقالت برای اینکه آندومترت به ضخامت لازم‌برسه چیا بوده؟ من این ...

من هیچی روز پنج تا روز نهم روزی یع دونه لتروزل خوردم

و ردز نهم یه سینال زدم 

بعد روز دهم هم روزی دوتا استرادیول و یع اسپرین میخوردم

تا رور انتقال که بهم شیاف پروژسترون و هپارین و د3و اسید فولیک وو پردنیزولون نوشتن سه روز یه بار اچ سی جی میزنم

خودشون گفتن همین سیکل طبیعی حساب میشه .

شما میتونی بع جای استرادیول بگی اکوئین بهتون بدن 

من دکترم خانم نعمتی هست

عزيزم من هم بار اول مثبت شدم ولي خوب توي ٩ هفته قلبش ايستاد ولي خوب دفعه دوم يعني چند ماه بعدش دوبار ...

ای جانم عزیزم😍😍😍چه خوبه که معجزه خدا شامل حالت شده گلم،، انشالله بحق فاطمه زهرا نصیب همه منتظرا بشه،،،منم دلم غش میره این چیزا رو میشنوم اینقد خوشحال میشم ،،،میگم ای خدااااا یعنی میشه منم روزی بچمو بغل کنم🙏🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام عزیزم..مرسی.اره پریود شدم .پریود شدم حال روحیم هم خوب شد.اخ که چقدر دل نازک شده بودم...

عزیزم من روز هفتم که رفتم سونو اونجا یه تخمدانمو نوشت که ohss .ولی عوارضشو خودم روز دهم که حالت تهوع گرفتم و بالا اوردم متوجه شدم..شکمم هم دو روز بعد تخمک کشی ورم کرد شدید

فقط تا میتونی سفیده تخم مرغ بخور.بخور هایپر نشی؛ زود انتقال بدی نی نی هارو 😍😍😍

سهیلا جونم ممنون عزیزدلم.ان شاالله انتظار توام همین زودیا به پایان برسه و همینجا مامان شدنتو جشن بگی ...

فدای توشم.مااینجابعد۳۸هفتگیت میخوایم جشن فارغ شدنت ربگیریم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آره والا این سوال منم هست، شکمم بزرگ شده، نفخ و احساس سنگینی، روز دهم هستم، یعنی هایپر میشم؟ البته ر ...

خیلی خیلی جدی بگیر سفیده تخم مرغو.روزی پنج شش تا رو باید بخوری..هایپری من خیلی وحشتناک بود..چند روز بستری شدم.فقط درمانش سفیده س 😷

خیلی خیلی جدی بگیر سفیده تخم مرغو.روزی پنج شش تا رو باید بخوری..هایپری من خیلی وحشتناک بود..چند روز ...

ممنون عزیزم، گوشت و مایعات زیاد خوردم، ولی واقعا خوردن سفیده تخم مرغ خیییلی سخته که تو چند روز باقیمونده حتما میخورم