2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
پنتو پرازول دارم خونه.از فردا میخورم امیدوارم اثر کنه

عزیزم بهتره با دکترت مشورت کنی برای مصرف پنتا.. بمن گفت نخور..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اگه میخوری پس پنتاپروزول بیست نیم ساعت قبل صبحونه بخور....  انشالله بهتر نیشی.....  ضمنا ...

آنا جون دکتر بمن گفت نخور.. بعد مثبت شدن ک معدم بهم ریخت گفتمش گفت نه.. رانیتیدین تجویز کرد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون که یکیش سقط بشه خدای نکرده برا بقیه خطرناک نباشه یا بخاطر تنگی حا هم کم وزنن هم که زودتر به دن ...

ای جان ان شاالله که خدا برات نی نی های گل و سالم بده

خدای مهربونم شکرررررت .
هردوتون عزیییییزین. اینجا اومدین که راحت حرفاتونو بزنین و اروم شین پس راحت باشین. بوس بوووووس

فداتشم مهربونم.بوووووس😘محیا عزیزدلمه.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مگه اولشدوپریودی سونو نمیشید؟ بعد راتون تجویز دارو کنن؟ دکتر من برام فعلا فقط پودر نوشت بعدم گفت دو ...

عزیزم دکتر گفت داروها کمبوده الان بگیر تا ۲ پریود صبر نکن برا دارو بعدش بیا سونو کنم و مقادیر دارو رو تجویز کنم فعلا که یکیش کمبوده منم کم پیدا کردم ولی تا الان ۳ و نیم میلیون شده تقریبا البته آزاد چون من بیمه نداشتم نمیدونم بیمه میده یا نه البته چون خارجی هستن

خدای مهربونم شکرررررت .
فداتشم مهربونم.بوووووس😘محیا عزیزدلمه.

عزیزم شکمت هم بزرگ.شده؟تغییری تو خودت حس میکنی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عزیزم همینجوریه. اشکال نداره هرجور میخوان باشن فقط سالم باشن تا اخر بمونن همون تو ما دیگه هیچی ن ...

اره دقیقا همینطوره.ان شاالله صحیح و سالم بیان بغلمون.بقیه ش مهم نیست😊ما صبوریم و تحملمون بالاست.دردونه هامونم نازشون فراووووون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم شکمت هم بزرگ.شده؟تغییری تو خودت حس میکنی؟

نفسی جون یه ذره بگی نگی شکم دارم.تو بعضی لباسا واضح تره.فکرکنم از ماه پنج گردالو شیم🙈چون از ماه پنج نی نی رشد میکنه حسابی

(البته من شنیدم توی بارداری اول و کسایی که قدشون بلنده یکم دیرتر قلمبه میشن😁)

نفسی جون یه ذره بگی نگی شکم دارم.تو بعضی لباسا واضح تره.فکرکنم از ماه پنج گردالو شیم🙈چون از ماه پنج ...

اره هنوز زوده...از همون 5 ب بعد باید منتظر باشیم. منکه بیصبرانه منتظرم😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوست جونیا اینجا کسی بوده که بار اول آی و اف جواب بگیره ؟ من می خوام وارد سیکل بشم حالا جدای از ترس خود عمل، ترس منفی شدنش داره هرلحظه منو شکنجه میده 😔😓 ما به ظاهر تا اینجای کار مشکلی نداریم یعنی نازایی بدون علت ! البته یه کوچولو خیلی کم حرکت اسپرم از حد نرمال ضعیف تره کسی اینجا همچین وضعیتی داشته که آی وی اف یا میکرو انجام داده باشه؟

اره هنوز زوده...از همون 5 ب بعد باید منتظر باشیم. منکه بیصبرانه منتظرم😁

فکرکنم عین من یکی از فانتزیات گردالو شدنه.ان شاالله که اون روزای خوبو هم میبینیم.دو قدم راه میریم نفس نفس میزنیم😂

ان شاالله تموم منتظرا این روزا رو تجربه کنن

دوست جونیا اینجا کسی بوده که بار اول آی و اف جواب بگیره ؟ من می خوام وارد سیکل بشم حالا جدای از ترس ...

عزیزدلم بله خیلیا بار اول نتیجه گرفتن و خداروشکر مثبت شدن.یکیش خود من.عزیزم باید فقط به این فکرکنی که قراره به زودی مامان شی.همش به فندق تو دلت فکرکن و به مثبت شدنت.ان شاالله که دفعه ی اول نتیجه میگیری.اما اگه خدای نکرده بار اول منفی شدی هم قرار نیست کم بیاری.قبلش با خودت قول و قرار بذار که توی این راه محکم باشی و پا پس نکشی.ان شاالله که خدا هم کمکت میکنه و دفعه‌ی اول نی نیت میچسبه به دلت

بله اکثر کسایی که اینجا هستن یا خودشون یا شوهراشون یا هردو مشکل داشتن‌.من شوهرم خیلی وضعیت اسپرمش بد بود اما به لطف خدا نتیجه گرفتیم

فکرکنم عین من یکی از فانتزیات گردالو شدنه.ان شاالله که اون روزای خوبو هم میبینیم.دو قدم راه میریم نف ...

اره دقیقا😅😅هرروز خودمو تو آینه چک میکنم😂من خودم ی خرده شکم داشتم براهمین تشخیص بزرگتر شدنش سخته.فقط الان شکمم سفت تر شده...انشاءالله ک همه اینروزا بخیر وخوشی براهممون بگذره ..و ب روزای قلمبگی هم میرسیم😁