2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست
عزيزم آمپول پرولوتون همون پروژسترون هست ولي دوزش بيشتر هست و لازم نيست هر روز استفاده بشه و معمولا ه ...

اها. ممنون. من الانم دو روز درمیون پروژسترون میزنم روزی هم دوتا شیاف. پس من تکمیلم خداروشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم...من رفتم دکتر وسونو شدم خداروشکر حال فسقلم خوب بود وقلب خوشکلش هم مثل ساعت میزد😃خی ...

عزیز دلم مبارک باشه.اره تو ماه کم صدا قلب نمیزارن خطر داره براش

ای جون دلم 😍

قربونت برم اره بخدافقط خدا کنه بمونه برام بخدا با متنت اشک تو چشمام جمع شد ایشالا روزی خودت

1درصد هم شک نکن که نمیمونه این فقط قدرت خدایه. خدا خودش میگه من فقط میگم موجود باش. دیگه نگران نباش حسابی حرف دکترتو گوش کن و استراحت. بسپار به خودش. انقدر خوشحالم که بچم تو شکمم داره لزگی میرقصه😂😂😂

قربونت عزیزم، مامانم میگفت زنجبیل خوبه ولی من گوش نکردم فکر نمیکردم خوب باشه، ویتامیناتو بخور بهرحا ...

من 5 ساله دارم ویتامین و اسید فولیک میخورم. دیگه ترکیدم خواهر. فکر کنم ذخیره ی خوبی دارم تو ازمایشهام اهن و فولیک و بقیه همه زیاد هم بودن. تا دوماه هیچ ویتامینی نمیخوام بخورم استرسم ندارم. قابل توجه مامان استرسی ها

من روز پنجمم خیلی بد بود عصر از بس میزد خوابم نبرد فردا زنگ میزنم مرکز خودم میپرسم اگر یادم بمونه

یعنی فک میکنی بخاطره داروهاست؟ آخه داروهای بعد از انتقالم  همون قبلیاست. یعنی ۱۵ روز قبلش شروع شده بود. فقط امپول پروژسترون اضافه شد. ممکنه تپش قلب از این باشه؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام بچه هااااا منم فردا دوباره میخوام برم برای انتقال اقدام کنم...نوبت سونو دارم...انشاالله همچی خ ...

به سلامتی عزیزم.... 

بستگی داره چه سیکلی برات در نظر بگیرن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداروشکر نفسی جان ،الهی که بسلامتی بغلش کنی و لذت ببری😍😍😘😘

رها جووون انشاءالله خیلی زود این حسای قشنگ قسمت خودت😙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم اولی بدون قبل دومی با قلب واسه ان تی که رفتم گفتن رشدش ت8هفته بود سر هر دوتا لک  بینی د ...

عزیزم اگه فریز داری فقط ایمنی انعقادی یعنی نسخه 3 و 4 کافیه.... 

اما اگه فریز نداری هر پنج نسخه رو بدی خیالت راحتتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این امپول چیکار میکنه عزیزم؟

اگه پرولوتون منظورته که همون پروژسترونه فقط دزش بالاست و تیکه تیکه تو بدنت آزاد میشه..... 

فرض کن مثل این میمونه پروژسترون 7 روز رو یه جا بزنی ولی هر روز دز اون روز آزاد بشه... 

سلام ب همه دوستان گلم بچه ها حالتون چطوره 😘 همه چی ردیفه ایشالاااااااااا؟ نیوا جون زین جون   ...

تشکر عزیزم که بیادم بودی من برای سومین بار منفی شدم😞

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸