2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام بچه ها خوبین؟من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود.فقط بهم گفت جفتت پایینه و یه هماتوم دار ...

عزیزم من هم هماتوم داشتم هم جفت پایین..... 

هماتوم تا غربال اول رفع شد..... 

جفت پایین تا غربال دوم..... 

نگران نباش..... 

عزیزم اگه لک نداری به همون روال پروژسترونت ادامه بده و استراحتت زیاد باشه...... 

انشالله به زودی کامل رفع میشن و خیالت راحت میشه خودتو نگران نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبین؟من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود.فقط بهم گفت جفتت پایینه و یه هماتوم دار ...

خدارو شکر که وروجکت حالش خوبه..... 

از این بهترم خواهد بود نگران نباش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به من نگفت هماتوم.گفت جفتت خونریزی داره اما حال جنینت خوب خوبه.حرکاتش نرماله.ضربان قلبش خوبه.همه چیز ...

عزیزم نگران نکن خودتو بگو مگه آنا با هماتوم و جفت پایین دخترشو صحیح و سالم بغل نکرد؟ 

تازه آنا خونریزی هم داشت..... 

پس منم به سلامتی دردونمو بغل میکنم..... 

عزیزم نگران نکن خودتو بگو مگه آنا با هماتوم و جفت پایین دخترشو صحیح و سالم بغل نکرد؟  تازه آنا ...

مرسی انا جونم که قوت قلبمی.انا جون برای جذب یا دفع هماتوم امپول پرولوتون هم داشتی یا فقط پروژسترون؟یعنی به نظر شما شیافمو روزی دوتاش نکنم؟!همون روزی یکی تا دو هفته دیگه ادامه بدم؟بعدش باید قطعش کنم اخه...من هرجا خوندم برای هماتوم شیاف و امپول دادن.برای همین میگم شاید باید شیافمو زیادتر یا طولانی تر مصرف کنم...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من هم هماتوم داشتم هم جفت پایین.....  هماتوم تا غربال اول رفع شد.....  جفت پایین ت ...

ممنون عزیزدلم.این که خونریزی ندارم خوبه یا بد؟!اخه شنیدم بعضیا با خونریزی هماتومشون کوچیکتر و درنهایت دفع میشه...من که حتی لک هم ندیدم دیگه...عزیزم برای جفت پایین و کلا هماتوم دکترت چه توصیه هایی داشت؟اخه دکتر من کلا ریلکسه حس میکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری جان منظور از هماتون همون فیبروم؟ ان تی چند بود عزیزم؟ ان بی دیده شد/ اینا رو بهتون نگفت؟

نه عزیزم هماتوم با فیبروم فرق داره اگه اشتباه نکنم.... 

بچه هامرسی از همتون.ولی اخه هماتومم بزرگ نیست؟من سرچ کردم واسه بقیه ۱۵ میلیمتر اینا بود.مال من ۵۰ می ...

با جواب آز بری بهتره اما اگه آروم نمیگیری برو.... 

سلام دوستان من سقط مکررم😢 چک لیست ازمایشات، یا کسی عکس از ازمایشاش نداره ک ببینم چیه

عزیزم انشالله مشکلت هر چیه زودی رو میشه به خونه خودت خوش اومدی..... 

سقطات تو چه هفته ای بودن؟ 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آنا جون خب دلم شور میگیره چیکار کنم خیلی دلم میخواد زودتر متوحه بشم خیلی انگار طولانی داره میشه ر ...

عزیز دلم تازه اول راهه..... 

درکت میکنم امامگه بچه سالم نمیخوایی؟؟؟؟

پس تا جایی که میتونی باید از استرس دور نگهش داری.... 

ازمایش روز چند به بعد بتا مشخص میشه 😀

12 به بعد.... 

البته ترجیحا همون 14.....

مرسی عزیزدلم.اره حتما رفتم پیش دکتر درمورد امپول باهاش مشورت میکنم.امیدوارم دکترم کم کاری نکنه.راستی ...

نه عزیزم سرویکست خوبه..... 

سرکلاژ لازم نداری.... 

پروژسترون و استراحت کفایت میکنه..... 

بچه ها این سونومه

تاریخ تولدش چه خوشگله..... 

حس خوبی بهم داد..... 

انشالله به سلامتی بغلش کنین.... 

نه عزیزم سرویکست خوبه.....  سرکلاژ لازم نداری....  پروژسترون و استراحت کفایت میکنه.....& ...

خداروشکر عزیزم.ان شاالله تا سونوی بعدی همه چی خوب شده باشه.التماس دعا مهربونم

امیدوارم واقعا تا سونوی بعدی رفع شده باشه.همش عذاب وجدان دارم میگم یعنی چیکار کردم که باعث هماتوم شد ...

عزیزم برا هماتوم تو هیچکاری نکردی.... 

خودش تشکیل شده..... 

به تاریخ خوشگلش نگاه کن و لذت ببر..... 

98/8/8....

آدم حال میکنه....