2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
انا جوونم قربونت برم من بعد از ivf منفی که برج ۱۱داشتم دیگه کلا ناامید بودم بعد که اسفند پریود شدم د ...

وای باورم نمیشه خدا یبار دیگه قدرتشو نشون داد خدایا شکرت. هزاران بار خدایا شکرت

سلام دوستای گلم...من رفتم دکتر وسونو شدم خداروشکر حال فسقلم خوب بود وقلب خوشکلش هم مثل ساعت میزد😃خی ...

عزیزم معمولا زود نمی‌ذارن اتفاقا اینطوری خوبه.... 

من برا اولین برا تو غربال شنیدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نفسی جون گفت بهش ب۶ و کپسول زینتوما داده

فدای محبتت مرسی بهم گفتی من روزی یکی دوبار زنجبیل دم میکنم میخورم. ب نخوردم حالا فقط. که تو پریناتال داره اونم که قطع کردم حوصله هیچ ویتامینی ندارم دیگه.

دستت دردنکنه قربونت برم... اتفاقا منم از زنجبیل میترسم😅 ببینم وضعم خراب میشه منم از همین قرص میگیر ...

عزیزم زنجفیل تو بارداری ضرر نداره.... 

البته نه اینکه زیاد..... 

در حد نصف قاشق مرباخوری تو یه لیوان آب حل کنین بخورین موردی نداره..... 

حالا قرصشم که دزش مشخصتره مطمئن‌تر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای باورم نمیشه خدا یبار دیگه قدرتشو نشون داد خدایا شکرت. هزاران بار خدایا شکرت

قربونت برم اره بخدافقط خدا کنه بمونه برام بخدا با متنت اشک تو چشمام جمع شد ایشالا روزی خودت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
به حساب انتقال چطوری باید حساب کنیم؟

سن جنین + دوهفته + تعداد روزهای از روز انتقال تا امروز.... 

آهان پس بااین حساب هم واسه منم چند روز کمتر نشون داده ان شاالله که مشکلی نباشه من که سر هر چیزی میشی ...

عزیزم تا یه هفته بالا پایینم جا داره حتی بیشترم من دیدم اختلاف بوده و نرمال بوده.... 

خب مادر یخورده حق دارن ولی اگه بیشتر فکر کنن که این استرس و نگرانی بیش از حدش خطرش بیشتره یخورده بهت ...

منم میدونم بعضا استرس دست خودمون نیست اما باید تمام سعیمونو بکنیم که کنترلش کنیم نه اینکه با چیزای کوچکتر و فکر و خیالی اضافه بر سازمان و توجه به حرفهای هر کسی کلی به وروجکمون استرس وارد کنیم..... 

دکترم مینویسه مشکلی نداره ولی تو اداره راه نداره همون پانکجر کردنمو تو بوق و کرنا کرده تو کل اداره. ...

همون 3 روز هم خوبه. تو کار هم خیلی مواظب باش ده دیقه نشستی یبار پاشو چنتا این پا اون پا کن. بعد قوز نکن درست بشین هر دوساعت پاشو 5 دیقه راه برو. به حرف کسی توجه نکن. مثبت شدنت از چرت و پرتای دیگران مهمتره.

انا جوونم قربونت برم من بعد از ivf منفی که برج ۱۱داشتم دیگه کلا ناامید بودم بعد که اسفند پریود شدم د ...

عزیزم گوارای وجودتتتتتتت..... 

خیلی خیلی خوشحال شدم..... 

نگران نباش خدا هوای معجزه شو داره..... 

الهی شکرتتتتتتتت..... 

فدای محبتت مرسی بهم گفتی من روزی یکی دوبار زنجبیل دم میکنم میخورم. ب نخوردم حالا فقط. که تو پریناتال ...

قربونت عزیزم، مامانم میگفت زنجبیل خوبه ولی من گوش نکردم فکر نمیکردم خوب باشه،

ویتامیناتو بخور بهرحال اونا واجبن، حالت تهوع به خودمون فشار میاره ولی تقویتی ها واسه نی نی خوبن دیگه

الحمدالله❤
سلام سلام  من اومدم امیدوارم خوب باشید  سلامت باشید  خوشگل و خوشحال باشید از خود ...

به به عزیزم..... 

به سلامتی عزیزم دیگه داری به لطف خدا به مامان شدن نزدیک میشی..... 

عزیزم شکر خدا امروز خیالمون راحت شد و معلوم شد در حد چند تا قرصه درمانش.....