2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
منم روز ششم هییییچ علامتی هم ندارم لعنت به علائمی که تبدیل به خاطره شده و دس از سر مُخ طفل معصوم آدم ...

عزیزم خوب علائم بارداری قبلیت هر چی بوده به خودت بگو اگه اون علائم درست و حسابی بودن باید الان دردونم بغلم میبود..... 

پس همچین تحفه ای نبودن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تاریخ تولدش چه خوشگله.....  حس خوبی بهم داد.....  انشالله به سلامتی بغلش کنین....

الهی بگردم اخه اون تاریخ تولدشه؟😍🤣وای من همش غر میزدم که چرا تاریخ زایمانمو بهم نگفته.اصلا دقت نکرده بودم به اون تاریخ

ایشالا همه ی مامانا نی نیاشونو به سلامت بغل بگیرن...و ان شاالله تموم منتظرا هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشن

انا جونم اصلا نباید به کمر بخوابم؟باید همش پهلوی چپ باشم؟من بخاطر شیاف نیم ساعتی به کمر میخوابیدم.فکرمیکردم اگه به پهلو بخوابم بعدش ممکنه دفع بشه!

الان با وجود هماتوم و جفت پایین بنظرت چطوری بخوابم بهتره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا هماتوم تو هیچکاری نکردی....  خودش تشکیل شده.....  به تاریخ خوشگلش نگاه کن و لذ ...

اخ ذوق کردم بخدا😍😍😍مرسی از توجهت مهربونم

این تاریخ رو برای زایمان طبیعی‌ زده دیگه درسته؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون از دلگرمیتون🙏

بازم تند تند تکرار کن سوالتو چون همه دوستان تک به تک پستارو نمیخونن..... 

حالا نازنین نامیم یدی بپرس.... 

منم دیدم سعی میکنم بپرسم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بابا من hcgمیزنم بی بی فایده نداره 😂 میرم مستقیم ازمایش ولی کاش بتونم تا هفته دیگه سه شنبه صبر ...

عزیزم چرا ورم کرده؟ 

بد زدن؟ 

برا تپش قلبت به دکتر بگو شاید دارویی بهت نساخته..... 

عزیزم من 6 هفته هماتوم داشتم که با استراحت جذب شد، منم آن تی رفتم خداروشکر خوب بوو جواب غربالگری هم ...

به به خدارو شکر.... 

خدا هر دورو صحیح و سالم بذاره بغلتون..... 

بچه ها بعد پانکجر بمن گفتن برو دوماه دیگه بیا.تو این مدت مگه دارویی چیزی نباید میدادن؟یا مثلا قرص جل ...

احتمالا بری لازم باشه برات میدن.... 

مرسی انا جونم که قوت قلبمی.انا جون برای جذب یا دفع هماتوم امپول پرولوتون هم داشتی یا فقط پروژسترون؟ی ...

عزیزم فدات، ببین نظر من اینه چون لک بینی نداری همون کافیه اما با توجه به داشتن هماتوم نسبت به قطع کردنش توصیه نمیکنم..... 

مگر اینکه اونو قطع کنی ولی پرولوتون بزنی بازم ببین نظر دکترت چیه..... 

به نظرم تا وقتی هماتوم داری پروژسترونت منطقی به نظر نمیاد کمش کنی ولی خوب به نظرم چون لک بینی هم نداری لزومی نداره بیشترم بکنی.... 

ممنون عزیزدلم.این که خونریزی ندارم خوبه یا بد؟!اخه شنیدم بعضیا با خونریزی هماتومشون کوچیکتر و درنهای ...

عزیزم ببین من خونریزی داشتم ولی در کل تنها چاره همون استراحت و پروژسترونه.... 

اینطور نیست حتما لازم باشه دفع بشه میتونه جذبم بشه..... 

آسپرین داری؟

انوکسوپارین چی؟ 

الهی بگردم اخه اون تاریخ تولدشه؟😍🤣وای من همش غر میزد م که چرا تاریخ زایمانمو بهم نگفته.اصلا دقت نک ...

ببین هر جوری راحتی بخواب..... 

کلا تغییر بده یکسره یه مدل نخواب.... 

به پشت ماه‌های بالاتر نمیتونی بخوابی..... 

بخواییم نمیتونی بخوابی..... 

الان وزنش انقدر نیست که مشکل‌ساز باشه..... 

اخ ذوق کردم بخدا😍😍😍مرسی از توجهت مهربونم این تاریخ رو برای زایمان طبیعی‌ زده دیگه درسته؟

بله برا طبیعیه..... 

به سلامتی انشالله..... 

تولد واقعیه اگه عجله نکنه و طبیعی بیاد و 40 هفته شو پر کنه تاریخ تولدش اینه..... 

برا سزارین دو هفته زودتر در نظر بگیر..... 

دوستای گلم اول گفتم پستهارو بخونم بعد در مورد خودمون بگم..... 

بازم خدا به خاطر دلهای مهربونتون منو شرمنده کرد..... 

شکر خدا همسرم مشکل حادی نداره و با چند تا قرص و دارو و انشاله با دعای شما حالش خوب خوب میشه.... 

فقط خدا میدونه تو این مدت چه قدر ترسیده بودم اما تند تند به خودم میگفتم دوستات دعاگو هستن هیچی نیست..... 

بازم یه دنیا ممنونتونم..... 

عزیزم فدات، ببین نظر من اینه چون لک بینی نداری همون کافیه اما با توجه به داشتن هماتوم نسبت به قطع کر ...

اینم منطقیه.حتما از دکترم میپرسم.مرسی گلم

دوستای گلم اول گفتم پستهارو بخونم بعد در مورد خودمون بگم.....  بازم خدا به خاطر دلهای مهربونتو ...

اخ خداروشکر انا جونم.ان شاالله همیشه در پناه خدای مهربون سالم و سلامت و خوشبخت باشید😘شما انقد خوبین که خدا هم مطمئنا بخاطر دل مهربونتون هواتونو داره

عزیزم ببین من خونریزی داشتم ولی در کل تنها چاره همون استراحت و پروژسترونه....  اینطور نیست حتم ...

عزیزم هیچکدومشو ندارم!