2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
نه بابا من hcgمیزنم بی بی فایده نداره 😂 میرم مستقیم ازمایش ولی کاش بتونم تا هفته دیگه سه شنبه صبر ...

عزیزم ..روز  چند انتقالی؟ منم تپش دارم از روز اول داشتم. روز ۹ انتقالم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
قربونت برم اره عزیزم.من انتقال داشتم.منتها اصصصلا مراعات نکردم. هیچ استراحتی نداشتم.روز هشتم هم رفت ...

ممنونم عزیزدلم ، الهی که بحق صاحب الزمان بزودی خبر بارداریتو بشنویم 😍😍😘 خیلی لطف کردی ساراجان ،پس هزینش خیلی بالا نیست اخه من تو رویان واسه هر انتقال حدود ۳ پرداخت کردم ، اگه خدا بخواد میام اونجا ادامه میدم ،ممنونم عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم...من رفتم دکتر وسونو شدم خداروشکر حال فسقلم خوب بود وقلب خوشکلش هم مثل ساعت میزد😃خی ...

خداروشکر نفسی جان ،الهی که بسلامتی بغلش کنی و لذت ببری😍😍😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم ..روز  چند انتقالی؟ منم تپش دارم از روز اول داشتم. روز ۹ انتقالم

سلام پریچهررر خوووبی؟؟ کجایی دختر؟ از شر دیفریلین راحت شد ی بالاخره؟ الحمدلله،، ضربان قلبت در دقیقه چنده؟

...
عزیزم میشه ازهام‌و بذارم؟همچین گزینه ای رو پیدا نکردم.من فقط یه بار ازمایش دادم.اونم ازمایش اولیه ی ...

همون اولیه هارو بذار..... 

آهان الان نگاه میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم جزو ازمایشهای بارداریه یا قبل بارداری؟ عکس هارو وقتی میخوام بفرستم کیفیتش میاد پایین

دیدم اینایی رو که میخواستم.... 

بالا نیستن خوبن..... 

پس انشالله که به زودی هماتوم رفع میشه..... 

تو فقط آب زیاد بخور احتیاطا..... 

میدونم چند باری گفتی سختته اما اگه میتونی راه زیاد خوردنش پیدا کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام پریچهررر خوووبی؟؟ کجایی دختر؟ از شر دیفریلین راحت شد ی بالاخره؟ الحمدلله،، ضربان قلبت در دقیقه ...

سلام عزیزم.گوشی  ممنوع شدم. خودم دلم نخواست یکم اینترنت داشته باشم. گوشیمم اکثرا رو پروازه. الانم به نت همسری وصل شدم. اره بلاخره انتقال دادم. تو چیکار کردی؟

راستش چجوری بفهمم چند تا در دقیقس؟ گاهی اوقات نه همیشه ها احساس میکنم تپش قلبمو. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عجب گیذی افتادی با کارت پس استرشم زیاده من از دکترم هرچی خواستم برام نوشت. بعدش مسئولم تو اداره انقد ...

دکترم مینویسه مشکلی نداره ولی تو اداره راه نداره همون پانکجر کردنمو تو بوق و کرنا کرده تو کل اداره. یک بیمار روانیه عقده ایه ببخشید نمیخام به کسی توهین کنم ولی زن صیغه ایه... کلا زندگی کردن بلد نیست و چشم دیدم ادم حسابی رو نداره.

امروز زنگ زدم پرسیدم از مرکز گفتن از نظر ما سه روز استراحت کافیه بعد سه روز میتونی بری سرکارت فقط پله زیاد بالا پایین نکن. 

کابوسم اینه که استعلاجی بگیرم این زنیکه.... بفهمه رفتم انتقال بعد مثبت نشم کل اداره میفهمن واقعا هم نمیتونم باهاش برخورد کنم چون نمیخام اعصابم بهم بریزه و از طرفیم دنبال گرفتن دورکاری هستم میخام با کمترین تنش از کنار این  هار رد بشم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ارمغان جان کم نیار که پشیمون میشی میدونم سخته میدونم ذخیره پایین چه دردسرهایی داره و ممکن چند تا سی ...

Sm-paجون خودمم از روزی میترسم که دیر شده باشه و حسرت گذشته رو بخورم ،دو روز قبل به اصرار همسرم  دوباره نوبت گرفتم برم اگه مشکلی نباشه داروهای آی وی اف شروع کنم ،با توجه به اینکه ذخیرم یهویی کم شده از 1/3رسیده به 8/0  

نگیین جون دکتر به من واس تهوع قرص ویتامین ب6داد و کپسول زینتوما ک از زنجبیل هست..میگفت ب هر آی وی اف ...

مگه زنجبیل چیه؟؟ من همیشه دمنوش درست میکنم میخورم خوشم میاد ازش.

مگه زنجبیل چیه؟؟ من همیشه دمنوش درست میکنم میخورم خوشم میاد ازش.

بخاطر طبع گرمش فک کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدا راشکر همسرتون بهترن  انشاالله همیشه سلامت باشن  دکتر گفته روز دوم پریود برم سونو ...

عزیزم میشه اما خوب روز سوم تهیه دارو و تزریق شون شاید دیر بشه البته اگه راهی نداره همون روز سوم برو اما روز دوم بری استرست کمتره.... 

دوستان آزمایش کاریوتایپ که دادین چند روزه آماده شد؟

من  اوایل اسفند انجام دادم  بعد یک ماه و نیم باهام تماس گرفتن که مجدد بیاین بخاطر تعطیلات نوروز در انجام آزمایش وقفه افتاده و  نتیجه رضایتبخشی روی نمونه ندیدیم و جواب نمیتونیم بهتون بدیم دوباره بیاین روی خون تازه مابقی آز انجام بدیم من و همسر دوباره رفتیم اما فک نکنم جوابشون بدرد ما بخوره