2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
از کجا فهمیدین طبعش گرمه

هم از مطالعه ویژگی‌های انواع طبعها هم احتیاطا با دکتر طب سنتی ویزیت شدیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون قربون زبونت.....تزریقاتی که من رفتم پریشب اصلا مواد رو نذاشت قاطی بشه وارد سرنگ کرد و تزریق. ...

واقعا باید با دلسوزی زده بشه..... 

تازه حس خوبی که هنگام تزریق تزریق کننده داره هم کم تاثیر نداره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگین جون ببین دمیترون بهت میسازه یانه...من چندروز پیش بس تهوعم شدید بودوحالم بدبود خوردم...یبوست شدی ...

مرسی عزیزم که گفتی چون من امروز یبوست داشتم همش داشتم فکر میکردم چی خوردم نکنه آب کم خوردم یا میوه کم خوردم!

شما دیگه نخوردی یا بجاش قرص دیگه خوردی؟

من نصف شب از سردرد بیدار شدم همش میگفتم نکنه بخاطر این قرصه، ولی یبوست رو فکر نمیکردم تقصیر این باشه، یچی رو خوب میکنن یچی دیگه رو بهم میزنن😪

الحمدالله❤
اره واقعا....اون بیزبون کارش نیست اما بخاطر من میخواد بزنه.....

همسر منم اصلا بلد نبود اما با کمی پرس و جو و سرچ و خوندن چند تا مطلب یاد گرفت و منم بهش اعتماد به نقص و جسارت دارم زد الان شده تزریقاتی خانواده..... 

به غیر از وروجکت برا همه تزریق میکنه..... 

فقط پنی‌سیلین و مشابهاتش تزریق نمیکنه..... 

نه عزیزم  کاش غلظت داشت....این فاکتور(apcr ) مهم اگر کم باشه و دارو مصرف نکنه دچار ترومبوز میشه ...

خوب همون دیگه مظورم این بود ژنشو داره احتمالا جهش داره درسته؟

منم ریسک ترومبوز دارم دیگه شاید برا همسرت ریسکش بالاتره.... 

سلام عزیزم آره روندش همینطور بود واقعا همچی دست خداست و بس... دیروز دکترم ان تی رو انجام داد بعدم ب ...

بله عزیزم ویتامین بارداریه..... 

به سلامتی آن تی رو هم دیدی انشالله بغلش میکنی با شادی و سلامتی..... 

قابل توجه بتاهای که رشدشون کمتر از 2 برابر هست!!!! 

خدا بخواد نشد نداریم دیدین؟؟؟ 

عزیزم هزار ماشالله به وروجک صبور و با حوصله و نازدارت....

خوب همون دیگه مظورم این بود ژنشو داره احتمالا جهش داره درسته؟ منم ریسک ترومبوز دارم دیگه شاید برا ه ...

ممنون انشاله تو هم همیشه سلامت باشی....مراقب خودت باش......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بله عزیزم ویتامین بارداریه.....  به سلامتی آن تی رو هم دیدی انشالله بغلش میکنی با شادی و سلامت ...

قربونت عزیزم ممنون ان شاالله 😍

بخدا روزی که درگیر بتاها بودم تو لیستی که برا یه نفر آماده میکردین منو نوشتین منتظر قلب... خیلی دلم گرفته بود میگفتم یعنی میشه که به لطف خدا و دعای دوستان شد...

بعضیا بتاشون یه ذره از رنج کم و زیادتره نگران میشن باید بتاهای منو ببینن😅

الحمدالله❤
مرسی عزیزم که گفتی چون من امروز یبوست داشتم همش داشتم فکر میکردم چی خوردم نکنه آب کم خوردم یا میوه ک ...

نه من دیگه نخوردم دمیترون...چون قبلا هم خورده بودم یوبس شده بودم...امااینسری خیلی وحشتناک بود...حالا امروز برم دکتر ببینم چیزی جایگزین میکنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

🔊

من یه سوال دیگه دارم خجالت کشیدن آنا جون رو صدا کنم🤕

به من گفتن بین 6 تا 8 برم برا سونو ؛ دکترم مابینش نیست که من 7 برم.....

الان به نظرتون کدوم روزش برم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه من دیگه نخوردم دمیترون...چون قبلا هم خورده بودم یوبس شده بودم...امااینسری خیلی وحشتناک بود...حالا ...

بالاخره امروز روز دکتر شد.....سونو کی داری؟

نه من دیگه نخوردم دمیترون...چون قبلا هم خورده بودم یوبس شده بودم...امااینسری خیلی وحشتناک بود...حالا ...

نفسی جون بی زحمت اگه دکترت عوضش کرد بهم بگو اگه شرایط منم وحشتناک شد عوض کنم

الحمدالله❤