2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
دوستان یه سوال.. رحم دقیقا وسطه؟ اگه اره که من سمت راست رحمم انگار یهو در حد ثانیه سفت میشه تیر میکش ...

عزیزم انشاءالله که خیره...منم موندم رحم دقیق کجاست...ولی برامنم درد یکطرفه میگرفت ک البته من سمت چپم بود.والان نی نی هم همونجاس کلا..انگار رحمم فقط سمت چپمه😃انشاءالله براتو هم نی نی هست داره لونه میسازه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون😍 اما همراهی همسرم در راه بچه فکر کنم اخراش باشه.........🙄 نفسی دو روز آمپول عضلانی هم برام ...

عزیزم انشاءالله ک اولین بار مثبت میشی و دیگه خیال همسرت هم راحت میشه وبقیه همراهیش میره واس بچه داری😜...به به دستش درد نکنه چ خوب ک خودش امپولا رو بزنه ..واس بعد انتقال هم راحتی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشاءالله که خیره...منم موندم رحم دقیق کجاست...ولی برامنم درد یکطرفه میگرفت ک البته من سمت چپم ...

ای جانم نمیدونم چرا اینقد امیدوارم😁😁. دنبال علائم نیستم. اخه تو ای یو ای اینقد علائم داشتم تا درد سینه هم پیش رفت اما نشد. میزارم به حساب داروها. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
roya  انتقال دو مرحله ای در دو روز انجام می شود؟ هزینه اش چقدر است؟

اره عزیزم ...هزینشم..هزینه هربار عمل انتقال ومیگیرن..هزینه اضافه ای نداره

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ای جانم نمیدونم چرا اینقد امیدوارم😁😁. دنبال علائم نیستم. اخه تو ای یو ای اینقد علائم داشتم تا درد ...

امیدوارباش عزیزم..چون لطف خدا خیلی زباده...انشاءالله ک مامانی

سلام پناه جان شما كه مثبت شدي الان علائم خاصي داري؟ مثل ترشحات لوسيوني يا بزرگ شدن سينه؟

سلام عزیزم.نه والله من هیچ علائم خاصی حس نمیکنم.ترشحاتم طبیعیه.فقط اولاش زیر دلم درد میکرد.دنبال علائم نباشین.منم نیستم.در ضمن من هنوز مثبت نشدم.فقط یه احتماله.تا آزمایش ندم نمیتونم مطمعن بشم

اناجونم اتفاقا روشتو حس دوس دارم مرسي كه ب فكرمي منم دعاگوت هستم عزيزم خدا قبول كنه اگه،، ن والا يه ...

مهیا جان بسلامتی انتقال دادی عزیزم.

خواهر جان ، من هر روز یه علائمی رو تقریبا داشتم بعد رفع میشد دوباره فردا یه جور دیگه میشدم

با این همه منفی شدم

اون اولین انتقالم بود و بی تجربه بودم هی میخوندم دنبال میگشتم لحظه به لحظه دنبال علائم بودم و راستش رو بخوای خیلی خوش نگذشت بهم.

اما اینسری دیگه اشتباهم رو تکرار نمیکنم 

سرتا پا میشم مادر تا بچه م مطمئن بشه جای درستی لانه گزینی کرده

آرامش داشته باش و با تمام وجودت احساس مادر شدن رو بپذیر تا نی نی خوشگلت محکم بچسبه بهت انشالله.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مرسی مهربون آقا یه سوال دیگه ببخشید انقدر اذیتت میکنم میگم آش اوردن من چندتا قاشق خوردم مامان ...

بابا دختر ولمون کن تو رو خدا

همه چی بخور اما کم 

اون چیزایی که ضرر داره خیلی مشخصِ همه میدونن

برات میگم

جگر ، آب هویج ، زرشک زیااااد نه اندازه یه قاشق رو برنج ،دمنوش های گرم اون هم اگر در حد ته استکان باشه اشکال نداره ، زعفران زیاااد مثلا یه کاسه پر شله زرد بخوری بد هست

تمام فست فود ها و غذاهای آماده و مواد نگهدارنده (سس هم شاملش میشه)

نمک و ادویه تند

جعفری و کرفس زیاد 

جعفری تو سبزی پلو و کوفته و کوکو هست این ایراد نداره

یهو هوس کنی واسه خودت مقدار زیادی خام بخوری خوب نیست.

همین

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه و روزای خوبی پیش رو داشته باشید درصد دوقلو شدن در ای وی اف ...

عزیزم خوب برات چند تا جنین میذارن بستگی به شانست داره که چند تاش بگیره..... 

مثلا برا من سه تا گذاشتن یه قلو شد برا یکیم 2 تا گذاشتن 3قلو شد..... 

این دیگه بحث شانس و ژنتیکه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی مهربون آقا یه سوال دیگه ببخشید انقدر اذیتت میکنم میگم آش اوردن من چندتا قاشق خوردم مامان ...

نه بابا چه خبره مگه؟ 

دو قاشق آش خوردی دیگه به بشقابم میخوردی هیچی نمیشد..... 

یه کیلو پونه که نخوردی!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بابا دختر ولمون کن تو رو خدا همه چی بخور اما کم  اون چیزایی که ضرر داره خیلی مشخصِ همه میدونن ...

خخخخ

ببخشید 🙊🙈🙈🙈🙈

من شرمنده ام

ادم که مخش نرسع همه چی براش نگران کننده است

منم بیکارم بس خوابیدم به همه چی گیر میدم 

بازم ببخشید عزیزم

مرسی از اطلاعاتت

نه بابا چه خبره مگه؟  دو قاشق آش خوردی دیگه به بشقابم میخوردی هیچی نمیشد.....  یه کیلو پ ...

دو تا نبودا یه ده تا شد.بعدم خیلی داشت.اخه شنیده بودم یکی دمنوش پونه خورده 

بچه اش به دنیا اومده بود تو هشت ماهگی

فک کردم خیلی قوی ه 😂

منم که ترسو 

ببخشید عزیزم خیالم راحت شد